Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Anca eu am intrebat la maternitatea privata unde vreau sa nasc si nou nascutilor li se administreaza imediat vaccinul anti-tbc
...oare daca ai incerca sa rezolvi sa mergi cand iesi din maternitate la o maternitate privata pentru acest vaccin, evident contra-cost nu s-ar putea...e doar o idee
Oana 30+ Matei
aelita spune:
ca a venit vorba de tigani si cum suntem priviti dincolo..cred ca mai mult aport au avut romanii la chestia asta decat tiganii...
Zilele trecute cand v-am spus ca mi-am cumparat o bluza dintr-un magazin,doua romance,bine imbracate,coafate,aranjate,tinere,doua maini doua picioare bune de munca !!!!!!! FURAU ! haine !
astea ne fac de ras,ca asa una e sa vezi un tigan ,iti dai seama dupa cum arata ca altceva nu stie,dar cand prind la furat fete si baieti bine ,ii deruteaza,pt ca nu iti vine sa crezi ca un tanar cu asa aparenta se preteaza la asa ceva....si atunci da,au impresia ca toti ceilalti bine imbracati si cu aparenta de oameni bun,suntem defapt niste hoti camuflati !
Asta e mai grav,ca nu stiu de cine sa se fereasca,ca asa de o fusta larga si mirositoare toata lumea isi fereste geanta ! si nu ai pretentii,si nu te astepti la nimic...
deci eu zic ca nu ei ne-au facut de ras,ci romanii get beget ,tineri si cu putere de munca,frumosi ,aratosi,care prefera hotia !
sunt magazine in care scrie romaneste ,diverse avizuri pt hoti..
in magazine eu vad numai romani,nu vad tigani !
MICHELLE eu nu vad in albumul tau decat poze din 2007 si 2009.da-mi direct albumul sa te vad si eu,sau ai pus dincolo pe comun?eu am dat pe alea de la semnatura.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
ce frumos ai descris,cei care isi doresc cu adevarat si merita se chinuie sa faca unul ca sa ii dea toata dragostea pe care o pastreaza pentru o asa comoara si altii carora le da Dumnezeu ii abandoneaza.dar cu increder in Dumnezeu ai sa vezi ca va veni si minunea asta.iti tinem pumnii in continuare |
Mirela,tinem pumnii Mult noroc,sa va dea dumnezeu ce va doriti atat de mult !
CD,scumpa,cum mai esti?
ENIKA vai,saraca sora ta.eu cred ca nici el nici familia unuia care maltrateaza o femeie nu au dreptul sa vada acel copil,pt ca un asemenea om e in stare sa ii faca rau copilului,numai pt a ajunge la mama !sici sunt multi care si.au omorat copiii in timpul vizitelor legale,numai sa ii faca rau mamei la care nu mai ajungeau,de necaz ca i-.a lasat.foarte bine ca nu le-a lasat copilul pe mana.sunt multe care spun "ei,ma batea pe mine,dar iubeste copilul" Nu exista asa ceva !!!!
cum asa sa moara o femeie gravida in spital,sa O GASEASCA MOARTA?cum adica sa o gaseasca,au lasat-o singura???
nu mai zic...iar...ca acolo nu se admit domnule insotitori,lumea din familie sta la usa,ca au ei grija !!
aici cand am pierdut o sarcina,am stat doua nopti in spital,sotul a dormit cu mine pe un fotoliu.nu s-a miscat de acolo ! daca ei nu sunt in stare,de ce nu lasa insotitor??
RACUSOR,daca sarcina e normala,si nu esti cu risc de nastere prematura,poti calatori oriunde ,cu pauze.la soare nu e indicat sa stai ,dar poti sta la umbra,si cu burta acoperita.si nu la ore de varf,deci pridenta normala,ca la copii,nu ca la bolnavi.in apa intri ,normal,daca e timp bun si nu racesti.la o sarcina normala nu sunt interdictii.
bineinteles,iti asculti corpul:ti-e rau,te doare,ai disconfort in general,lasi plaja si pleci in camera intinsa in pat.adica faci exact ce si cum poti.
24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
maya71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
ce frumos ai descris,cei care isi doresc cu adevarat si merita se chinuie sa faca unul ca sa ii dea toata dragostea pe care o pastreaza pentru o asa comoara si altii carora le da Dumnezeu ii abandoneaza.dar cu increder in Dumnezeu ai sa vezi ca va veni si minunea asta.iti tinem pumnii in continuare Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase |
... fara cuvinte!
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
am fost la dr azi, bebe e foarte bine, avem 1250gr si suntem in continuare baietel si suntem bine.crestem mari si voiosi.asa sunt de fericita ca nu are probleme, mai ales cu varicela mea...va pup, ca tre sa fug la cumparaturi.
Laura 27+ cu
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Salutare fetele!! am fost la dr azi, bebe e foarte bine, avem 1250gr si suntem in continuare baietel si suntem bine.crestem mari si voiosi.asa sunt de fericita ca nu are probleme, mai ales cu varicela mea...va pup, ca tre sa fug la cumparaturi. Laura 27+ cu |
24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
maya71 spune:
Fetelor, nu stiu ce am azi... m/ati facut sa rad, adica ma bucur alaturi de voi dar... si sa plang... tare greu mi/e la sufletel cand aud de suferinte si suparari.
Va imbratisez cu mult drag si sunt in preajma voastra
racusor2010 spune:
mercic pentru sfaturi
Andreea, doar 6.5 kg?? traiesti cu aer? eu am luat dublu aproape
in afara de dimineata nu am mai raportat asemenea contractii....
otilia aici se fac cumparaturi la greu de 1 mai cand am fost dimineata la real era puhoi de oameni...eu credeam ca sunt la graterele, la mare, la munte, cand colo, toti la cumparaturi...
am facut peste cu legume la cuptor, a iesit nu imi venea sa cred ca am stiut eu sa fac asa bun si sotul a fost foarte incantat....si cred ca si bebe
apoi am fost la cununia religioasa a unor prieteni...foarte emotionant a fost..si lui bebe i-a placut ca a facut tumbe tumbe si pentru prima data s-a lasat mangaiat si de altcineva (adica a miscat si la alte mangaieri in afara de ale lu mami si tati) i-a placut de mireasa si de nasa
am facut putina curatenie si acum ma odihnesc, ca pe la 8 vine fratiorul si vreau sa fac o placinta cu branza sa am cu ce sa il servesc...bine de aia cu foi cumparate
azi am baut un pic de nes cu mult lapte, dar cred ca asta m-a tinut treaza pana acum...cred ca diseara pic rupta...
pana si sotul se mira ca nu am picat inca de oboseala
Bulina 30+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
o sa imi notez sa intreb miercuri la doctor ce e cu contractiile astea
Bulina 30+ cu poznas
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Salutare fetele!! am fost la dr azi, bebe e foarte bine, avem 1250gr si suntem in continuare baietel si suntem bine.crestem mari si voiosi.asa sunt de fericita ca nu are probleme, mai ales cu varicela mea...va pup, ca tre sa fug la cumparaturi. Laura 27+ cu |
felicitari pentru bebe bine si grasunel
Bulina 30+ cu poznas