Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
raportez aceleasi simptome ...am cate o data senzatia ca mai are 1 cm si scoate capul afara nu stie nimeni ce e asta? Oana 30+ Matei |
racusor, eladea, oana, stiu ca sunteti inaintea mea cu saptamanile de sarcina, dar de cate ori va citesc, sunt parca eu in pielea voastra... nici acum nu mi-a trecut de tot durerea de gamba, dar mie cand imi vine sa ma intind noaptea, nu ma trezeste nimeni inainte sa ma avertizeze sa imping calcaiul, iar cand m-am intins deja e prea tarziu... ma tine toata ziua... iar apasarea si intepaturile astea jos sunt chiar nasoale, chiar daca le resimt doar de 2 zile - poate e si vb de efort ca eu m-am apucat de zugravit dormitorul matrimonial si al printesitei. CRED totusi ca sunt contractii si, daca nu sunt prea dese, presupun ca sunt normale - corpul nostru se pregateste deja pentru marele eveniment. spun doar CRED ptr ca eu la prima sarcina nu am avut contractii dureroase decat cu aproape o ora inainte de a naste, totul a fost prea repede si prea frumos: la 5 a.m. mi s-a rupt apa, la 8 m-au internat si la 10.40 aveam printesita in brate cu nastere naturala si fara epidurala...
acum insa e cu totul alta poveste, incepand de la primul trimestru de sarcina dezastruos si continuand pana in ziua de azi cu simptome de care habar n-aveam. au trecut, totusi, 10 ani...
29
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es
bumblebee spune:
Laurika, felicitari pt grasun
Racusor, eu una cred ca si contractiile astea sunt diferite de la femeie la femeie, tin minte ca atunci cand Ramo spunea ca are junghiuri eu ziceam ca-i de la ligamente, pe mine asa m-a durut cand crestea burtica, asa ca, daca tu simti ca ceva-i in neregula, pune mana pe telefon, oricum no-spa ai putea lua. Contractiile nedureroase sunt cum ai zis tu, eu cel putin asa le percep, se strange uterul efectiv, simti ca un ghem, dar cica daca nu-s dese astea-s bune, pt cand o fi momentul nasterii, eu una lesin numai cand ma gandesc
Alina 26+ cu
gargarita
rodyka spune:
la gratarel o sa mergem maine mai de dimineata pana nu e prea cald... la ora asta inca sunt 27 grade...
azi aveam ceva chef de cumparaturi dar... aici e minivacanta pana marti, sunt deschise doar buticurile de cartier care-ti vand la pret dublu si painea - fata de zilele lucratoare.
29
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Laurika, felicitari pt grasun Racusor, eu una cred ca si contractiile astea sunt diferite de la femeie la femeie, tin minte ca atunci cand Ramo spunea ca are junghiuri eu ziceam ca-i de la ligamente, pe mine asa m-a durut cand crestea burtica, asa ca, daca tu simti ca ceva-i in neregula, pune mana pe telefon, oricum no-spa ai putea lua. Contractiile nedureroase sunt cum ai zis tu, eu cel putin asa le percep, se strange uterul efectiv, simti ca un ghem, dar cica daca nu-s dese astea-s bune, pt cand o fi momentul nasterii, eu una lesin numai cand ma gandesc Alina 26+ cu gargarita |
si eu
am avut doar dimineata, asa ca ma gandesc ca e ok...daca mai revin, sun doctorul si nu astept pana miercuri cand merg la control...dar am luat 2 magneziu de atunci, no spa nu am luat...iar delfinasul a mai facut tumbe, dar nu au fost simptomele de dimineata...
si nu ma durea burtica, doar senzatia aia ca se strangea uterul
Doamne ajuta sa fie de alea bune....
Bulina 30+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
rodica ai facut plimbare? sau macar un masaj? mie mi-a trecut..doar ieri am avut probleme, azi piciorul e ca nou
si inca ceva, iei magneziu? am inteles ca carceii si contractiile la gambe ar putea fi si de la lipsa de magneziu, nu numa de calciu asa mi-a zis asistenta de la CMU...
ai grija cu treaba...sa nu exagerezi nu vreau sa te sperii, dar o colega care se simtea bine si facea tot felul de treburi, venea la birou, a nascut prematur...si ea era la a doua nastere, la fel dupa o perioada mare si se gandea ca daca la prima sarcina a fost totul ok, nu avea cum sa fie altfel la a doua, mai ales ca ea se simtea bine...acum sunt bine si ea si bebe, dar au avut ceva emotii...
Bulina 30+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Dragaica spune:
Ziua buna si de la noi, abia am ajuns de la cumparaturi, am intrat sa va salut pe toate apoi ma intorc la bucatarie sa-mi termin ciorba de perisoare, sotul o sa se ocupe de gratar, azi avem musafiri .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
giorgia23 spune:
Buna seara fetelor....vai cat am avut de citit...eu speram sa citesc numai vesti bune dar vad ca nu a fost asa...le urez celor cu probleme sa stea linistite si bebeii lor sa stea cat mai mult la caldurica....dar le si felicit pe cele cu vesti bune....ma rog sa fim toate sanatoase si sa ajungem cu bine la termen
Eu mai devreme am ajuns in casa...am fost la o plimbare scurta cu cei 2 catei si am cules si liliac
Am trisat putin si am schimbat semnatura de azi
Va urez tuturor o seara placuta
GEO 31+ cu Antonia Maria
AMR 9 SAPT
poze
rodyka spune:
racusor, am in fiecare zi program de plimbare, cam 3 ore in total, masaj in fiecare dimineata... inafara de acid folic si iod nu am luat nimik ca nu m-a lasat dr, a zis ca analizele sunt perfecte si nu am nevoie de suplimente. de 2 zile mi-a dat insa fier, mai mult preventiv (a zis ca anemia e in limitele unei gravide, totusi sa iau o tableta dimineata). Calciu nu iau ca mi-a zis ca grabeste intarirea osisoarelor la bb, daca eu nu am lipsa... iar de magneziu nu mi-a pomenit nimik, nici eu nu am intrebat... probabil ar trebui s-o las mai usor cu trebaluitul si poate si cu plimbarile pe jos, mai ales ca e deja foarte cald si intr-adevar ca ma simt mai obosita...
29
ramo1901 spune:
Salutari si din partea mea dragele mele.......
azi am 3 sapt de cand sunt in spital...si timpul trece asa incet, nu mai pot. din pacate nu sunt sanse sa plec prea curand ptr ca contractiile nu au disparut.pana azi am fost non-stop in perfuzie,de astazi am trecut pe pastile,dar nici o modificare ....singura mea alinare este ca fetita e ok,a luat in greutate,insa din cauza tratamentului meu am inceput sa pierd mult Ca,Mg,Fe si mi-e teama sa nu o afecteze pe micuta.cu toate ca iau vitamine nu asimilez mai nimic...
nu vreau sa va speri sau sa va indispun, dar astea sunt vestile mele....
va imbratisez pe toate si mi-e dor de voi....
si cel mai important sa fiti sanatoase si sa aveti grija de bebei.
Ramona 25+ ....cu o scumpica de
enik83 spune:
buna seara burtici..
noi azi am fost cu catelul la tuns..apoi am facut nani 2 ore..acum il asteptam pe tati sa ne faca gratar.. cam tarziu..dar asta e..mi-era prea pofta..
fetelor..multumesc lui Dumnezeu..eu una nu am nici un fel de dureri.. inca..
24+ cu o minune de
poze