Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

mie imi place caldura..
o sa vedem mai incolo daca mai sunt deacord cu treaba asta

24+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

sheri, ai distrus un mit... si eu care credeam ca rromi si iepurii n-au pb de fertilitate...

anyway, nu zic ca nu sunt, dar cel putin aci in Ardeal nu prea vad eu rromi care sa vina la clinica privata...sincer...paote in sud sunt mai cu dare de mana, mai bogati, mai multi decat pe aci...stii frantzu...oricum, ce sa zic...nasol cand te nimeresti dupa una din neamu' lor pe masa la consultatie...

no ofense, nu sunt xenofoba, dar mi s-a cam acrit de ei si de faptul ca din cauza lor suntem priviti/tratati dincolo asa cum suntem...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 30+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Va salut si eu!

Am vazut la stiri ce a patit draguta de mamica si nu imi vine sa cred!
Chiar il intrebam pe sot daca nu ma mai intorc acasa-ma apuca groaza!

Pt azi am fost o harnicuta-ceva curatenie adica aspirat, ramasite de la cumaparturi-adica branza si ridichi!

....si spre rusinea mea declar la aproiape 25s 8kg si azi as fi mancat si bataie daca era pusa intr-un castron!

mic dejun-fulgi de porumb cu lapte apoi baranza cu rosii ciorna de cartofi cu tarhon si branza de vaci cu smantana-iar bb face la tumbe acum cred ca i-a placut!

....Si am o pofta de mancare!

A si am mai facut si 2 checjri = o masina de rufe la spalat!

PS Nu mai stiu in ce sa ma imbrac!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eladea da de unde....sa fi vazut cati tigani erau la unguri pt FIV......valeu valeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Noi ne-am luat o teapa originala. Ne-am trezit frumos de dimineata, imbracat cu totii si plecat pe jos la magazine. Si surprize, nimic deschis ca-i 1 mai . Am uitat ca suntem in Norvegia nu in Ro. Norocul nostruca ieri am facutcumparaturi cand amfost la medicul de familie, avem legume/frcute si niste carneiar lapte am gasit la o benzinarie, paine facem in casa.
Dar am fost foarte aproape sa rada si curcile de noi, 3 adulti si nici unul nu s-a gandit la asa sarbatoare mare.

Mirela, respectele mele . Aparitia unui copil poate involbura rau de tot apele in familie, daca mama intra in depresie, sotul e nervozat, copilul plange de colici, apai chiar e o combinatie exploziva.
Al meu sot s-a mai calit la tipetele copiilor mici dar mai are mult pana la perfectiune. Din cand in cand ridica vocea la Elisa sa se potoleasca
Racusor, am gasit si eu biletelul scos de aparat, e un MCH acolo, 27 este, sigur e acelasi ca la tine numai ca eu stau mai rau

Am uitat sa va zic, norvegienii pun mare pret pe depresii postnatale ca nordicii in general stau foarte bine la capitolul depresii. Eu dupa nastere n-am avut nici un control la moasa/medic in schimb acasa a venit asistenta sa ma intrebe cum stau cu psihicul si la policlinica de copii te iau la intrebari prin invaluire dar de fapt ei evalueaza starea psihica a mamei.
Faza e ca la prima nastere eram citita pe tema aceasta insa cezariana mea de urgenta a pus capac, a fost factorul declansator. Dar in mandria mea nu vroiam sa recunosc ca nu mai pot de oboseala si ma amageam ca nu intrunesc toate conditiile din carti pentru a ma considera depresiva. Dar negarea depresiei e ceva obisnuit si unele mame stiu sa disimuleze foarte bine cum ca totul e perfect.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

enik83 a trecut asta e important..ma mai enervez din cand in cand, ca il mai apuca pe respectivul sau pe ai lui parinti sa imi mai deschida cate o actiune pt te miri ce, mai nou pt drept de vizita la copil....si el nici macar nu se prezinta sa si sustina cauza, cere judecare in lipsa........copilul are 10 ani acum....nu are nicio treaba cu el..............nu conteaza

important este sa mi reuseasca fiv ul asta si sa am din nou un bebelus langa un om care lesina ca nu are copil, care abia asteapta sa ma vada cu burtica

sa te ajute DD sa-ti implinesti visul! si sa fiti fericiti in 4!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

racusor, mama...si eu ca tine...chestia e ca si la plimbare daca merg, catinel, catinel, ma apasa asa de nasol acolo jos, de simt ca iasa...si ba intepaturi, ba ghionturi, ba una, ba alta...simt ca pusca uterul si pielea pe mine...nu stiu de ce ma simt asa...si mai am 9 sapt... teoretic...eu sper la 7... si n-am decat 6.5 kg luate...

lasa ca toate trec...nu mai e mult...

otilia, si pe aici is inchise toate astazi...asa ca daca vrei ceva..astepti pana maine...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eladea sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

burtici voi mergeti la mare in vara asta?eu vreau macar 3 zile cand merg la sf lunii acasa.ma gandesc ca o sa am multe de luat cu mine,ca nu ma voi risca sa mananc la restaurantele de pe acolo.abia astept sa stau cu burtica la soaree si sa o bag pe delfinasa in apa marii,deja visez cu ochii deschisi

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

eu nu cred ca o sa merg anul asta, avand in vedere ca nasc in prima saptamana din iulie as fi mers weekendul viitor, macar sa vad marea, dar sa intreb doctorul daca am voie, mai ales ca o sa am 32 saptamani...nu stiu cat mai am voie sa merg cu masina pe distante mai mari...

eu stiu ca nu e prea indicat sa stai la soare cand esti insarcinata , mai ales in luni mai mari, si nici sa nu intri in apa...doar am auzit, nu aruncati cu pietre

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

in primul rand ca pielea iti este mult mai sensibila, temperatura corpului mai ridicata...si nu rezisti sa stai la soare
eu am stat dimineata de la 8,30 la 10 si dupa amiaza inainte sa apuna soarele 1 ora
am intrat in piscina cu apa incalzita si in mare doar pana la solduri
daca tu te simti bine eu cred ca poti face cam orice...doar atunci cand corpul iti da semne ca nu e in regula sau obosesti sa stii sa te opresti la timp

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

racusor, mama...si eu ca tine...chestia e ca si la plimbare daca merg, catinel, catinel, ma apasa asa de nasol acolo jos, de simt ca iasa...si ba intepaturi, ba ghionturi, ba una, ba alta...simt ca pusca uterul si pielea pe mine...nu stiu de ce ma simt asa...si mai am 9 sapt... teoretic...eu sper la 7... si n-am decat 6.5 kg luate...

raportez aceleasi simptome ...am cate o data senzatia ca mai are 1 cm si scoate capul afara
nu stie nimeni ce e asta?

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput