Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
lorin7774 spune:
buna dimineata.
Intr-adevar, lung weekend....
pentru ANA, RATUSCA SI BMB
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 'neata burtici. poftiti la limonada,cafea ,laptic si rachiu fetele,are cineva idee cum se face cererea catre angajator ptr risc maternal? Gabriela 8+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Pai iti da ginecologul ca ai risc maternal ,cu aia te duci la med de fam si iti da ceva sa duci la serviciu iar cei de acolo te baga intr-o comisie.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
beatrice75 spune:
Fetelor, voua ce v-a zis doctorul cu ejacularea?
Ca am uitat sa intreb asa ceva pe dr meu si in plus, o cunostinta de-a mea si ea gravida in 3 luni juma, mi-a zis ca dr ei i-a recomandat sa faca doar cu prezervativul.
12+
Mami de baiat
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui andreeacc ana_o, ratusca83, bmb, abe, lorin7774 Dragelor, sa aveti bebei sanatosi si sarcini usoare! Andreea, mami de baiat si 13+ cu asa creste burtica www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
sarumana !!!
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
Cristale spune:
Sunset si eu am avut palpitatii, nu ai de ce sa te sperii, nu e nimic grav.
www.floar3d3colt.blogspot.com
bebelu86 spune:
neata gagici!!!
LORIN SI ABE
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, voua ce v-a zis doctorul cu ejacularea? Ca am uitat sa intreb asa ceva pe dr meu si in plus, o cunostinta de-a mea si ea gravida in 3 luni juma, mi-a zis ca dr ei i-a recomandat sa faca doar cu prezervativul. 12+ Mami de baiat |
Sperma provoaca contractii
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
pissi78ro spune:
Buna dimineta, fetelor!!!!
Vad ca nu numai eu am avut un weekend plin. Am fost la nunta, m-am dantuit, a fost f bine.
ana_o, bmb, ratusca83 - LA MULTI ANI!!!!!Va pup, sa fiti sanatoase, sa aveti parte de liniste, armonie, pace in ganduri.
5+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui Cristale Sunset si eu am avut palpitatii, nu ai de ce sa te sperii, nu e nimic grav. www.floar3d3colt.blogspot.com |
saru`mana
Doamne ai grija si de noi 10+
andreeacc spune:
sunset zuzi, si eu mai am palpitatii uneori; s-au mai rarit in ultimul timp.din ce imi aduc aminte de la sarcina anterioara, m-au lasat in trim 2 si au reinceput in forta in ultimele 2 luni.
beatrice75, asa este cum a spus anca, sperma provoaca contractii; medicul meu mi-a spus insa ca ar fi un pericol dupa 7 luni.
Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care