MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
montignace spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Uf io-s mai tare de cap. Ce inseamna kg- si kg+? Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
e legenda jos
este un kg adica cate kg trebe sa slabim in total da ?
apoi kg - inseamna cate kg am slabit deja
si kg + inseamna cate kg mai avem de slabit
tu spune data de inceput si kg initiale, actuale si tinta si cat ai slabit pana acuma ... restul fac eu
si apropo brandusikoooo bine ca tu chemi fetele la raport , da tu ce faci ?????? zi rapid datele
am pus iconita la cele modificate deja si le-am trecut la inceput , pe masura ce raporteaza le pun sus in ordine
Somleac spune:
Am inceput undeva in iunie 2009 cu greutate de 74 kg si am acum 71 ( la raportul de luni). Vreau sa jung la 60 kg.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
andanii spune:
citat din mesajul lui Somleac Am inceput undeva in iunie 2009 cu greutate de 74 kg si am acum 71 ( la raportul de luni). Vreau sa jung la 60 kg. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
ok, intru si modific
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Catalishka spune:
hai ca ma da brandusik afara
am inceput la 1.12.2009, am plecat de la 84 kg, in 3 luni am ajuns la 76 deci am slabit 8kg, si mai am de slabit fro 16kg pana la 60, da zic bogdaproste daca ies din platoul asta si slabesc 11 kg pana la 65. da las ca scap de indemnizatia de 85% si nu mai mananc nimik si ies din platou....
aerul o fi monti?
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
montignace spune:
citat din mesajul lui Catalishka hai ca ma da brandusik afara am inceput la 1.12.2009, am plecat de la 84 kg, in 3 luni am ajuns la 76 deci am slabit 8kg, si mai am de slabit fro 16kg pana la 60, da zic bogdaproste daca ies din platoul asta si slabesc 11 kg pana la 65. da las ca scap de indemnizatia de 85% si nu mai mananc nimik si ies din platou.... aerul o fi monti? Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009 |
mda, e monti aerul , cu incredere serviti aer monti
da vaz ca va e frica de brandusik , nu gluma .... ea va ameninta si eu sunt vinovata da ????
bun, hai ca intru sa te modific andanii sunt
brindusik spune:
andani trebe sa vina cineva cu ca fetele nu zic nik
inceput(a 2-a oara): 01.04.2010 de la 78..vreau sa scad la 63 (greutate care nu am avut-o niciodata) dat jos 5.3kg (is mai inceata si io)
sapt aviatoare fac ce a spus andani ca tine la ea..si anume sa mor de foame...ca sa trec de prag si anume de 72..am de gand sa fac ce o facut Luciu..compot de mere neindulcit si supa de pui fara pielita cu legume..nush cat ma va tine fara cioco neagra
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
cristina (cge) te-am trecut si pe tine in tabel .... sper sa stai cat mai mult printre noi .... se posteaza zilnic , daca nu vine brandusik cu biciul si incepe numaratoare si cand zice ea eu dau delete
ANDANII
"Licuriciul ingeras"
s-au topit 2 kg, mai am 13 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
brindusik spune:
nu se mai temina o data capitolul asta..mama lui
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Catalishka spune:
ce-mi place ca a revenit andanii ca brandusika "e lea si da cu biciu taleee"
da nu-mi place de mine ca azi de stres am mancat ca sparta.... si ma mai mir ca nu slabesc
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
andanii spune:
imediat il terminam , da nu mai intra fetele sa declare .... las ca il punem pe prima pagina si modificam si maine si poimaine , important este ca va fi pe prima pagina tabelul nou , frumos si aerisit
ar mai fi ceva de completat ????
ce sa mai scriem .... dati cu parerile
andanii