Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Am testat un singur parfum, de la Guerlain www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Pamplelune-57.html" target="_blank">Pamplelune si mi-a placut

Dana,multe felicitari pentru verisoara ta!

Si eu am mirosit zilele trecute trei dintre Allegorii.Cherry Blossom,Flora Nymphea si Pamplelune.Ultimul mi-a placut si mie in mod deosebit...chiar daca imi aminteste de Fanta de grapefruit roz...Din pacate ,nu prea persista...

Pupici pentru un wee insorit si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Carina, eu am dat ultima comanda pe Fragrancex pe 25 nov. 2009 si mi-a ajuns in Buzau in 3 saptamani. Tin pumnii sa-ti ajunga si tie comanda!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Uoooofff...la mine au trecut deja 44 de zile de cand am dat comanda...Luni,daca nu apare nimic la posta vamala,atunci am sa incep sa-i iau la intrebari pe cei de la paypal.Totusi ,sper sa vina coletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Multumesc carina, esti o draguta

Am uitat sa va spun ca Jo Malone imi place muuult mai mult decat ceea ce am testat de la Guerlain, acesta e asa mai amarui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

'Neatza! Pe unde mai umblati?

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Dana, te rog scoate Angelu' de la bursa, ca il returnez proprietarei. Merci!

manu

Mergi la inceput

Mai voiam sa va spun ca "Un Air de Samsara" imi place tot mai mult, e foarte persistent si miroase superb pe pielea mea!

manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Azi am incercat Alien Eau Luminescent si Angel Sunessence Edition Blue Lagune si amandoua mi s-au parut copii dupa variantele clasice cu vagi incercari de note mai proaspete.

Una peste alta amandoua sunt cam grele de purtat vara, cu toata nota de grapefruit din deschidere, Angel ramane acelasi Angel.

Bietul de el a primit de data asta si o palarie din plastic care arata asa de ieftin!

http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Sunessence-Edition-Bleu-Lagon-8193.html

35+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

manumanu, ma bucur ca esti incantata de "iubirea ta mai veche", asa retin ca vorbeai despre "Un Air de Samsara" inainte de a ramane insarcinata, ai intrebat de el, l-am gasit pe ebay, dar ....nu mai era o prioritate, nu stiai ce mirosuri vei suporta

rose, ma gandeam ieri la tine, cum esti, ce face Mara?
am comandat 11 rose culte si nu mai stiu exact din poza pe care tu mi-ai trimis-o (cu ruj pe mana ta), ce numar are rujul maro deschis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana draga mea, rujul maro deschis e nr 41 din gama Rouge Pur (e un pic mai metalic decat cele din gama Volupte care sunt f cremoase).
A doua culoare aleasa de mine, deci cea imediat dupa nr 41, e o nuanta inchisa de burgund si e nr. 02 tot rouge pur.

Mara mea draga si scumpa e bine, chiar ieri am vazut-o la eco, ia bine in greutate, se pregateste voiniceste de marea intalnire, cred ca numara si ea zilele pana iese la aer, mai avem (sper) 5 saptamani si ne vedem !!! Noi ne pregatim, am pictat tablouase cu buburuze, fluturasi, floricele si printese ...In weekend mai vine un voinic si impreuna cu sotul meu vor face o rocada de mobila in niste camere sa facem loc pt mobila ei.

Prin clubul nostru e cam liniste, pluteste o atmosfera de siesta, unde sunteti fetelor? pup toate parfumatele!

35+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

rose, ma bucur ca sunteti bine verisoara mea a nascut deja, la 38 de sapt, asa a decis medicul...

si ea ar fi vrut sa-i picteze cineva camera fetitei, dar nu am gasit asa ca a lipit ceva printese. Toate cele necesare pt camera fetitei le-a cumparat o prietena buna de a ei din SUA si le-a trimis pe vapor. Mult mai ieftin decat in RO (pat, scaun de masina, scaun de masa, haine, jucarii, cosmetice, etc)

Mergi la inceput