Cluj rulz! - cap 99

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cu intarziere dar cu mare drag urez LA MULTI ANI pentru Thea!!!!! Sa ai parte de o tona de noroc!!!
Cristiana, sa iti creasca mare, frumoasa, desteapta si sa iti aduca o tona de bucurii!!!
Fug ca seful e meteo dependent si s-a trezit prost dispus.. iarasi (ieri ne-am certat si mi-a promis ca ma da afara... ).
PupYagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Of, tot cu intarzieri, dar nu am deschis calcu de cateva zile bune.

La Multi ani Stancai si Theiutzei! Io dau bujori proaspat infloriti, roji...si capsunele rotofeie

Va doresc o vara mai tipica si frumoasa decat a fost primavara.

La multi ani tuturor copilasilor.

p.s. mi-a vanit azi dimi printesa si acum se odihneste ca azi are lectie deschisa la balet.

p.s.2 Ralu, am ramas impresionata frumos tare de realizarile Stefaniei. Zi-o c-o pupa o tanti de-o cunosti tu...

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa fetelor

multumim din inima de urari si de ganduri bune, ii urez si eu fetitei mele dragi o viata lina si minunata si atata sanatate si noroc cata dragoste are de la noi!

am scris un mesaj lung despre nunta da pe care din oboseala maxima l-am delete...

a fost super frumos, totul a mers excelent, sala deosebita, mancarea la fel, muzica excelenta, dansat pina mi s-au expandat picioarele si s-a facut 6 dimineata.mirii superfrumos, o sa revin cu poze.
Thea a furat papucul si dorinta ei a fost sa stea il locul mirelui pt o melodiea fost obositor dar ne-am simtit ff bine si ne-au facut surpriza ca dedcatie cu melodia noastra de la nunta "Foreigner-I wanna know what love is!"

Ralu, imi pare rau ca e bolnav Luca,sa va faceti bine!si Sofi muceste intr-una, o saptamana e la gradi, una muceste si tuseste...cred ca e efectul colectivitatii.nu mi-ai zis cum iti merge la job.

Roxa, delicioase pozele sunteti ff frumosi si aratati de 20 de ani!

sper sa fie fain in we sa ne vedem

va pup si mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mult de urari.

Simona margaretele-s florile mele preferate.

Florina bujori sunt nemaipomeniti

Vreau si eu o vara tipica...vreu sa fie cald si sa nu mai ploua...sa fie canicula.

Azi e ziua tuturor copiilor deci le urez la toti LA MULTI ANI!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

am cautat de am capiat subiectul ....oare de ce draq l-au mutat?

LA MULTI ANI THEODORA!!!

LA MULTI ANI STANCA!!!

sa aveti parte de sanatate, iubire si pace

io nu ma pot hotara pt florile preferate ...acum sunt bujorii ...in schimb stiu ca nu imi plac freziile ...eventual in combinatie cu lalele

Ralucamulta sanatate pt Luca ...iar pt Stefania un buchet de si multe felicitari

noi am colindat in we am fost sambata la ziua copilului de la scoala Bathory unde au fost o gramada de activitati si spectacole.Norbert s-a vopsit in Spiderman de si-a speriat o colega de gradi , pt Beatrice am facut o mamaruta pe mana apoi seara am mai fost o tura in parcul mare+Mc Donalds cu cateva prietene + copii.Duminica intre 2 ploi ne-am delectat cu inghetata ...am luat din fiecare cate un glob pt mine si Norbert
Chiar, stiati ca daca vreti sa mergeti la film la festival puteti sa lasati copii la minigradinita TIFF din piata Unirii, gratuit intre 12-20.30...sunt de la Happy kids.Io nu am curaj sa o las pe asta mica inca dar m-as fi bagat la un film

va pup
ERika

Mergi la inceput

Salutare gagici!
Am o migrena tare nasoala de ieri.

Roxa am uitat sa-ti spun ca tare faine poze am vazut.

Azi am fost la film cu Razvan si i-a placut tare mult.Mi-a zis ca mai vrea odata.Maine mergem la Alvin si veveritele de la 16.15 la Polus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor,

sunt pe fuga si doar salut! AA si va multumesc pentru cuvintele frumoase despre poze si nu numai

Azi am avut sansa sa vad doua dintre fetele minunate de pe topic, e vorba de Ioana (Ramona74) da ca suntem colege de gradi, macar la serbari ne vedem si Florina , super trendi flendi sexy cool mf cu copiloantza ashishderea, asa ceva trendi de kopil cowboitza nu am mai vazut never-ever in viata mea! Am ziiis!

noah va las ca am salutat destul, sunt obo ca am fost la calarie unde am dat ce-a fost mai bun, m-am agitat sa dau pulpe la cal si am trecut peste niste bari puse pe jos si ma declar aproape satisfacuta in sensu ca cica n-a fost dezastru a fost doar binishor... azi am facut cu instructorul cel sever (adica ala rau )

pe maine dar!
Roxa

Mergi la inceput

Daca a fost instructorul ala rau si ai facut binisor inseamna ca te-ai descurcat chiar bine.
Ce fain ca v-ati intalnit.Io am zis ca o sun pe Ioana dar.....doar povesti.

No, ma pregatesc intens ca de luni intru in sesiune si ma puc de tocit.
Se pare ca iar o sa avem un we nasol cu vremea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Io-s coapta-moarta de racita. Maine si poimaine am examene practice si o sa ma duc la marea improvizatie caci is sub orice critica de racita si n-am avut cum repeta. Bine va fi, cum altfel.....

Bafta, Stanca, cu pricina sesiunii.

Confirm cele spuse de Roxana, ne-am vazut ieri un minut juma, ei ieseau, noi intram in sala de serbari. Serban este . Si timid, treaba care mi-a cazut cu tronc. Zdaiseama ce isterie a fost pe capul copilei cand a primit rolul de cowboy, cu pasiunile dansei pt cai...

Ma duc sa bolesc in pat ca m-am intins si nu mi-e tare ok

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

daca stiti ceva despre clinica de ofta din Cluj, va rog aruncati un oki aici
(fetitza mea tb operata de strabism)

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput