FIV Dr. ALBU DRAGOS 2
Raspunsuri - Pagina 3
mirela2 spune:
uite cum se mareste lista noastra
sa dea DD sa trecem la nivelul urmator.....de la aspirante la gravidute si apoi la sectiunea mamici
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Mirelus,te pup dulce,bafta maine ,iti tin pumnii si Doamne ajuta! |
anabel79 spune:
mirelus bafta multa, sa fii calma ca trec toate...o sa vezi ca o sa ne mutam toate la gravidute sau chiar in parc sa ne plimbam piticii...
fetelor avem un avantaj cu fivul...putem sa le spunem copiilor cum au fost creati e mai simplu si pot intelege si ei fat de alti parinti care chiar nu pot da detalii despre......ha ha mai radem si noi.
Si eu am luat in greutate 5 kg la cele 2 inseminari si am avut doar tratament cu gonal de 37,5 si 75 ui....si tot s a depus dar nu conteaza vom reusi noi sa scapam de ele dupa ce vom reusii..
Anabel 79 infertilitate de 7 ani, 2 inseminari nereusite cu dr Anca Moisa, probleme autoimune si trombofilie, Fiv 1 dr Dragos Albu Med Life in mai
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
lumimar spune:
Hey fetelor,liniste totala pe aici,obosite dupa 1mai muncitoresc?
Mirela,cum esti,cum a fost?
Pupici,
anabel79 spune:
si eu sunt pe aici...o asteptam pe mirela....
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1