Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
Alina felicitari pentru vestile bune! 

multa grija in continuare si sa ajugem toate cu bine la termen! 
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro BIANCA, eu stiu ca nu e voie sauna -pentru ca iti creste prea mult temperatura corpului si se pot declansa contractii. Intreaba medicul , sa nu fie problema... Poate de asta ai avut contractii aseara. ![]() Cristina 29+ cu ![]() |
...si eu am vrut sa merg la sauna, am inrebat medicul si mi-a zis acelasi lucru
nu e recomandat pentru ca poate declansa contractiile.Oana
30+ Matei
CarmenAlbu spune:
Buna fetele
Mirela toate gandurile bune , sa-ti reuseasca!
, si sa ne dai vestea cea mare!!
Alina ma bucur ca esti mai bine
Temperatura corpului , si eu stiu acelasi lucru, nu trebuie sa creasca! Mycya sper ca te-au lasat contractiile, oricum evita pt o perioada spa-urile!
Eu am slabit 3 kg, poate din cauza ca am 3 mese clare pe zi, fara carbo, maine merg la medic sa vad ce face Letizia, abia astept!!
Aelita ce mult mi-au placut pozele, sunteti o familie tare frumoasa!
Am vazut si poze pe picassa si la fel numai mamici frumoase

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
Mycya spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Mycya sper ca te-au lasat contractiile, oricum evita pt o perioada spa-urile! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 26+ cu ![]() |
nu m-au lasat
dar e bine ca nu am multe intr-o ora....de dimineata am avut vreo 6,la ore diferite.
sper sa treaca,am luat eu no-spa,da am auzit de la voi ca nu e bun pentru contractii ci numai pentru dureri da altceva nu am
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
CarmenAlbu spune:
Magneziu e perfect pt contractii, cauta sa iei, si e bun si pt bebelina!
Sper sa te lase, numara daca mai ai si daca sunt dureroase trebuie sa suni medicul!
Cand am contractii iau magnerot
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
Mycya spune:
m-as duce si acum sa iau da e inchis tot pe aici,dureroase nu sunt,adica simt o presiune mare si o incomoditate dar nu durere.sper sa treaca ca din ce am auzit la voi scurteaza si colul contractiile nu?da bebelina ce simte in timpul ala?
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
michelle1981 spune:
Multumesc, fetelor!
racusor eu nu sunt fan chicco, deci parerea mea subiectiva e ca e mult mai fain decat chicco
Eu cred ca incape in lift normal (din pacate nu am cum sa testez ca noi avem lift mare de 7 persoane).
Cadrul se strange si se face ff mic, se scot rotile f usor (de fapt totul se monteaza si demonteaza f usor si intuitiv cu un singur click). Pe babydino costa 1450 insa noi eram 2 mamici care voiam caruciorul si am mai negociat
Transportul e gratis (pt comenzi mai mari de 800 lei).
Alina multumesc mult pentru tot!
si mii de scuze ca te-am stresat cu atatea intrebari
Parerea mea e ca arata mult mai bine decat ma asteptam. Totul e fain.. e rezistent intr-adevar (poate fi folosit de muuulte generatii), are roti mari si poate fi folosit si offroad
, materialul e f fain calitativ, iar pretul e excelent.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu 
Poze
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui Mycya m-as duce si acum sa iau da e inchis tot pe aici,dureroase nu sunt,adica simt o presiune mare si o incomoditate dar nu durere.sper sa treaca ca din ce am auzit la voi scurteaza si colul contractiile nu?da bebelina ce simte in timpul ala? Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
bianca sa iei neaparat magne B6, relaxeaza uterul si nu mai apar contractii.
sper sa fii bine