MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, pai cine sa plange in gura mare pe aici? EU. Deci sunt activa, da?

Azi am mancat iar aiurea (plus o inghetata maaare, ca a fost Ziua Mamei aici). Pe astea care sar calul des le stergeti din lista? Si inainte de inghetata am mancat zeama de la o ciorba de perisoare (facute Monti, dar cu carne de porc si vita... orez nedecorticat...) si 2 bucatele de piept de curcan la gratar cu rosii. Acuma seara 3 mere mici.
Maine, momentul adevarului, purceii insa mi-i merit!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata

hai sa fiu prima la raport-STAGNARE-nici nu-i de mirare ce haos e p-aici de vineri incoace...am sarit peste mese si sambata si ieri si-am mancat ca apucata la ore mici..n-am facut nici saratele cum ziceam si nici saptamana asta nu se prevede vre-un pic de timp liber asa ca le mai aman cu toate ca voi ma omorati cu linkurile voastre
deci vreau sa-mi vad
BRANDUSIKOasa sta treaba cu branza-trebuie sa fie scursa de zer,la fel si iaurturile..iar din cate stiu [de la mama] urda se face din zer
tulai -domne,ase scumpe-s pa la voi ,tu MONIdraga?
p-aci is o tara mai domolite preturile ase' ca noi
NICOLETA activa unde?
AZI sau cum trebuia ieri
  • MD-1 mar[deja],mai incolo wasa +iaurt
  • P-ciorba de perisoare[cu morcov dar fara orez]
  • C-2-3chiftelute cu salata de verziciuni
fetele

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Salut.

Da, da, activa :D. Am 75 punct, deci 700g intr-o saptamana. Las altora purceii.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

neata all!
la fel ca sufeletul meu pereche maya stangnare...da nu fata de sapt trecuta ci fata de ce scrie in tabel(ca ma speriasem joi cu un kg in plus)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata!

Treceti-ma si pe mine cu 70.5kg.
Surprinzator sa zic pt ca la munte am mancat mamaliga la greu plus ciorba de fasole cu afumatura...evident urmate de papanas.Noroc ca era numai unul la portie si dulceeeee...

De azi imi revin nitel cu sportul dupa 2 saptamani de absenta.Glezna inca se resimte dar macar sa fac ceva yoga si aerobic pe balance board-ul de la wii.

O saptamana foarte frumoasa va doresc.

Rezolutie de luni dimineata: nu mai pun nimic dulce in gura pana la concediu, adica pana la 1 iulie cu exceptia feliei de tort de ziua fie-mii.
Si ma trec din nou pe limonada cu indulcitor.
Asa sa-mi ajute Dumnezeu!!

Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hop si eu cu aproape 51. Nush daca e shunca - in afara de cafea, n-am halit chestii neconforme, ma rog, doar biscuite si covrig cu care ma indoapa fiu-meu e asa scump cand vine sa-mi indese mancare in gura, nah, cum sa-l refuz? - sau retinere de apa, ca saratelele alea au iesit sarate rau.

Sau poate ar trebui sa-mi modific targetul? Cred ca e singura sansa sa-l vad pana la vara. Ca daca nici mancand conform nu-l ating

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu rapid la raport: 69.5 kg. am scazut sub 70!!!!! uraaaaaaaaaa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Raport 71 4 kg in plus fata de ultima greutate din tabel. M-a pedepsit nenea Monti pentru ca l-am tradat. Si asta in conditiile in care de 2 saptamani sunt monti, si am dat jos destul de bine ca simt pe haine.

Ca urmare puteti sa ma decretati SCROAFA SAPTAMANII>

Meniu: Md sufleu de brocoli cu ardei copti
P ce-a ramas din micul dejun
C: ceva peste cu rosii probabil

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Somleaaac, hai mai! Important este sa slabesti! Auzi la ea, scroafa saptamanii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

SOMLEAChai nu fii asa aspra cu tine....cat timp l-ai tradat pe monti?

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput