Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)
Raspunsuri - Pagina 19
corinasmile spune:
Fetelor, de bine ce ma pregateam sa anunt cu bucurie ca de maine intram si noi in luna a 8-a (32 de sapt fiind un prag psihologic important pt mine - am visat de mai multe ori acest termen), in seara asta am tras cea mai mare sperietura din toata sarcina de pana acum: m-am enervat foarte tare si mi-a crescut tensiunea la 16 cu 9 
Acum e 14 cu 9, in conditiile in care cea normala pt mine e 12 cu 8.
Bebe e foarte agitata si ma tot loveste in toate directiile...
Sunt speriata in continuare de cum ar putea evolua lucrurirle, dar ma duc sa ma culc, poate ma calmez cumva.. Offf..
Sa avem toate o noapte linistita!..
Corina
31s+ cu Maria
![]()
maribell spune:

FELICITARI ANCA !!!
RECUPERARE USOARA SI MULT LAPTIC !!!

BINE AI VENIT BEBE EVA MARIA !!!!
ITI DORESC DIN SUFLET MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE !!!!

http://community.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=36
NISTE POZICI PROASPETE PT VOI.....
MULTI 

...PT VOI
MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

maribell spune:
CORINA ....sa-ti fie de bine cumparaturile...
...pt burtika maaaaaaaaaaaaaaaaaaaare....ca si a mea
ma-u disperat toti....'''vai ce buuuuuuurta maaaaaaaaare ai !!!!''
dar mie imi place, m-am obisnuit cu ea...e chiar sexy ...![]()
ARTU ...faza e ca nici eu nu stiu daca o sa am nevoie sau nu de infacol....dar cum solutiile de aici nu sunt bune (asa mi-au spus mamicile de aici)....am vrut sa fiu sigura ca nu o sa am tarantela noaptea....sotulmeu lucreaza foarte mult si cred ca un bebe plangacios nu e o solutie prea buna....sunt sigura ca el nu o sa spuna nimik, dar mi se rupe inima numai cand ma gandesc ca nu o sa poata dormi noaptea...
multa sanatate puiutilor tai....
NATI sa-ti fie de bine cumparaturile....
multumim VERO pt vestile despre RUXI....
CARLA sa-ti fie de bine venirea acasa...MAZARICILE sunt superbe
....sa fiti sanatosi, fericiti papaciosi si necolicosi...

CORINA o noapte linistita iti doresc din suflet...si linistestete...

ma duc si eu la
...va
pe toate si vb maine....
MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Madamar spune:
Mai fete dragi: o zi am lipsit si eu si v-ati pus pe nascut pe capete!!??
Dau crezare lui Ruxi... dau si Tatyanei, iar Anca are toata trecerea, era programata!
FELICITARI ASADAR PROASPETELOR MAMICI ANCA, RUXI SI TATIANA!!!
BUN VENIT PE LUME MICUTILOR SI O VIATA FRUMOASA, CU MULT SOARE!!!Deci nu ma mai ingrijorez decit de faptul ca am ramas eu, Rocsy si Cusa - si se pare ca eu chiar tre' sa ma tin de cuvint si sa ajung la termen - termen care a mai fost prelungit azi o data, cu ink o zi, adik pe 21 mai...
Am acceptat ideea pina sa ajung acasa si sa verific: gemenii intra pe 21 mai - deci miine sunam dr. si programam o zi mai devreme de 20 (pentru ca pe 20 nu poate nicicum) - sa vedem deci miine ce va figura pe listuta cu programarea in dreptul numelui meu.![]()
Marlena (Mary)
36+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo vero bine ca am intrebat ca la partea asta nu ma pricep!! am uitat sa va zic ca au aparut si la mine primele picaturi de colostru si cel mai mult din sanul drept ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! ![]() ![]() |
Ale, si eu m-am laudat dr astazi ca am colostru - el a spus ca este normal dar ca nu este o regula ca avind colostru sa vina si laptele mai repede. ESte la fel de normal sa ai colostru, ca si a nu avea colostru... asa ca: eu una nu ma mai laud
Marlena (Mary)
36+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
n_a_n_a spune:

!!! Bravo Anca !!!
!!! Bine ai venit Eva Maria !!!

Nana
37+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3
sau mai putin
?!
n_a_n_a spune:
Ale, dar de ce te grabesti cu stabilirea datei de nastere a fetitei? Acuma eu inteleg ca 1 iunie suna bine, dar ar trebui sa tii cont de evolutia bebelusei, oricum stateai cu gheata in spate ca-i prea micuta... Nu zic sa faci ca si mine, dar sfatul meu e sa mergi la controale saptamanale si sa incerci sa o tii pe Karina cat mai mult in burtica. Fiecare zi conteaza! Si o sa ai timp sufi si pentru pompa (desi iti urez sa nu fie cazul), lasa natura sa-si urmeze cursul, nu forta lucrurile!
Mira, ceaiul diuretic pentru gravi nu mai prea are efect, desi am dublat cantitatea bauta... Zilnic consum aprox 4-5 litrii de lichide, altfel poate as fi dublu - umflata!
Rocsy, sper sa ma "tin" pana pe 19 mai! O sa aiba odiseea un titlu kilometric
!
Am un copil exagerat de agitat zilele astea, nu sta locului o clipa; ma epuizeaza, desi e inca in burtica! De miercuri taiem tratamentul: gata cu tocoliticele si antispasticele, sa vedem ce se intampla, sau mai bine zis, in cat timp se intampla
!
Nana
37+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3
sau mai putin
?!
T_Ioana spune:
Am intrat scurt sa felicit noile mamici!
Ruxi, ce frumos, puii tai sunt maricei bine si la aceeasi greutate
Tatiana, daca ai avea cate 1 leu de cate ori m-am gandit la tine
,....felicitari din inima, vezi ce departe ai ajuns!!???
Anca, sa va aduca numai bucurii printesa mica alaturi de cea mare
!
Felicitari din inima, bun venit noilor floricele de liliac!
Eu deja in saptamana 38, super feriita ca am ajuns in mai, mai fac un tur de forta maine pana la munca si cu ceva acte si apoi ma relaxez......nu de alta, dar macar pt faptul ca am ajuns sa conduc ca smecherii
, adica trantita cat mai pe spate in scaun si doar cu o mana pe volan (si aia abia imi ajunge), cine ma vede
.
Si eu cred ca suprim de maine No-Spa si Gynipralul ca Diazepamul l-am suprimat de la 1 mai....raman doar cu Centrum Materna!
Sabina, daca mai bagi un ochi pe aici imi spui si mie te rog cam cat a durat pana ti-au venit carucioarele de pe babyartikel.de ca parca ziceai ca au aparut cand deja nu mai aveai nicio speranta. Mi-am comandat si eu de la ei un Chicco Simplicity (vineri noaptea am facut comanda) dar nu reusesc sa vizualizez stadiul comenzii pe DHL.
Pupici tuturor si bebelusi la termen, sanatosi si maricei
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si
38+ cu
Sonia-Alexandra
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
lauriciu spune:
ALOOOOOOO, sunt eu, dragos andrei!!!
Nu va mirati, m-am nascut azi-noapte, la 3.20 am. Sunt un urias, la nastere avand 3,900 kg...
(mai multe detalii mai tarziu, cand le-o afla tati, ca mami e in spital, cu mine!)