Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
beatrice75 spune:
Si eu ma confrunt de 2 zile cu niste palpitatii, doar ca eu am si hipertiroidie!Dar asa-i de nasoala tahicardia asta!
Voua v-a zis sa luati vitamine pe toata durata sarcinii?Acidul folic pana in sapt 12?Dar medicamentele de sustinere a sarcinii(Arefam, Duphaston, etc), tot pana in sapt 12?
12+
Mami de baiat
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Si eu ma confrunt de 2 zile cu niste palpitatii, doar ca eu am si hipertiroidie!Dar asa-i de nasoala tahicardia asta! Voua v-a zis sa luati vitamine pe toata durata sarcinii?Acidul folic pana in sapt 12?Dar medicamentele de sustinere a sarcinii(Arefam, Duphaston, etc), tot pana in sapt 12? 12+ Mami de baiat |
mie pana in saptamana 16, 2 dupahastoane/zi si acid folic
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
andreeacc spune:
beatrice75, eu iau centrum materna pe toata durata sarcinii (are si acid folic care oricum dupa sapt 12 nu mai are efectul scontat); utrogestan inca mai folosesc cate 6 pastile/zi, am inteles ca in jurul a 16 saptamani il voi opri.
Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
bebelu86 spune:
si eu iau utrogestan 2/zi si acid folic.
maine ma duc sa vad dc schimba ceva sau ramane la fel
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
sunset_zuzi spune:
LORIN LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI...O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS
Doamne ai grija si de noi 10+
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi LORIN LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI...O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS Doamne ai grija si de noi 10+ |
la fel si tie !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
Cristale spune:
Eu iau utrogestan 1/zi si elevit tot 1/zi. Acidul folic l-am intrerupt cand am inceput sa iau elevit, insa elevitul contine si acid folic. De utrogestan mi-o zis sa mai iau luna asta...deci tot asa pana la 16 sapt.
www.floar3d3colt.blogspot.com
douradoudou spune:
LA MULTI ANI LORINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..MULTA SANATATE SI FERICIRE SI UN BB FRUMOS,SANATOS,MANCACIOSSI NECOLICOS
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
ioanast spune:
sunset_zuzi nu e nici o problema cu palpitatiile, si eu am avut la sarcina anterioara, chiar ajunsesesem sa iau metroprolol, aveam palpitatii si tahicardie. Sunt normale, fiziologice pana in saptamana 22 sau 24, nu mai tin minte sigur.
Eu sunt euforica de la vremea asta calda, a venit varaaaaaaa!!!!! M-am bronzat, am facut plaja cat am putut in pantaloni scurti si maieutz, ieri am avut o zi superba, am fost la niste prieteni in Corbeanca a fost copilul asa fericit ca nu mai voia sa plecam. Am zburdat desculte in iarba in maneci scurte si palariute de soare. Iubesc vara!!!!
10+ mami de Irina (10.02.2007)