Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

intrerup si eu aceasta liniste apasatoare doar pt a va spune ca azi am prmit parfumelul( de 30 ml) DESEO - J.LO si rujul Calvin Klein.

parfumul numai bun pt vara, fresh si apoi cremos, bun de plaja, de haine albe usoare , de faleza......si ma opresc aici.

merge in categoria usoara, alt parfum pe care tot cam asa il vad este SUN DELIGHT de la J.sander( rose, , ca tu mi-ai dat ocazia sa-l incerc).

rose, si pt melodie, eu azi am avut la status ultimul single de la kylie minogue :

Mergi la inceput

carina, nimic nou pe ..frontul dinspre fragrancex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

intrerup si eu aceasta liniste apasatoare doar pt a va spune ca azi am prmit parfumelul( de 30 ml) DESEO - J.LO si rujul Calvin Klein.

parfumul numai bun pt vara, fresh si apoi cremos, bun de plaja, de haine albe usoare , de faleza......si ma opresc aici.

merge in categoria usoara, alt parfum pe care tot cam asa il vad este SUN DELIGHT de la J.sander( rose, , ca tu mi-ai dat ocazia sa-l incerc).

rose, si pt melodie, eu azi am avut la status ultimul single de la kylie minogue :

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Deci in sfarsit ai dat frau liber si parfumurilor varatice!!! Si Sun Delight e bun de vara, acum nu stiu daca il vei mai comanda sau nu, seamana putin cu Deseo? Nu cunosc Deseo

Dar rujul CK? Cum e? E usor transparenta nuanta gothica sau e puternic pigmentat?

Azi mi-am luat Amor Amor Cacharel!

35+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

rose,de unde pana unde amor intre tine si AMOR AMOR ?
sunt foarte surprinsa....ce mutare neasteptata ai facut cu acest parfum, f fain, ce-i drept !
descrie te rog intreg procesul decizional pe care l-ai parcurs , ca drept iti spun ca sunt socata!
ai luat edt sau edp? varianta clasica sau poate vreuna dintre minunatele editii limitate?

PS: si mai ziceai de mine ca imediat ce raman nesupravegheata o comit in materie de achizitii de parfumuri! cand colo, tu esti campioana !
mai intelegeam sa fi fost un dolce vita,un love in paris, chiar un bvlgari rose esentielle edp.... dar AMOR AMOR...nici carmen harra nu ar fi ghicit!

Mergi la inceput

Citat:

rose,de unde pana unde amor intre tine si AMOR AMOR ?
sunt foarte surprinsa....ce mutare neasteptata ai facut cu acest parfum, f fain, ce-i drept !
descrie te rog intreg procesul decizional pe care l-ai parcurs , ca drept iti spun ca sunt socata!
ai luat edt sau edp? varianta clasica sau poate vreuna dintre minunatele editii limitate?

PS: si mai ziceai de mine ca imediat ce raman nesupravegheata o comit in materie de achizitii de parfumuri! cand colo, tu esti campioana !
mai intelegeam sa fi fost un dolce vita,un love in paris, chiar un bvlgari rose esentielle edp.... dar AMOR AMOR...nici carmen harra nu ar fi ghicit!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Cum sa-ti explic, l-am vazut in treacat, era si el ACOLO. M-am apropiat involuntar de el, ma chema, ceva in subconstient inca imi spotea ca e periculoasa miscarea...am ajuns la un pas de el si i-am simtit aura, emana ceva deoasebit de senzual, imi transmitea clar ca va fi iubire de o vara, intensa si HOT.

N-am mai stat mult pe ganduri si asa m-am decis pt Amor Amor edt clasic, am incercat si toate celelalte variante, si restul sunt tare tare apetisante dar mi-am gasit pe moment alesul

35+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, sunt dezamagita, nu era planul tau sa achizitionezi shalimar?, l-ai tradat cu Amor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

nu mi-am mai luat parfumuri ca am facut o pasiune pt brose, 3 dintre ele deja le-am vandut, acum caut dupa rujuri, ma intreaba sotul azi daca asta e noua mea pasiune??? saraca rose, cate emailuri a primit azi de la mine, sper ca nu isi schimba adresa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
[
Cum sa-ti explic, l-am vazut in treacat, era si el ACOLO. M-am apropiat involuntar de el, ma chema, ceva in subconstient inca imi spotea ca e periculoasa miscarea...am ajuns la un pas de el si i-am simtit aura, emana ceva deoasebit de senzual, imi transmitea clar ca va fi iubire de o vara, intensa si HOT.

ma rog, eu te intrebasem de un parfum dar daca ai vrut sa-mi descrii un hot date din trecut , e si mai bine!

asa mai cunoastem si noi laturi ale personalitatii unor forumiste! ca sa avem o imagine cat mai aproape de adevar!

Mergi la inceput

O Dana, nu e vorba de tradare ci de frustrare !!!

Eu am urmarit un Shalimar edt 30 ml care pana sa-l iau s-a dat! Si au promis ca aduc in curand iar cantitati mici.

Nu mai investesc in 100 ml o perioada pana nu termin din ce mai am (am deja peste 20 de parfumuri mai mult de jumatate pline).

Cu Amor e o dragoste de vara, o idila, nu e nimic serios (sau cine stie? poate ma convinge ca e ceva serios), imi place f mult mirosul lui fructat, vesel, mi-l doream inca de acum vreo 3 veri, si concurentul lui aprig, Delices de Cartier s-a bagat in fata...acum i-a venit amorului randul.

Trebuie sa-mi gasesc si eu un "second-hobby" ca si voi pe langa parfumuri: tu cu brosele, teo cu orhideele si torturile...ma gandesc inca ce mi-ar placea.

35+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
[

ma rog, eu te intrebasem de un parfum dar daca ai vrut sa-mi descrii un hot date din trecut , e si mai bine!

asa mai cunoastem si noi laturi ale personalitatii unor forumiste! ca sa avem o imagine cat mai aproape de adevar!

M-ai prins !

35+ Mara Roselyn

Mergi la inceput