disney land Paris -2-
Raspunsuri - Pagina 13
anya spune:
Noi am fost in iunie. Nu am stat cine stie cat la cozi. Chiar m-am mirat fata de ce citisem pe aici. Buzz Lightyear a fost si preferatul alor mei si n-am prins niciodata coada mare (cam jumatate din traseul din interior-pt cine stie). Singurele dati cand am stat 45 min au fost la montagnerousse-ul "din mina" - unde nu m-am inteles cu ei sa luam fastpass si sa facem altceva intre timp si la o cursa cu masini de epoca care nu mi s-a parut cine stie ce (a doua oara nu m-as mai da). Alfel - 10 min era timpul mediu. Oricum, pana seara oboseau de atata dat .
Si pt hotelul de care ziceam trebuie luat autobuz, dar fiind vara, veneau relativ repede. Dimineata erau ok - stateam pe scaun. La intoarcere, cand se inchidea DL-ul era mai plin si ca peste tot mai erau si "peisan-tope" care se urcau peste copilasi. Din pacate de astia nu duce lumea lipsa (si nu erau romani ).
Iarna nu stiu daca m-as duce. Ma gandesc ca e frig, intri-iesi din frig la caldura, trebuie sa te opresti la pranz undeva sa iei ceva cald...pe mine frigul ma oboseste mai tare decat orice.
Iris2002 spune:
E obositor, intr-adevar, Anya, dar Disneyland iarna, cu zapada, lumini si atmosfera de Craciun e...magic!
La care adaug, impartiala cum trebuie sa fiu, ca e magic si primavara, vara si toamna... pentru mine!
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Multumesc! Eu totusi optez pt Santa Fe dar nu vom merge iarna, prefer sa putem merge la parc pe jos, fara sa depindem de un autobuz. Natasa Raducu a platit bilet integral de autobuz la transferul Beauvais - Paris? Stii cumva de la ce varsta se plateste? |
Radu a platit bilet intreg la autobuz. Cit despre rezervarea pe site-ul Disney, am sunat la ei si ne-au ajutat pentru ca si noi aveam dubii. Stiu ca a fost o tipa foarte draguta care ne-a ajutat si a mers foarte repede, dar nu mai tinem minte detaliile, imi pare rau. Noi am platit si asigurarea pentru caz de boala, ceva in jur de 40 de euro daca tin bine minte. Asta inseamna ca poti sa-ti recuperezi banii chiar si in ziua in care trebuia sa ajungi daca Doamne fereste se intimpla ceva. Stii cum e cu copiii, acum sint bine, acum au febra mare si noi nu am vrut sa riscam, mai ales ca am rezervat cu 4 luni inainte.
Si inca ceva, autobuzul de transfer in parc pleaca din fata hotelului la fiecare 5-10 minute si nu raminea cineva pe afara. Noi l-am folosit, dimineata pentru ca era gol si seara pentru ca eram absolut terminati :)
lavi02 spune:
Natasa, multumesc!
Cum a fost vremea in martie? Ma tenteaza pretul mic. Ma gandesc sa o invoiesc pe cea mare de la scoala pt 2 zile, sa lipim si un week-end pt ca asta este, nu putem chiuli mult de la scoala si nici nu vrem sa consumam prea multe zile de concediu.
Inca o intrebare, din cate m-am uitat pe site, ca sa rezervi demipensiunea online trebuie sa o iei pe toate zilele. Primesti vouchere pe zile sau le poti folosi cand vrei? (in ultima zi, in loc de in seara sosirii de exemplu)
Am vazut ca poti folosi voucherele si la pranz la anumite restaurante din parc, de ex ma tenteaza Cafe Agrabah unde este mancare de care imi place mie, mediteraneana si nord-africana, in stil bufet, iar pretul altfel este 24.5 de adult; cu voucherul iesi mai ieftin.
anya spune:
Lavi, si de la Santa Fe iei masina. Nu e chiar asa de aproape. Poate in prima zi sa mergeti pe jos, dar intoarcerile le veti face cu autobuzul pt ca veti fi rupti de picioare . Dar nu-ti face probleme ca vin repede masinile.
