""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

maii ca uitam sa va spun ca am vazut si eu pozici de prichindei!!! mai, mai, mai... numai unul' si unul'... niste frumuseti

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Ioana, tu ceva poze cu Carol cel iepurin? Si pune sotz la munca si la blog ca mi-e dor....

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

am uitat aparatul de fotografiat acasa, evident dar o sa fac si eu ca ramanem in urma

am transmis sotului cererea fanilorsi a zis ca va scrie

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Selenica, Ebru e asa frumoasa..si s-a bronzt, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

multumim, multumim
da, Crystina, s-a bronzat pe obrajiori, si tocmai de aceea intrebam cum e cu protectia de soare....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Crystina draga mea te pup si ma bucur ca pana la urma s-a adaptat Ruby "la copii".
Vezi ca esti urmatoarea pe lista, ca am bifat-o si pe Claudia si dupa tine incep sa reintorc vizite la Adinus si Mangulici.

Vroiam sa o intreb pe Selenica pt ca de tine mai stiu de la telefon, cat laptic mai bea Ebruska ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

mada ai un baietel minunat si tu esti o frumoasa
selen ce sa mai zic de Ebru?! mumoasa rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luci bea destul Ebruska
o data noaptea, pe la 4-5, apoi la 7-8, dupa-amiaza la 18-19 si inainte de culcare, 20-21....a, si dupa legume, ca nu se satura cu cele 10 lingurite pe care le ia
vreau incet incet sa-i inlocuiesc masa de la 18 cu iaurtel cu fructe..dar parca nu reusesc sa ma organizez inca cu 3 mese solide
si ar trebui sa dispara si masa de noapte, dar de cand cu dintisorii mi-e mila de ea si ii dau

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am intrat si eu sa urez lucruri minunate multimii de sarbatoriti de azi, Elisa, Nicholas, Natalia, Alex si Razvan, Aidan, cu mamici una si una !

Si am citit si articolul minunat care scrie la un loc ce am citit in atatea parti:

- da, nu suntem facuti sa consumam lapte dupa ce crestem
- da, laptele de vaca scoate calciul din organism
- da, laptele de vaca creeaza mucus in organism si alergii
- da, laptele de vaca are hormoni de crestere
- in plus, laptele de vaca provoaca boli auto-imune
- si da, daca vrem sa micsoram ravagiile pe care le facem in organism consumand lapte de vaca, trebuie consumat crud

Dar daca eu sunt asa slaba incat nu ma pot abtine de la lapte (ce-i drept ca-l consum crud deja de multi ani, si iaurtul doar facut in casa, lapte crud lasat la prins) mi s-ar parea ciudat sa-i pretind Alexucului sa fie vegan. Asa ca deocamdata ii voi da crud cand va fi cazul (dar cu multe multe verdeturi si boabe si seminte, sa bagam inapoi calciul pierdut din cauza laptelui), iar mai apoi, cand va fi el adolescent sa aleaga singur daca vrea sa fie vegan sau mcdonalds-ar (a doua varianta il las doar dupa ce va primi o bataie buna si o dezmostenire )

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

La multe lunite inainte sarbatoritilor de astazi! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, pui dragi!

Ioanna - te rog transmite-i si din partea noastra (a mea si a sotului) sotului tau ca e cel mai tare! De cate ori ne uitam la pozele de la techilosi, ne minunam de cat de profi au fost facute de sotul tau si ce rabdare a avut sa faca fiecarei familii poze. E cel mai tare. Cand vii la noi te rog sa nu vii fara sot si aparatul ala smecheros .
Pupam pe Carol. Aaa, am descoperit si eu vreo 7-8 poze facute de mine la techilosi. Aproape toate sunt, evident, cu...Carol de care ne-a placut tare mult cum sta el serios pe scaunel singurel. O sa le pun pe picasa.

Sa aveti o saptamana frumoasa dragelor!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ola mamici!

La multe lunite sarbatoritilor!

Elisa Andreea, Nicholas Tom, Natalia, Erica, Doris Maria, Alex si Razvan, Aidan, Julia

Alex esti scumpa foc, am fost surprinsa pentru ca stiu ca iti faci griji de obicei cu imbracatul si Alex a stat in piciorusele goale si tare i-a mai placut. Am vazut pozele cu printesa Zeina, e scumpa foc, ce-mi place cand o vad gatita cu rochita cu fundita.

Fragutza sa-ti traiasca Natalia! Iau si eu o praji buna de la voi.

Ioanna ce vorbaret ai tu acolo.

Am vazut numai puiutii unul si unul in pozici frumoase.

Azi n-am iesit din casa, dar am reusit sa fac un pic de curatenie. Nu prea am energie, iar Alex pofta de mancare, sper s-o scoatem la capat.

Va pup!

Mergi la inceput