Cainii si poporul -2-
Raspunsuri - Pagina 18
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabidaniela Si eu ii compatimesc pe toti cei care nu stiu ce poate oferi un caine. |
Pentru gabidaniela () adaug un punct la lista mea de masuri.
- infiintarea unei agentii insarcinata cu recalificarea cainilor vagabonzi in caini utilitari, salvatori samd, si plasarea lor pe langa institutiile competente, eventual la export.
DAR
- cei care nu absolva cursurile sau nu pot fi plasati nu revin in strada.
ramoneloo spune:
gabidaniela,tu crezi ca,Capcaunul s-a referit la libertatea cainilor fara stapan,tarcurile pentru copii cu parinti?sau libertatea cainilor cu stapan,tarcurile pentru copiii strazii?
mai,ce idei le vin unora...
nici urina pisicilor nu mai deranjeaza,dar e clar,cica nu musca...pisicile,desigur.
dar de nenea ala de a muscat doi oameni pt ca a pierdut cainele lui un concurs,ce sa mai credem?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ramoneloo n-ai auzit de atacuri ale pisicilor? |
Ascult! Cred ca toata lumea moare de curiozitate sa afle ce stii tu: un caz de om, macar copil, desfigurat pe strada de o pisica vagaboanda.
ramoneloo spune:
stiu cateva persoane care au ajuns la spital.vrei sa ii cunosti?poate pe mine nu ma crezi...
gabidaniela spune:
citat din mesajul lui ramoneloo gabidaniela,tu crezi ca,Capcaunul s-a referit la libertatea cainilor fara stapan,tarcurile pentru copii cu parinti?sau libertatea cainilor cu stapan,tarcurile pentru copiii strazii? |
Eu sunt convinsa ca el a inteles ce ai vrut sa zici dar a vrut sa faca putina bascalie ca sa le dea apa la moara mamicilor protectoare ai caror copii nu mai au loc de caini si care prin urmare militeaza pentru omorarea cainilor, citez "nu ma intereseaza cum".
A propos, eu nu mai am loc sa calc pe trepte ca mereu gasesc voma pe scari.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ramoneloo stiu cateva persoane care au ajuns la spital.vrei sa ii cunosti?poate pe mine nu ma crezi... |
"eu stiu ca vecina stie ca soacra ei stie ca ..."
m-am lamurit. nu exista.
sau poate vorbesti de tigri si lei? Tot niste pisici si ei.
ramoneloo spune:
oricum mamicile respective sunt deranjate si de cainii fara stapan,cat si de cainii cu stapani.numai o anumita categorie a oamenilor are dreptul de a iesi la o plimbare in parc,asta e de la sine inteles.
si ce nu a inteles acea categorie a oamenilor,eu chiar vreau tarcuri pt cainii cu stapan.din mai multe considerente,ba chiar,dc stau sa ma gandesc,comune.compromis decent,civilizat.ca de disparut,indiferent de metoda,nu se poate.
ramoneloo spune:
igzact,capcaunule.din tot ce am scris pana acum...ti-ai dat seama in sfarsit provenienta celor scrise de mine.sursele sunt vecinii,rudele s.a.m.d.
...la dracu!...
...m-a prins!...
gabidaniela spune:
Referitor la parcuri, m-am asezat si eu pe o banca cu cainele in lesa ca sa dau un telefon (de obicei ma plimb pe la marginea parcurilor). Nu iti spun ce mi-am auzit, ca plimb cainele pe unde se joaca copii, ca ii imbolnavesc plus injuraturile aferente, de la MAME care se presupune ca isi educa copiii.
ramoneloo spune:
lejer,lejer,pe mine m-au agresat aproape fizic,acuzandu-ma ca al meu caine a muscat un nene.si ca l-a recunoscut dupa ...latrat.
cand au trecut la amenintari de genul aflu unde stai si o sa vezi ce patesti si tu si cainele,am pus mana pe telefon si-am zis ca sun politia si rezolvam civilizat incidentul.ii dadeam fara remuscari in judecata,putand demonstra ca al meu caine nici macar nu era in tara la momentul invocat!cu dovezi!
au disparut precum au aparut,desi si-acum regret ca am incercat sa le explic calm ca acuzatiile sunt imposibile,am pierdut timp pretios,timp in care putea veni politia si creeam un precedent,sa se invete minte.
imi cer scuze capcaunului pt subiectul pe langa,dar dc va incerca,cu putin efort,va surprinde esenta off-topicului.