disney land Paris -2-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Natasa, ea foloseste reductor de toaleta dar nu mereu, dimineata si seara vrea doar la olita, sau mai ales cand se trezeste din somn special pentru asta.
Probabil ca vom lua doar reductorul si gata, ne vom adapta cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gata, am luat bilete de avion pt Disney in perioada 17-21 martie, am dat vreo 320 EUR pentru 4 persoane, la dus WizzAir, la intors Blue Air. Zboruri la Beauvais din pacate, dar la pretul asta nu comentam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Gata, am luat bilete de avion pt Disney in perioada 17-21 martie, am dat vreo 320 EUR pentru 4 persoane, la dus WizzAir, la intors Blue Air. Zboruri la Beauvais din pacate, dar la pretul asta nu comentam.

Noi am fost de pe 16 pe 21 :) Sper sa aveti vreme cel putin la fel de frumoasa! Distractie placuta!

Mergi la inceput

Si noi plecam intr-o saptamana si se cam anunta greve si atentate

http://www.ziuaveche.ro/investigatii/turnul-londrei-turnul-eiffel-si-catedrala-notre-dame-sunt-vizate-de-teroristi-care-au-aprobarea-lui-ben-laden-007130.html

http://77.235.37.71/stiri-diverse/54142-traficul-aerian-din-franta-in-pericol.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Natasa, multumim, si noi speram la vreme buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

diciu, ti-am raspuns aici

o sa fie bine

mama strumfului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

hoteluri ieftine la Paris in promotie:

http://www.officiel-des-vacances.com/paris-hotels-bien-situes-26eurospersonne?crm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xandra28

