Cainii si poporul -2-
Raspunsuri - Pagina 13
ramoneloo spune:
eu chiar spun cu mandrie,cainele meu este maidanez.sau fost maidanez.multa lume m-a intrebat in parc sau pe strada ce rasa este,fiind f frumos.si mereu,asta este raspunsul meu,desi alte persoane,care la randul lor sunt stapanii unor maidanezi imi spun sa raspund cu european sau metis.am fost laudata pt gestul meu,cainele este admirat,este o satisfactie personala cand cei din jur observa cat de bine ingrijit este si cat de mirati sunt ca nu este un caine de rasa,cu pedigree si etc,ci un caine complet transformat!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramoneloo mychydutzo,eu am un maidanez care iti da clasa la bunele maniere! [url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"] |
In momentul asta si o cutie de carton ii da clasa la bunele maniere si nu numai.
Nu-ti fa griji ca pune mana copilul in flegmele altora , fa-ti girji ca pune mana pe unde au fost cateii.
Superbe pozele , Ramonelo
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Ilinca_M. spune:
Aha, michidutza, deci discutiile de aici sunt "taratze", tu te-ai bagat in ele si...te-au mancat porcii. Adica toti cei care purtam o discutie aici suntem porcii care te-au mancat pe tine, of of, mai mai. Daca tot iti plac proverbele, ti-as mai sugera unul:"te-ai bagat ca musca...in posterioru' lu' Calu'"("Calu" fiind un maidanez).
Ai tinut sa ne spui ca urasti maidanezii. Si io urasc...manelistii, par exemple, dar nu i-as vrea eutanasiati la gramada, prin mijloace care greu ar putea purta numele "eutanasie"("moarte usoara").
Cat despre cei care sustin sus si tare ca ei sunt mai rationali fiindca ei nu pot pune egal intre om si caine...okeiu, nu zice nimeni sa-i punem pe aceeasi treapta...dar asta inseamna ca e musai sa n-ai compasiune/ sa manifesti cruzime (chiar si doar in idei/vorbe) etc fatza de animale? Te face asta superior, plin de ratiune (si simtire...pardon, fara simtire)?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
XIO spune:
citat din mesajul lui anya Imi pare rau de caini, dar nu au ce cauta pe strada. Cum vor disparea? Depinde de costuri. E mai ieftin sa-i omoare sau sa-i tina intr-o cusca pana la adanci batranete? Nu e greu de ghicit. Exista iubitori de animale? Sa-i ia acasa sau sa cotizeze la vre-o fundatie care sa-i cazeze. Anya |
Pai stai putin.Adica oameni tampiti isi abandoneaza animalele de companie , alti tampiti sau aceeasi agreseaza animalele de pe strada din placere , plictiseala samd facandu-le la randul lor agresive pt. a se apara si noi , cei care sustinem ca nu suntem singuri pe pamantul asta si ca trebuie sa avem respect si pt. alte vieti trebuie sa luam toti cainii in casa?
Ce mai conteaza motivele pt. care s-a ajuns in aceasta situatie? Conteaza doar sa se rezolve si e mult mai usor sa dai cu toporul in cap unui catel.
Pt. mine animalele sunt pe aceeasi treapta cu oamenii.Pt. unii o fi vreo jignire , pt. mine este natural si normal sa respect fiintele care impart lumea asta cu noi.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
capcaunul spune:
citat din mesajul lui XIO pt. mine este natural si normal sa respect fiintele care impart lumea asta cu noi. |
Te gandesti la asta si cand bagi furculita intr-un piept de pui, intr-o ceafa de porc sau intr-un file de peste?
ramoneloo spune:
capcaunule,vezi ca ai ajuns sa repeti intrebarile altora.du-te cateva pagini inapoi si citeste raspunsul.sau si mai bine,citeste topicul de acum ceva vreme,cu maidanezii,ca e aceeasi marie,cu alta palarie.
