Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
Mycya spune:
ce am in casa sunt niste pliculete de magnesium plus calciu si vitamina d dar sunt efervescente.oare ma ajuta daca nu e numai magneziu?
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya m-as duce si acum sa iau da e inchis tot pe aici,dureroase nu sunt,adica simt o presiune mare si o incomoditate dar nu durere.sper sa treaca ca din ce am auzit la voi scurteaza si colul contractiile nu?da bebelina ce simte in timpul ala? Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
Eu pentru contractii iau no-spa, am sa merg sa-mi cumpar si magneziu.
Aici nu dau nimic pentru contractii decat daca se scurteaza colul, cand au vazut lungimea colului nu si-au mai facut probleme.
La mine e totul ok atat timp cat nu ma misc, cum merg sau stau pe canapea mi se intareste burta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
Mycya spune:
Dragaica adica stai numai in pat?eu stau in pat da mi-am pus perne si stau in sezut.chestia e ca daca ma intind pe partea stanga incep sa am iar,si simt ca ma trage ceva acolo![]()
Bianca
26+
larissa_79 spune:
Am vazut caruciorul ales de Michelle si aici si tot la un pret f f bun:
http://www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Carucior-Vector-4-Air---Poppy_329_332_333_codeESP-C03.aspx
Noi avem de la Alexia un sistem Inglesina Zippy System tot asa cu de toate. Doar ca am avut atunci proasta inspiratie sa il luam pe roz. Parca nu l-as vine ca e ca si nou si tot asa are toate minunatiile si landou si geanta etc....plus ca am vazut ca unul nou acum costa f f mult. Cel mult poate incerc sa fac un schimb de husa cu o mamica ce a avut baiat si are acum fetita. Asta daca a avut si ea vreo inspiratie proasta sa cumpere o culoare gen albastru.
Vedem...
Eu va tot citesc dar scriu f f rar din lipsa de timp. Am inceput ceva proiecte noi....sarcina decurge normal si ma simt excelent...doar ca am luat ceva kg...mai mult ca la Alexia si ma cam enerveaza.
Va imbratisez pe toate!
Larisa
28+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
mycya mai bine asteapta maine sa cumperi magneziu simplu...nu lua cu calciu, parca iti dadea contractii...sa nu se agraveze...
stai cumintica in pat 
sa treaca ! mai bine ia o gura de vin
poate mai ajuta la relaxarea uterului....
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
mercic larisa 
prima data nu intelegeam de ce il cheama poppy 
deh, neuronul de graviduta ![]()
apoi am vazut ca se schimba denumirea in functie de culoare ![]()
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 mycya mai bine asteapta maine sa cumperi magneziu simplu...nu lua cu calciu, parca iti dadea contractii...sa nu se agraveze... stai cumintica in pat ![]() sa treaca ! mai bine ia o gura de vin Bulina 30+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
acum ma duc sa desfac sticla si sa beau.poate ma ajuta cu ceva
Bianca
26+
larissa_79 spune:
Racusor...pentru putin!
Eu am fost super multumita de Inglesina....si daca n-am plimbat-o pe Alexia....si am sucit carutul de numa' si tot ca nou arata. In general la un sistem de asta complet cel mai mult se foloseste carutul sport. Foarte usor de manavrat, miscat, inchis, deschis. Au acum insa preturi astronomice...vad ca le-au facut cam 2600 lei. Bine nici acum 4 ani nu erau ieftine si mi-a facut sotul "damblaua" sa il ia...dar acum parca e prea de tot.Asta e.. Nectarie o sa umble in carut roz...noroc ca nu e un roz strident...ci bate in gri asa. E roz cu gri. M-am uitat acum pe site la inglesina si vad ca au schimbat si culorile.
Eu is consemnata la domiciliu ca am reusit sa racesc si tusesc ca un magarus. Tati e cu Ale in parc cu bicicleta.
Larisa
28+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
Larissa chiar daca e cu roz e bun,acum si la baietii se poarta daca mai are si gri e si mai bine.
Bianca
26+