Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou LA MULTI ANI LORINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..MULTA SANATATE SI FERICIRE SI UN BB FRUMOS,SANATOS,MANCACIOSSI NECOLICOS Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
sarumana.....
la fel si tie, Doura !!! si la toate fetele !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
ratusca83 spune:
buna feteleeeeeeeeeee...va multumesc din suflett pentru mesajele voastreeeee......ieri nu am putut intra pt ca am avut ffff multi musafiri...La fel va doresc si eu voua bebei sanatosi si frumosi si multa sanatate voua.... la multi ani si pt celelelate burtici care si-au sarbatorit ziua de nastere....
azi la 4 merg la control..abia astept sa vad cum este..puppppppppppp
9+
marizta spune:
buna mamicilor. ne primiti si pe noi? sunt o viitoare mamica
in 7 saptamani.....joia trecuta s-a confirmat de dr.
datele mele sunt DN 03.11.1984
UM 08.03.2010
DPN 23.12.2010
SPER sa fie totul bine....la ecograf era ff mic....dar inima batea....sunt fericita si emotionata fiind la prima sarcina fff mult dorita si ''muncita''
douradoudou spune:
LA MULTI ANI ABE si tie bine inteles iti doresc un bb sanatos,mancacos si necolicos
sunsetsi eu am avut palpitaii serioase in sarcina trecuta..au inceput si acumk dar este normal ...nu ma stiu cine intreba de pastile: si eu duphaston 2 pe zi pana in sapt 16 probabil..si metafolin(un acid folic )pana termin folia cred adica vreo 7 zile mai am..eu saptamana asta ma duc la echo pt masurarea translucentei..am decis ca nu fac dublu test..simona si la noi a fost labour day...samabata ..glumeam cu voi mi-am dat seama k erati pe afara..offff cine a zis de ciorba de burta???????cred ca fac si eu sapt.asta -o sa fie premeiere pt k nu am mai facut pana acum dar imi place f f ff mult ...allinushca succes la echo te asteptam cu vesti bune.atat deocamdata, mai revin
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
mirunam spune:
Lorin, Ana, Ratusca, Bmb:
Vad ca ati somat in weekend, mi-a fost si frica de ce voi gasi in aceasta dimineata
Eu am zacut in weekend, la soare sau pe unde am apucat, asta dupa o vineri de curatenie temeinica.
Doura, intrebare de betiva....pe berea fara alcool pe care o bei tu scrie ca are ceva alcool totusi? Duminica am zis ca merit o bere fara alcool. Am cumparat un produsa in Polinia si dupa ce am baut 1 cutie 1/2 am constatat ca are 0,5% alcool . Mai citisem ca nu este chiar fara... dar mi se pare muuult!
Ce se mai mananca azi??
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
sunset_zuzi spune:
fetelor va multumesc tare mult ....ma linistesc sfaturile voastre ....deci nu sunt singura se mai intampla...si nu e nimic de panica
Doamne ai grija si de noi 10+