disney land Paris -2-
Raspunsuri - Pagina 14
anya spune:
Lavi, copiii mei erau asa de innebuniti de parc incat nu vroiau sa manance. Eu le faceam sandwish-uri si le mancau cand stateau pe la coditele de la diverse jocuri. Intr-o singura zi am reusit sa-i conving sa stam ca oamnenii la o terasa, la inghetata . Intr-o seara, cel mic (5 ani) a adormit in autobuz si nu am mai reusit sa-l trezesc, asa ca a trebuit sa ne hranim (noi adultii si celalt copil) tot cu hrana rece, in camera. Am fi putut cobora in restaurant, dar nici copilul mai mare nu vroia sa se mai miste din pat si drept sa spun - nici noi.
lavi02 spune:
Anya, bun punct de vedere!
OK, cred ca renunt la a plati demipensiunea de acasa, platim acolo cat ne costa mancarea, diferenta totusi nu e atat de mare. Mai bine sa avem libertate de decizie la fata locului decat bani dati deja de acasa.
corap spune:
lavi, cunoscandu-te, eu votez pentru contra demipensiune
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Corap aici demipensiunea nu e in sens standard (pe care de cate ori am avut-o, am urat-o) ci ai vouchere cu care poti manca la mai multe resto. Adica nu e chiar asa tragica treaba ca in alte parti. Totusi, cred ca ai dreptate
corap spune:
am inteles, dar tot nu te vad ducandu-te cu bonu' (aka voucheru) contra hrana
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
anya spune:
Stau si ma gandesc ca daca aveam voucere sa ma fi oprit sa manance - cat puteau de mult - o data....n-ar fi fost ok. Pe de o parte pt ca n-ar fi vrut pauza asta. Pe de alta (sa zicem ca-i sileam sa intre intr-un restaurant) si-ar fi luat o prostie sa scape de gura mea, rotaiau ceva si gata.
Dimineata faceam o tona de sandwish-uri (la inceput am cumparat eu paine si mezel/cascaval feliat, dar apoi am facut economie si faceam dimineata la restaurant - m-am luat dupa altii ca mi-a fost rusine la inceput) si de cate ori ziceau ca le e foame - pac cate un sandwish. Mai aveam apa, mere si ceva dulciurele. Acolo le-am luat suc si floricele. Decta sa dea banii pe mancare ziceau sa-i strang si sa le iau mai multe jucarii .
Fomalhauti spune:
Cand vezi lista cu restaurante unde poti manca avand demipensiune, ti se par multe. De fapt sunt multe, multe altele unde nu poti manca cu voucherele de demipensiune. Chiar si daca ai alt tip de demipensiune, "plus" sau "premium", unde sunt si mai multe restaurante incluse, tot raman multe, multe altele. Nu le-as numi chiar restaurante, dar sunt tot felul de locuri unde te simti tentat sa mananci. Copiii vor pizza in forma de cap de Mickey, vor meniu la care iti da si o cana cu un personaj si apoi te mai "pocneste" un miros de gauffre...
Gata, nu mai scriu despre mancatul la Disneyland ca mor de pofta
lavi02 spune:
Fomalhauti la experienta ta nu pot sa nu-ti dau dreptate.
Decat sa fiu frustrata ca vreau sa mananc intr-un loc dar voucheru' ma trimite in altul...
Am citit la un alt subiect ceva de o cezariana. Sa inteleg ca a aparut inca o steluta? Daca da, sa va traiasca!
diciu spune:
Pleacam si noi in octombrie spre Paris, Disneyland cu fetita noastra de 3 ani. Avem insa sa luam cu noi doua lucruri indispensabile, carut si olita. Carutul stiu ca se poate pune separat in avion si-l primim la coborare (sper), dar cu olita...
Voi cum ati procedat cand olita era musai de luat?
Avem dreptul doar la un bagaj de cala de 35 kg, restul de mana, dar vor fi destule si in cele de mana.
Multumesc
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diciu Pleacam si noi in octombrie spre Paris, Disneyland cu fetita noastra de 3 ani. Avem insa sa luam cu noi doua lucruri indispensabile, carut si olita. Carutul stiu ca se poate pune separat in avion si-l primim la coborare (sper), dar cu olita... Voi cum ati procedat cand olita era musai de luat? Avem dreptul doar la un bagaj de cala de 35 kg, restul de mana, dar vor fi destule si in cele de mana. Multumesc diciu De ce nu luati un capac de wc? E mai mic, plat si se pune cu usurinta deasupra oricarui bagaj. "daca dragoste nu e...nimic nu e" |