diciu, ti-am raspuns aici

o sa fie bine

mama strumfului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna seara fetele, va multumesc din suflet pentru postari, mi-au fost de mare folos, desi deja era antamata mini-excursia de la Disney, am avut niste "ponturi"utile.
Noi ne-am intors azi noapte, am stat 3 zile la hotelul Santa Fe, de pe 5 pe 8 octombrie si am continuat cu 2 zile de stat in Paris. Totul a fost pentru ziua piticei celei mari care a implinit 5 ani (pe cea mica de 2 am lasat-o acasa, ne vom intoarce peste 3 ani cand va face si ea 5 ani). M-am felicitat ca nu am luat-o cu noi, desi cred ca multe parti i-ar fi placut. Dar e totusi obositor pentru un copilas mic, asa cred eu. Mai ales ca a mea are niste tabieturi...doarme la pranz vreo 2 ore si ceva, seara nu se pune problema sa depasim ora 9, se trezeste tarziu...ne-ar fi limitat cumva experienta.
Cea mare s-a bucurat din plin, insa, a umblat fara sa cracneasca tot parcul si de cele mai multe ori si intre hotel si parc (nu am luat autobuzul decat de 2 ori pana ne-am prins cum e cu plimbarea pe jos). A facut mititica bataturi la degetele mici de cat a umblat Disney + Paris dar nu s-a plans o clipa.
Eu am luat pachetul de pe visitdisneylandparis.com la pretul de 412 de lire pentru 2 adulti, 3 nopti cazare+ 4 zile intrare in parc. Cazarea la Santa Fe, unde nu a fost luxul de pe pamant, dar a fost decent. Singurul lucru care ne-a suparat un pic a fost faptul ca mirosea un pic dubios in camera...singurul lucru pe care il banuiesc este ca mirosea mocheta...in rest paturile erau f curate, asternutul schimbat zilnic, baia curata. Am rezolvat cu mirosul pentru ca lasam geamul deschis toata ziua si nu se simtea...Oricum, nu e un 2 stele cum sunt la noi la mare, e mult mai bine. LCD in camera, asternuturi parfumate, sapun si gel de dus la baie, camera incapatoare.
Hotelul ni s-a parut aproape de parc si nu ne-a deranjat deloc ca mergeam cam 10 minute pe jos, pe marginea apei, pana la parcuri. La autobuz asteptai ceva si era plin, imi imaginez ce este vara acolo. Sau la hotel, ca aer conditionat nu e, si imi imaginez ca devine un pic prea cald.
Ruperea mare la bani este la magazinele Disney (atat iti trebuie sa intri cu copilul acolo) si la diversele actiuni cu personajele (mic dejun cu Mickey, serbarea zilei cu personajelor). Am cedat si totusi am serbat ziua ei la L'Auberge de Cendrillon, un restaurant cochet, langa castel, unde misunau printesele Disney (Cenusareasa, Belle, Aurora, Ariel si printii aferenti), unde meniul e 59 euro de adult si 25 parca de copil. Primesti o poza cu Cenusareasa, in schimb, iar printesele si printii vin pe la masa si vin cu tortul sarbatoritei si ii canta La Multi ani (tortul se comanda separat). Pentru fetita a fost de vis, ea chiar a crezut ca fetele alea (superbe de altfel) sunt printesele ei preferate, asa ca ne-am atins tinta.
Teapa pe care mi-am luat-o a fost cu gustarea cu Mickey si prietenii (18 euro de persoana, copii sau adulti) la o carciuma in Adventureland, unde se servesc gogosi si bomboane, se plimba personajele pe acolo si la fel, se serbeaza zile de nastere. Nu i-a placut nici ei, asa ca am platit, am intrat, am stat 10 minute si a vrut sa plece.
Cozi mari nu am facut, cel mai mult am asteptat la trenul care inconjura parcul, vreo juma de ora, la restul maxim 10-15 minute, vara iar cred ca e prapad.
O chestie buna pe care o au este baby switch, pentru atractiile la care nu sunt admisi copiii, unul dintre parinti face coada, celalalt ramane cu copilul si cand primul iese, preia copilul, iar parintele ramas trece pe la coada de fast pass si intra in fata. Am folosit chestia asta la Space Mountain, Indiana Jones, Hollywood Tower hotel in Studios.
Cu mancarea ne-am descurcat relativ ok, nu are rost sa platesti half board, pentru ca nu cred ca sunt copii care pot fi convinsi sa manance la ore fixe la Disney. A noastra nu a prea vrut sa manance, mi-as fi blestemat zilele sa fi luat asa, sa nu manance, si la o juma de ora dupa masa sa ceara floricele sau alte prostii. Toata lumea burdusea sandvisuri la micul dejun in genti si rucsacuri, noi nu am luat, dar nici nu prea am oprit la masa adevarata...Seara am mancat o data la Wild Wild West show, unde a fost f bine si chiar ne-a placut, o data la Rainforest Cafe (un junk food ingrozitor) si la King Ludwig, toate trei in Village, dupa ce ieseam seara din parc. La pranz un sandvis, hot dog, waffle, floricele si alte prostii. O data pe an merge si asa.
Show-ul cu Wild West merita, dar sa nu luati categoria 1, nu cred ca merita. Noi asa am luat si ar fi mers si categoria 2, primele 3 randuri sunt categoria 1, noi am stat pe al 3lea, practic un rand mai in spate era mai ieftin cu vreo 50 de euro pentru noi 3...si se vedea la fel de bine. Show-ul a fost f frumos, oamenii chiar si-au dat interesul.
Si ce-am vazut eu la Disney dupa 7 ani de absenta...parca e totul mai stralucitor (si atunci am fost vara), costume frumoase, spectacole, parada, totul f bine organizat si f frumos. Adica nu fac rabat de la calitate, costumele lor sclipesc, sunt cu broderii, din materiale scumpe, nu arata ca si cum ar fi facute in deradere, sunt cu simt de raspundere.
Personajele sunt in fiecare dimineata in hotel, deci poze gratuite poti sa faci cate vrei, daca iti doresti sa tii vacanta la Disney intr-un buget alocat strict de acasa, reusesti, mai ales daca si copilul e cat de cat cooperant si nu vrea absolut tot ce vede in magazinele stralucitoare.
As recomanda vacanta intr-un hotel din parc din cauza comoditatii. Or fi Magic Circus sau Dream Castle un pic peste ca si calitate, dar nu stai mult in camera si e absolut important sa ai acces usor la camera cand mergi cu un copil. Am facut o excursie la Val d'Europe la mall intr-o seara si am vazut cam unde erau si hotelurile partenere, practic ideea de a merge pe jos in parc pica, iar drumul de la hotelurile Disney la parc e absolut superb, oricine merge cat de cat pe jos nu are o problema sa faca drumul acela de 2 ori pe zi si sa nu depinda de autobuz.
Peste 3 ani imi doresc sa stam la New York, ca e cel mai aproape de distractie (sau chiar Disneyland hotel daca castigam la loto), daca nu, o sa mergem la Cheyenne, arata si acela f ok.
Va pup si distractie placuta. Va doresc sa aveti parte de o vreme cum am avut si noi, 25 de grade, soare din plin si cozi mici. Apropo, erau f multi romani, f ok, ne-am bucurat sa vorbim cu ei, desi multi erau cu telefoanele la urechi. Chiar radeam cu sotul meu, ca vedeam doi parinti vorbind la telefon in parc, era sigur romani. Si la Santa Fe erau cateva familii si m-am bucurat. Poate inteleg si francezii ca romanii nu sunt toti cersetori tigani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Lavi, dar de la Beauvais la disneayland si inapoi cu ce veti merge?

Ma tenteaza si pe mine mijlocul lui martie ....

de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#

Mergi la inceput