Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
maribell spune:
NANA...SCUZE PT EMOTICOANE....MEREU UIT...SI MA AVANT CU SARG....INCA O DATA...SCUZE....
ANDRADA
....merci pt raspuns....esti o dulce
cred ca m-a apucat paranoia rau de tot.....
DANA 81...
...merci pt raspuns
MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

discordia spune:
FELICITARI CATALINA!
BINE AI VENIT BEBIKA MELISSA!
FELICITARI RUXI!
BINE ATI VENIT ANDREI SI MARIA!
FELICITARI TATY_ANA!
BINE AI VENIT EMMA!
mamica de fetita si
37s+ cu 
AMR 3 saptamani sau chiar mai putin
discordia spune:
Despre Anca nu avem vesti? Parca la 8 spunea ca intra in operatia de cezariana...
mamica de fetita si
37s+ cu 
AMR 3 saptamani sau chiar mai putin
moni_or spune:
Wow, ce de nasteri pe aici!
FELICITARI, RUXI! Sa-ti traiasca gemanutii, sa-ti aduca numai bucurii, refacere usoara si mult laptic!
FELICITARI, TATYANA!!! Bun venit pe lume, Emma Antonia!
LEGAT DE SCOICA - pt. transportul in masina cea mai sigura e scoica, foarte putine landouri au sistem special de fixare in masina. Insa cum zicea Veronicach, bebe nu trebuie tinut in scoica mai mult de o ora, adica scoica nu e loc de dormit peste zi de ex., doar pentru transport. Si ca sa stea mai orizontal se poate pune o pernuta sub fundulet, in scobitura scoicii, la scoica noastra cel putin curbura e cam mare si clar e mult mai bine cu o pernuta sau o paturica pliata.
IUBIRISCA, pt. concediul prenatal pe mai eu as zice sa mergi spre sfarsitul lunii, probabil ti-l da si acum, insa eu mergeam pe la sfarsitul unei luni.
MARIBELL, eu la primul copil n-am folosit Infacol pt. ca nu era pe atunci, am folosit Sab Simplex si Bonnisan, care au fost fix pix, absolut fara niciun efect, asa ca nici n-am terminat nici prima sticluta din niciuna. Inteleg ca Infacolul e mult mai eficient, eu zic sa-ti comanzi 2-3 sticlute, cel putin 2 sigur vor trebui, in cazul in care nu vei fi mamica fericita a unei bebite fara colici
Legat de pierderea de lichid, eu nu cred ca are vreo legatura starea de rau... Poate se apasa bebe pe ficat sau pe ceva organ si de aia ti-e rau...
ALESICOO, cred ca cel mai mult depinde de doctorul tau daca vrea sau nu sa fixeze acum data cezarienei, prea devreme nu e de fixat asa, in principiu, ca doar daca e ceva, se mai poate modifica ulterior, nu e batuta in cuie. Legat de pompa de muls, si eu zic la fel, sa nu o folosesti ca declanseaza contractii uterine.
VIRGI, pana acum vom fi 3 mamici pe 19 mai: tu, Rocsy si eu. sa dea Dumnezeu sa fie o zi binecuvantata!
Nu pot sa mai scriu ca nu ma mai lasa Luca. Pupici si asteptam vesti de la Anca!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
36+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
cusa spune:
FELICITARI MAMICA EROINA TATY_ANA 

SI BINE AI VENIT PE LUME MICUTA BEBELUSA EMMA-ANTONIA!

Mi-au dat lacrimile, aveam acelasi DPN , oricum bine ca sunteti sanatoase si totul a fost bine! Recuperare rapida si laptic pt Emma!
Asteptam vesti cand poti sa ne dai!
Cornelia
36+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
cusa spune:
Ale eu zic ca nu e prea devreme sa stabilesti cezariana, daca mai ales esti hotarata ca asa vrei sa nasti, e ok sa o stabilesti sa stii macar o data probabila.
Felicitari pt 35 de sapt!
Cornelia
36+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
mommy_to_be spune:
Hello Burtici!
Mama, ce de evenimente pe la odiseea noastra! Liliacul da in floare bine de tot!

HAI ANCA!!! 

