Copilul din vecini
Raspunsuri - Pagina 8
kariguld spune:
si tine minte, ca oricand se poate intampla ceva, cu P sau cu ai tai. Doamne apara si pazeste! si nu ai nevoie de griji in plus si toate ce pot decurge dintr-o accidentare accidentala.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
ruxij spune:
Of, Vik, ca nu stiu ce sa mai zic. Imi dau seama cum s-a intamplat totul de ai acceptat. Si tipa profita clar, se baga peste tine. Fa si tu ce poti, n-am idei altele decat le-am dat cu redusul frecventei meselor si calatoriilor. Dc. ea nu isi invata copilul ca dc. e ora mesei nu numai ca nu e frumos sa ceri, dar pleci imediat acasa, si multe altele asemenea, e greu. Eu n-am dat peste asemenea oameni. Vecinii nostri isi vad de treaba lor, isi hranesc copiii, nu abuzeaza. Ce face tipa asta e cam nesimtire.
wnimra spune:
buna
Am citit subiectul tau si ma bag putin ca musca in lapte
Stii serialul ...Beverly Hills, 90210 ?
Acolo era doamna Cindy Walsh , mama a doi copii, Brandon si Brenda care aveau muuulti prieteni si mereu veneau la ei sa doarma, sa manance , loc de intalnire , era aglomerat tot timpul si dna Cindy se ocupa printre altele si de educatia copiilor luati de suflet care o iubeau nespus.
eu acum am glumit ....sincer te admir pt ca esti o mamica buna si reusesti sa te descurci si cu P chiar daca e o maaare responsabilitate care vine la pachet cu o mama mai mult decat indiferenta si un tata probabil la fel de dus cu pluta in lumea lui.
Peste niste ani P o sa creasca si sa nu te miri daca o sa iti bata la usa sa iti prezinte prietena, sa iti ceara sfaturi si chiar vecina sa vina sa te roage sa o ajuti ca nu isi mai intelege copilul si ca nu asculta de ea.
Pacat de pusti , o sa creasca frustrat ca in familia lui e mereu intuneric iar peste gard sunt vecinii lui pe care ii iubeste si la ei mereu se gaseste putina dragoste , atentie , o masa calda si muuulta distractie.
succes
Mami de Alex( 27.07.2005 )
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJCum e relatia ei cu sotul ei?Cum e relatia sotului ei cu copilul? |
vikinga spune:
citat din mesajul lui buli Vik, ce de-a treaba ti-ai facut, dar e clar e meritul tau acuma, eu cred ca daca tu schimbi situatia cu totul nici n-o sa te simti tu bine, ai sa zici ca esti o rea, de citit tot n-o sa ai vreme si de aia tot o tin cu solutia de mijloc.www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
vikinga spune:
citat din mesajul lui AB_AC Vik noi am cam adoptat o fetita din vecini. Zic noi, intelegand cele trei familii cu copii de pe straduta. Si da o luam si-n wkd cu randul. E drept ca n-avem decat doi copii si suntem trei familii. Dar fetita si doarme pe la noi pentru ca adesea mama o lasa singura pe noapte cu bunica ei care are peste optzeci. Iti spun un secret: cel mai greu a fost pana cand mandrele au intrat amandoua la scoala. Asa cu teme si treaba se ocupa vreo trei amieze. Si de plecat cu barca, hiking sau cu bicicleta mai departe ramane wkdul. In plus e mai simplu acum sa faca-n doua temele decat sa fie singura care face teme in timp ce baietul arde inca gazul. Faci prea mult si e dreptul tau sa renunti oricand. Merita sa vezi si cat de importatant e P. pentru Aldo. Pe mare nu poate lua sotul trei singur. Daca Aldo ar fi dispus sa ramana la joaca cu P cand sotul tau ar merge doar cu Nadia .... poate merita sa mearga alternativ P cu Aldo, Nadja cu Aldo si Nadja cu tine si cu sotul tau. E clar complicat, dar copilul acela s-a lipit de voi. Daca si legatura lui Aldo cu el e la fel de puternica atunci merita efortul.----------------------OspitalitateaGaiei |
Alizee spune:
Ciudata pereche, vecinii tai, parintii lui P.
Singurii vecini daca erau, si tot nu-mi faceam de lucru cu ei. Brrr !!!
El umbla in chiloti, confundand plaja cu strada. Ea care tremura de frica ca i-a spart niste bibelouri din colectie. Si, peste toate astea, depresia ei si lipsa instinctului matern. Plus ca el isi arata "bujiile" cu copiii langa el.
Te-a sfatuit cineva sa suni nu stiu la ce institutie. Nu stiu despre ce este vorba, dar daca institutiile de acolo isi fac treaba mai constiincios ca la noi, eu as zice ca, pt binele baiatului, sa faci o sesizare. Astia sunt dusi cu pluta rau de tot.
Debaraseaza-te de niste obligatii care NU sunt ale tale, ci ale altora.
Obligatia ta este fata de copiii tai si barbatul tau. Restul conteaza numai in masura in care nu iti deranjeaza bunul mers al familiei tale.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
vikinga spune:
citat din mesajul lui Iasmin08i-ar trece glumele proaste de genul ''pai daca ti-a trebuit sa faci atitia copii"...eu sincer, la afirmatia de mai sus, cred ca faceam ca trenu', ii puneam copilu in brate si ''du-te, soro, de fii depresiva si cu altii / altele" |
vikinga spune:
citat din mesajul lui maruserios vik, iti iei o responsabilitate prea mare, si inca acum P e mic, dar ce faci mai tarziu?Emma Aida e ingerDoamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
vikinga spune:
citat din mesajul lui kariguldzicea bine Miriluta (parca) sa dai un tel. anonim la Jugendamt....spuneai ca nu au bani? pai muncesc pe nasturi sau bambilici? daca sotul ei este medic si ea lucreaza ceva, au bani sa fii convinsa. nu-s chiar la limita. si daca nu face mancare, sparuieste ceva si de acolo. nu mai sunt case libere langa tine, ca ma mut si eu acolo, sa fim vecine. |