XIO spune:
citat din mesajul lui ramoneloo capcaunule,vezi ca ai ajuns sa repeti intrebarile altora.du-te cateva pagini inapoi si citeste raspunsul.sau si mai bine,citeste topicul de acum ceva vreme,cu maidanezii,ca e aceeasi marie,cu alta palarie. [url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"] |
Ramonelo , asta e placa pt. discutiile de genul asta.
E ca si cum te-as intreba pe tine , Capcaune , daca asa cum o iubesti pe sotia ta o iubesti si pe vanzatoarea de la colt , pe cersetoarea din centru sau pe vatmanita de pe tramvaiul 11. Ca doar sunt tot oameni , nu?
De actul sexual nu mai intreb , daca ti=ar fi totuna sa faci sex cu sotia , vatmanita , fetita de 13 ani sau batranica de la florarie , ca imi sar doamnele puritane in cap.
Dar cred ca ai prins ideea , nu?
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
capcaunul spune:
citat din mesajul lui XIO E ca si cum te-as intreba pe tine , Capcaune , daca asa cum o iubesti pe sotia ta o iubesti si pe vanzatoarea de la colt , pe cersetoarea din centru sau pe vatmanita de pe tramvaiul 11. Ca doar sunt tot oameni , nu? |
Aha! In teorie respecti toate animalele, in practica insa respectul ti-l arati nuantat. Pe caini si pisici ii dragalesti, pe vaci si gaini le savurezi cu tacamuri alese, iar pe gandaci ii tratezi cu insecticid numai de firma.
De actul sexual nu mai intreb , daca ti=ar fi totuna sa faci sex cu sotia , vatmanita , fetita de 13 ani sau batranica de la florarie , ca imi sar doamnele puritane in cap. Dar cred ca ai prins ideea , nu? |
Am prins ideea: sexul este prezent in mare parte din postarile tale.
XIO spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui capcaunul
Aha! In teorie respecti toate animalele, in practica insa respectul ti-l arati nuantat. Pe caini si pisici ii dragalesti, pe vaci si gaini le savurezi cu tacamuri alese, iar pe gandaci ii tratezi cu insecticid numai de firma.
Am prins ideea: sexul este prezent in mare parte din postarile tale. |
Iti propun sa nu-ti mai dai cu parerea despre viata altora ca esti departe. De genul far far away.Sau na , macar daca iti dai cu parerea lasa superioritatea la o parte ca de obicei se intoarce si te musca de fund.
Te las sa te mai gandesti o zi la mesajul anterior desi cred ca ai inteles dar nu poti accepta.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
DanaAlex spune:
salutare!!!
am citit foarte putin din ce s-a scris...
imi expun si eu parerea in legatura cu maidanezii, poate conteaza, poate nu...inainte cand nu eram mama nici nu-i bagam in seama, am crescut si eu caine in casa, am avut si o pisica, pe scurt iubesc animalele de companie in masura in care sunt tinute in lesa, ingrijite, bine hranite...in prezent am o fetita de 4 ani si un baiat de 3 ani si observ mai atent ce e in jurul meu, adica sunt mereu pe faza sa ii feresc de excremente sau de cainii fara stapan de peste tot, plus alte pericole care nu intra in discutia de fata.
traim intr-o tara mizerabila din multe puncte de vedere, strazile nu sunt curatate, parcurile nu sunt ingrijite...mintea mea nu poate intelege care sunt considerentele pentru care ramanem nepastori noi cetatenii si la acest subiect...maidanezii nu sunt niste catelusi simpatici gen zdreanta, majoritatea sunt dulai, de talia unui ciobanesc german, violenti, nemancati...de exemplu ieri la un loc de joaca dintre blocuri a atacat unul o fetita de 9 ani...a avut "noroc" n-a muscat-o decat de picior, pentru ca au sarit 2 barbati si au gonit cainele...asta in constanta, nu pe camp.
plus alte si alte exemple de oameni atacati de maidanezi...nu e normal
concluzie:eu una doresc eliminarea acestor jivine prin orice mijloace, nu ma intereseaza cum numai sa dispara din orase.
si inca ceva: si pisicile maidaneze ar trebui eliminate.
toate cele bune...