Iris, DL-ul e magic. Imi dau cu parerea pe aici ca sa mai intru in atmosfera . Pt mine iarna e magica doar la gura sobei, dar nu neg ca pt altii (inclusiv unul din copiii mei) afara e cel mai bine, chiar daca ajunge ca un turture.
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Natasa, multumesc! Cum a fost vremea in martie? Ma tenteaza pretul mic. Ma gandesc sa o invoiesc pe cea mare de la scoala pt 2 zile, sa lipim si un week-end pt ca asta este, nu putem chiuli mult de la scoala si nici nu vrem sa consumam prea multe zile de concediu. Inca o intrebare, din cate m-am uitat pe site, ca sa rezervi demipensiunea online trebuie sa o iei pe toate zilele. Primesti vouchere pe zile sau le poti folosi cand vrei? (in ultima zi, in loc de in seara sosirii de exemplu) Am vazut ca poti folosi voucherele si la pranz la anumite restaurante din parc, de ex ma tenteaza Cafe Agrabah unde este mancare de care imi place mie, mediteraneana si nord-africana, in stil bufet, iar pretul altfel este 24.5 de adult; cu voucherul iesi mai ieftin. |
Ti-am trimis mail :)
sunnyday07 spune:
Natasa, spune-ne si noua cum a fost vremea in martie!
Si eu ezit intre a merge la inceput de noiembrie (este vacanta si este si ziua fetii) sau la anu' in primavara - in speranta ca am sanse de vreme mai frumoasa.
de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#
Natasa spune:
Cind am fost noi (de pe 16 martie) a fost foarte placut. Am avut zile in care am stat doar in pulovere/bluze pentru ca era foarte cald la soare. Nici seara nu scadea temperatura sub 10 grade asa ca nu am tremurat in vreo zi. Nu a plouat decit vreo cinci minute intr-o dimineata, desi prognoza nu fusese grozava. E bine sa ai haine lejere, care pot fi cu usurinta strinse daca se incalzeste. Multe obiective sint acoperite si nu poti sta cu haine groase pe tine, e destul de obositor sa cari o haina grea, de iarna.
Fomalhauti spune:
In legatura cu demipensiunea: poti manca la pranz sau seara la mai multe restaurante (in functie de tipul de demipensiune). Primesti niste vouchere pe care le poti folosi oricand in perioada cat stai la Disneyland. Adica, poti manca intr-o zi atat la pranz cat si seara (daca poti...) si in alta zi deloc.
Eu am avut o singura data demipensiune. Nu mi-as mai lua. Nu vreau sa contrazic pe nimeni, oricum e posibil sa se fi schimbat cate ceva. Cand am fost noi diferentele intre cat platisem noi (20 euro de adult si 10 euro de copil) si preturile de acolo erau minime, pe la un euro, maxim 2. In unele locuri era chiar acelasi pret doar ca noua ne dadeau un suc si altfel nu intra in pret. Pe de alta parte ni s-a intamplat ca astia mici sa manance de acolo numai inghetata sau numai pepene si sa ceara apoi din parc diferite prostioare. S-ar putea sa te tenteze si pe tine. Daca ai de gand sa mananci o masa serioasa in fiecare zi (foarte serioasa, "all you can eat") poate merita. Repet, eu nu mi-as mai lua.
lavi02 spune:
Multumesc tutuor pentru lamuriri si ajutor!
anya stiu ca si pt Santa Fe este autobuz dar imi place sa stiu ca am si optiunea mersului pe jos, daca e coada la autobuz sau nu vine, sau e prea frig sa stai pe loc in statie, etc. Sau sa fac pur si simplu o plimbare. Vedem la fata locului.
Natasa multumesc!
Fomalhauti multumesc, e misto daca le poti folosi 2 intr-o zi si in alta niciunul. Da, in general in concediu noi luam un pranz mai consistent la restaurant plus o cina mai usoara, sa nu ne ingrasam prea tare . Ma astept sa cheltuim mult pe mancare, asa ca incerc sa minimizez transport + cazare. S-au mai scumpit, sunt 68 de euro pt 2 adulti si 2 copii, am sa mai studiez daca merita. Partea proasta e ca sunt bani dati inainte, la rezervare si pierduti in caz ca nu putem sa mergem.