Cainii si poporul -2-
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:
Astazi, veneam cu copiii de la gardi si cei 3 caini maidanezi pe care vecina ii hraneste cu abnegatie, dormeau ascunsi in tufisurile din gradina blocului. Copiii erau in fata mea, cei 3 caini s-au repezit efectiv la ei. Copiii nu tipau, nu alergau, nu aveau bete in maini, nici nu observasera cainii...pur si simplu vroiau sa intre in scara blocului.
Poate ar putea iubitorii de caini maidanezi sa-mi explice acest comportament!
Alizee spune:
Claujro, degeaba te plangi pe forum daca nu iei atitudine. A fost doar o gluma. Rautacioasa, recunosc.
Eu nu am avut astazi timp, dar maine dimineata, voi suna la hingheri sa adune toate potaile de pe langa gradinita copilului. Umbla in haita, isi protejeaza teritoriul si sunt aproape salbaticiti, atata timp cat sar si la copii.
Afla numarul de telefon al ecarisajului din sectorul respectiv si fa o sesizare.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Guestus spune:
o luam altfel...statul nu face nimic ca este puturos.
dar daca organizam o fundatie care se ocupa sa stringa bani si sa plateasca pt ca fiecare maidanez sa-si gaseasca o casa calduroasa la un iubitor de animale
un 10 euro de la fiecare hatedog man ar merge la un doggylover si gata....se curata orasele.
m-am interesat si nu sint asa multi ciini vagabonzi.
sirimie spune:
Actiune civica pentru eutanasierea câinilor fara stapân
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Guestus spune:
hai sirimie ca asta cu petitiile nu merge.
in fiecare zi apar 20 000 de petitii...cine crezi tu ca sta sa le controleze?
ai da 10 euro/lunar sa stii ca un ciine maidanez are adapost la un iubitor de animale? pariu ca aici pe forum gasim 30 care ar vrea sa infieze citiva fiorosi chiar azi.
poate declansez campania si va ascundeti
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Poate ar putea iubitorii de caini maidanezi sa-mi explice acest comportament! |
Pai si daca ti-l explica, cu ce se imbunatateste situatia TA, a copiilor a, romanilor sau a cainilor respectivi?
AI SUNAT LA HINGHERI?
NU? Atunci plagerile voastre sunt furtuna intr-un pahar cu apa.
sirimie spune:
citat din mesajul lui Guestus hai sirimie ca asta cu petitiile nu merge. in fiecare zi apar 20 000 de petitii...cine crezi tu ca sta sa le controleze? |
Nu induce poporul in eroare. Petitia e pe locul 3. Pe primele locuri sint scrisori catre prefect si catre alesi, cu model cu tot
ai da 10 euro/lunar sa stii ca un ciine maidanez are adapost la un iubitor de animale? pariu ca aici pe forum gasim 30 care ar vrea sa infieze citiva fiorosi chiar azi. poate declansez campania si va ascundeti |
Eu nu as da. Iubitorii de animale care acum hranesc cainii maidanezi ar trebui sa ii tina in casa.
Asta ca m-ai intrebat pe mine. Altii poate se baga (mai ales ca tu organizezi.. bine dispus esti, popular esti )
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
claujro spune:
citat din mesajul lui allinta Afla numarul de telefon al ecarisajului din sectorul respectiv si fa o sesizare. |
Exista ecarisaj? Ma indoiesc.
Daca afli ceva pt sectorul 6 scrie aici, eu am cautat de mult, nu de acum cu povestea asta cu eutanasierea si nu am gasit nimic in acest sens.
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Exista ecarisaj? Ma indoiesc. Daca afli ceva pt sectorul 6 scrie aici, eu am cautat de mult, nu de acum cu povestea asta cu eutanasierea si nu am gasit nimic in acest sens. |
Da telefon la informatii si intreaba nr de tel al ecarisajului sector 6.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.