Cainii si poporul -2-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Citat:
citat din mesajul lui ramoneloo
lipsa de respect cand pe-aici se vb de jivine si alte apelative.eu am CAINE.voi aveti copii sau plozi?

E am o puradela. E haioasa rau. Cand mergem pe strada sunt cu ochii in paispe si o mut din stanga-n-dreapta cand trec pe langa caini. Azi de pilda ma duceam la piata la Domenii si am luat-o pe carosabil pentru ca 3 caini latiti pe trotuar isi faceau siesta.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Si? V-au atacat? Sau nu mai conteaza? Conteaza doar sa moara , ca iti stateau tie in drum.
CU asa parinti care dau asa educatie prevad ca Romania va stagna in situatia de acum inca muuulti ani .
La noi e o chestie interesanta: nu intereseaza pe nimeni cum , da' sa se rezolve. Ce conteaza ca desteptul da Basescu a omorat jumatate din caini si cealalta s-a inmultit , ce conteaza ca sunt de vina oamenii si nu cainii , ce conteaza ca sunt oameni chiar si aici pe forum care lovesc animalele si fantasmeaza la cum le-ar omori, multe nu conteaza , doar persoana in cauza.
Asta e marea diferenta dintre noi si alte tari.
vorba aia din filme "You Can Take The Girl Out Of The Country, But You Can't Take The Country Out Of The Girl".

Lasa gluma cu puradela , imi amintesc niste sesizari la moderatori si pagini multe cand o fata a scris de plozi pe aici. Si-a ridicat jumate de DC in cap. Se pare ca nu poti spune "ploda" sau "maica-ta" , dar poti sa umbli cu o durere acuta rectala fata de restul fiintelor de pe planeta.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pe mine nu m-a agresat niciodata un caine decat tembelul meu de "caine de rasa" care este preferatul sotului si stie ca motanul este preferatul meu,deci clar din gelozie si din prostia mea,pt. ca m-am apropiat de el cand isi lua masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Xio, tonul!
Nu m-au atacat dar NU AM AVUT PE UNDE SA TREC, asa ca a trebuit sa cobor de pe trotuar. Da, n-am loc de ei, m-au determinat sa comit o contraventie.
Nu stii tu cum si cat ma straduiesc eu ca fiica-mea sa nu-si dea seama de asta, sa nu-i induc frica si sa ii cultiv iubirea si respectul pentru animale. Nu stii nimic.
Da, nu ma intereseaza cum se rezolva, n-am contribuit la problema asta in schimb platesc taxe ca sa traiesc civilizat.
Cat despre cum vorbesc eu pe forum te rog mi purta grija! SI nici Bronx-ului din mine, OK?

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Xio, tonul!
Nu m-au atacat dar NU AM AVUT PE UNDE SA TREC, asa ca a trebuit sa cobor de pe trotuar. Da, n-am loc de ei, m-au determinat sa comit o contraventie.
Nu stii tu cum si cat ma straduiesc eu ca fiica-mea sa nu-si dea seama de asta, sa nu-i induc frica si sa ii cultiv iubirea si respectul pentru animale. Nu stii nimic.
Da, nu ma intereseaza cum se rezolva, n-am contribuit la problema asta in schimb platesc taxe ca sa traiesc civilizat.
Cat despre cum vorbesc eu pe forum te rog mi purta grija! SI nici Bronx-ului din mine, OK?

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Nu-ti port de grija JG si nu m-am referit doar la tine (decat la faza cu trotuarul) . Pur si simplu nu pot intelege cum un om care gandeste , rationeaza , simte samd poate sa spuna cu zambetul pe buze ca ar omori un biet animal nevinovat si fara aparare doar asa , ca sunt prea multi.
Pai sunt prea multi criminali prin inchisori da' vad ca nu se inghesuie nimeni sa ii omoare.
E ca si cum s-ar trezi cineva sa macelareasca oamenii fara adapost. Pe mine aia ma deranjeaza mai tare. Ca de exemplu o femeie de la mine din zona care avea TBC activ si care statea in zona de magazine , aurolacii de prin tramvaie din cauza carora ies jumate drogata de acolo , cei care baga in tine cutitul fara sa stea pe ganduri samd.
Dar sa omori un caine care n-are nici o vina si mai are si o dorinta de a fi iubit mi se pare abject. N-ar mai trebui sa va mire mamele care-si ineaca nou nascutii, inainte sa ajunga sa faca asta au avut ganduri de-astea fata de animale.
De fapt e chiar dovedit ca pers. care sunt capabile sa omoare animale si care le chinuie samd au sanse de "n" ori mai mari sa reactioneze asa fata de un om .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu nu pot sa pun egal intre oameni si animale.
Mi se pare complet irational.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

"jivinele" din textul meu erau numite asa peiorativ .Mai,mai,iar uitati esenta...Cum spunea cineva, discutam in contradictoriu si avem aceeasi parere....

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Am editat pentru ca am impresia ca din cauza mesajului meu se ingustase rau pagina. Si inca ceva,au fost persoane care s-au referit la copii cu apelativul 'plozi'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

In afara de persoanele care spuneau ca chiar au incercat sa faca ceva pentru rezolvarea problemei maidanezilor,vre-o trei dupa numaratoarea mea,restul si-au dat cu parerea cum ar omori ei cainii,cum i-ar chinui sau din contra,sa dea peste nas persoanelor care au fost atacate de caini. Ce concluzii trag eu de aici?
- cainii nu te musca decat daca pari un dusman al lor;
- daca te musca sau aproape te musca sa nu suni la 112,nu ai voie ca tii linia ocupata si nu mai au unde suna altii,ce conteaza ca ei iti pot face legatura cu institutiile care te pot ajuta,iar in momentul ala de panica cu siguranta nu mai gandesti logic si rational;
-nu ai voie sa te deranjeze ca oamenii nu strang in urma cateilor lor,se intelege ca nu suporti oamenii sau cainii;
-ghilimelele le pui degeaba in jurul cuvintelor care vrei sa aiba sens figurat, nu le baga nimeni in seama si iau intelesul pe care il vor;
- nu mai intru pe nici un subiect,decat pe cel pentru care mi-am facut cont in DC ,deoarece daca ai facut nebunia sa nu fii de acord cu turma esti blamat,aproape injurat printre taste,sau primesti mesaje pe PM in care esti injurat ca la usa cortului.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui ramoneloo
lipsa de respect cand pe-aici se vb de jivine si alte apelative.eu am CAINE.

Sa se eutanasieze jivinele, potaile, javrele si celelalte apelative, si sa ramana doar CAINII.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Imi pare rau de caini, dar nu au ce cauta pe strada.
Cum vor disparea? Depinde de costuri. E mai ieftin sa-i omoare sau sa-i tina intr-o cusca pana la adanci batranete? Nu e greu de ghicit.
Exista iubitori de animale? Sa-i ia acasa sau sa cotizeze la vre-o fundatie care sa-i cazeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Am si eu o intrebare pentru cei cu "sa-i ia acasa iubitorii de animale". Sa inteleg ca nu v-ar deranja cu nimic ca vecinu'/vecina sa tina vreo 3-4 caini in apartament??
Din proprie experienta va spun ca si un singur caine e ca sula-n coaste pentru majoritatea, nu cumva sa raspandeasca microbi si sa se imbolnaveasca odrasele, ca in loc sa faci un copil ai grija de un caine, de parca ar avea vreo legatura...
A propos de asta, toata copilaria m-am jucat cu maidanezii din fata blocului, pe unii chiar i-am adus in casa, si in afara de banale raceli nu am fost niciodata bolnava de nimic.

Mergi la inceput