Felicitari Tatyana!!! Bine ai venit pe lume Emma Antonia! A dat Dumnezeu sa fiti amandoua sanatoase! Ma bucur enorm pentru voi trei: mami, tati si pui mic. Cea mai pretioasa floricica de liliac a odiseei noastre a inflorit. Sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa. Tatyana, refacere usoara si mult laptic!

Felicitari Catalina!!! Bine ai venit pe lume Miruna Ilinca! Sa va dea Dumnezeu sanatate multa! Refacere usoara Catalina, iar tu Miruna, sa fii un copil cuminte!

Felicitari Ruxi! Bine ati venit pe lume Alexandra si Alexandru! Sunteti niste copii grasunei, sa fiti si sanatosi si cuminti! Ruxi, refacere usoara si sa te bucuri de minunile tale!

Andrada,
chiar ma gandeam la "contractul" nostru cand am citit ca ai nascut si ma intrebam daca iti mai aduci aminte sau o sa te faci c-ai uitat
Dupa cum vezi, noi nu dam inapoi
Sanatate multa lui Antonio! Mama, ce noapte ai avut... plina de tzitzi, pipi si caca 
Theo
sa se mai amelioreze durerile astea inghinale. Imi inchipui cat de neplacut trebuie sa fie! Felicitari pentru intrarea in luna a 8-a
yoyo, la a adoua nastere nu se mai dau cele 10 zile libere pe baza atestatului de puericultura. Le primeste tatal doar daca nu a beneficiat de ele la prima nastere. Deci raman libere doar 5 zile lucratoare.
artu, insanatosire grabnica puiutilor tai!!!
Sabina, fetita frumoasa!
Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii si fratii!
zguby, curaj mult!!! Sa ne scrii mai des si sa ne dai de stire cand se intampla marele eveniment!
Nati, tre' sa scoatem majoretele si pentru micuta ta, sa o incurajam sa se intoarca. Poate, poate, ne asculta!
maribellcum adica se intreba sotul tau de ce ne chinuim asa cu epilatul? Ia sa-l intrebi... i-ar conveni sa stea cu un Harry Potter in casa?
Eh... uite asa, poate apreciaza si babrbatii mai mult eforturile noastre. Referitor la starile de voma... cu tensiunea cum stai? Ca poate fi si de la tensiune prea mare.
Iubirisca, sa-ti fie de bine concediul! Odihneste-te si bucura-te de el.
cusa, tinem pumnii sa se intoarca bebelusa! Ce misto de tine ca te simti mobila si nu te doare nimic... Vreau si eu
Sabina, ma bucur tare ca iesitul afara le prieste fetelor
Va doresc cat mai mult somn de acum inainte in fiecare noapte.
Ekaterina si Iustina!
Sa cresteti mari, sanadoase si cuminti!

Ale, felicitari pt 35+ si colostru!
Multumim pentru vestile de la Aniska. Si eu am programat cezariana tot pe la 35+, asa ca ma gandesc ca nu e prea devreme.
Nana, ma bucur pentru iesirea ta in natura, chiar daca a fost asa... mai trasa de par, cand in masina, cand afara. Sambata am mancat si eu un gratar si am patit aceeasi chestie cu endemele la glezne... probabil din cauza ca era sarat gratarul... si acum mai sunt umflata, insa nu mai e atat de deformat piciorul. M-a ajutat mult si ceaiul diuretic de la Fares. Tu bei?
Murica, ma bucur ca ai laptic pentru bebelina. Incet, incet isi va schimba ea programul, sunt convinsa! La inceput e mai greu. Spun si eu din ce am auzit...
ma bucur ca te refaci atat de bine! M-am distrat copios cu doamna vrabiuta 

Virgi, felicitari pentru stabilirea datei nasterii!!!
Numerele noastre de telefon le gasesti in Contacts, pe mail.
Rocsy, cum te simti in concediu?![]()
Se pare ca mi-a revenit cheful de scris
Am vb azi cu doctorita si s-ar putea sa aducem cezariana mai aproape, lunea viitoare pe 10, caci eu resimt ceva dureri ca la menstruatie si mi-a coborat tare burta. Iar la ultimele 3 eco DPN-ul era 16 mai, nu 22 mai. Mi-a zis sa fiu atenta la simptome si in momentul in care se sistematizeaza durerile lombare si de burta sa o sun, sa nu ajung la spital cu dilatatie. Acum sunt super stresata si ma intreb daca voi recunoaste asceste simptome...
Va pupic burtici si va doresc o zi minunata!
P.S. Eu am fost ieri la soacra-mea in vizita si m-am ales cu un buchet frumos foc de liliac (sta la curte si i-a inflorit liliacul) pe care l-am plasat in camera mea, ca sa-l vad si miros tot timpul
Mira
fericita 37+cu
Maya Alesandra
AMR 11 zile 

minunea mea
Onana spune:
ce de vesti bune!!

