Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
discordia spune:
FELICITARI LAURICIU!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE DRAGOS ANDREI!
mamica de fetita si
37s+ cu 
AMR 3 saptamani sau chiar mai putin
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Am intrat sa urez FELICITARI proaspetelor mamici: Ania_Ania, Tatyana si Bubu! Sa va traiasca micutii si sa va bucurati de ei!
Eu tot mai rar pe la PC, parca nu-mi ajunge timpul acasa!
Ieri am fost sa-mi iau prenatalul si l-am dus la munca si m-a rapus efectiv plimbarea! Am dormit si am stat in pat, asa dureri groaznice de burta si mijloc am avut!
Maine voi avea de alergat si mai mult: banca, eco de 32 si semnat contratc celule stem. Sper sa nu fac vreo pocinoaga!
31+ 
discordia spune:
FELICITARI ANCA!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE EVA MARIA!
mamica de fetita si
37s+ cu 
NicoletaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauriciu ALOOOOOOO, sunt eu, dragos andrei!!! Nu va mirati, m-am nascut azi-noapte, la 3.20 am. Sunt un urias, la nastere avand 3,900 kg... (mai multe detalii mai tarziu, cand le-o afla tati, ca mami e in spital, cu mine!) Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 39+ a lui Dragos Andrei bebe 2 la purtator |
FELICITARI Lauriciu! Bebe sanatos, mancacios si recuperare usoara!
31+
discordia spune:
Neata fetele!
Ce imi place ca incepe sa se inmulteasca si la noi numarul mamicilor.
Aseara am zis si eu ca nasc caci simteam pur si simplu ca mi se deschide pasarica si aveam asa o tensiune in abdomen. Chiar ieri ii spuneam sotului ca eu o sa nasc sapt viitoare, desi DPN e undeva intre 18-24 mai.
mamica de fetita si
37s+ cu 
Iubirisca spune:
In primul rand felicitari Anca si Lauriciu sa va recuperati repede si sa fie sanatosi bebelusii.

Multumesc fetelor pentru raspunsurile despre concediul prenatal, ma voi duce azi la med. de fam. caci este dupa-amiaza la cabinet.
Am reusit sa scap de arsuri cu o pastila de dicarbocalm asa ca am putut sa dorm bine![]()
Am facut si noi 35 de saptamani, suntem bine, mici dureri de splina in rest totul e ok.
Iubirisca
35+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
ela-anda33 spune:
Buna dimineata!
FELICITARI ANCA SI LAURICIU!!!
SA FIE BEBEII MANCACIOSI SI SANATOSI!
Ela
36+
cu Mara Ioana si mami de Alexandru (21.04.1999)
AMR 2 saptamani