FELICITARI RUXI

FELICITARI TATYANA

BINE ATI VENIT BEBELUSI DRAGI, SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!

Si ce de sarbatorite avem azi:

La multe lunite, bebeluse mici si dragi Ekaterina, Iustina, Sabina, sa cresteti mari si frumoase, sa fiti sanatoase si norocoase!

mamicilor de sarbatorite.
Sa incerc sa mai raspund:
Cu infacol, nu stiu daca e 100% eficient pt orice bebe, la uniii merge, la altii merg altele. Eu as lua 2 sticlute sa le am in casa (mai ales ca nu-s asa scumpe) si mai vedeti voi apoi daca mai trebe..
Poate aveti nororc si scapati fara colici.
Cu scoica noi asa l-am scos pe bebe din spital, am folosit-o si la Matei inclusiv pt un drum mai lung pana-n Bulgaria si nu au fost probleme. E mai safe asa..
Andrada, ce frumos povestesti de voi, l-ai si scos afara pe Dominic, vad..Eu am un pediatru mai prapastios, cred, mi-a zis dupa 14 zile afara, si oricum sa incepem cu 5-10 minute in prima zi si apoi progresiv. Asa ca deocamdata stam in casa :(
Multumim tuturor fetelor de cuvinte frumoase despre noi, multe

pt voi, eu una sunt total zombi, citesc ce ziceti dar nu reusesc sa ma adun sa raspund. Sunt ca u robotel, setata sa pun pompa la 3-4 ore, sa mananc si sa beau tone de ceai de stimularea lactatiei (care de-abia taraie, la mine, dupa jumate de ora de pompita de-abia fac jumate cat mananca bebe), daca-l pun la san trage de cateva ori si se enerveaza ca nu curge mai nimic, asa ne distram noi..Aseara a plans 2 ore continuu de la 10 la 12 (dar un plans dintr-asta cumplit, fara oprire) dar macar dupa s-a linistit..
Azi am facut si primele poze cu amandoi fratiorii, Matei tinandu-l de mana pe Tudor, din initiativa lui. Ne uitam toti 3
la Alba ca Zapada si Matei a zis ca vrea sa-l tina de mana pe Tudor

Sunt foarte mandra de el, pana acum e un fratior tare bun..
Intru si mai tarziu sa vad ce mai faceti, ca la cum apar vestile bune pe aici tre sa fiu pe faza..
fetele, o zi minunata!
Sorana, mami de Matei si Tudor
r_ocsy spune:
Nimic despre Anca ? Poate i-au incuiat si ei telefonul in dulap , nascand prin cezariana sigur e la terapie intensiva acum !
Mira : ma simt super in concediu ... tocmai ce ma odihnesc ! Trebuia sa ne soseasca mobila in camera fetei astazi dar vin doar maine ...
am asteptat-o toata ziua !
Iubirisca : daca vrei concediu de astazi , fiind primul prenatal trebuie sa te duci astazi sau cel tarziu maine ca sa ti-l poata da de la inceputul luni ; urmatoarele intr-adevar nu mai conteaza daca te duci la sfarsitul lunii . Mie asa mi-a zis dr. saptamana trecuta; si eu ma duc maine dupa el fiind primul concediu.
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 16 de zile si apare
!
corinasmile spune:
Hello burtici si mamici!!!
N-am mai intrat de sapt trecuta si ce de-a vesti!!! 
Sunt tare restanta la capitolul felicitari pt proaspetele mamici, so here goes:
Catalina, Andradap, Anamaria, Ruxi, Taty_ana - felicitari pt marele eveniment! Sa fiti sanatoase, refacere rapida si usoara si numai bine bebelusilor! Multa sanatate si numai bucurii!!
Am vazut si pozele bebeilor - asa sunt de dulci si frumosi toti, ca visez mai bine noaptea, daca ii admir seara inainte de culcare ![]()
Corina
31s+ cu Maria
![]()