""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 16
carinablanca spune:
Ola,
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Am scris la amiaza un mesaj mai lung si cum nu l-am trimis si m-am luat cu altele l-am pierdut.
Am vazut multe pozici cu copii super frumosi si simpatici!
Si vreau sa va multumesc si eu de aprecieir la pozicile noastre.
Va pupam si noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Ioanna81 spune:
buna fetele,
raluk felicitari pentru debutul in ale diversificarii si pentru blog. am citit si eu articolul despre co.sleeping la care faci referire. sunt multe lucruri scrise acolo cu care eu, una, nu sunt de acord sub nici o forma, pe baza exemlului personal. eu am drmit cu mama pana in clasa a 8-a si separarea a fost teribil de dureroasa, cu plansete de ambele parti. cat despre faptul ca parintii si bunicii nostri dormeau cu parintii lor in acelasi pat eu am mari, mari rezerve... stiu ca dormeau in covata, in aceeasi camera cu parintii. mai sunt multe lucruri expuse acolo pe care nu le impartasesc dar am vrut sa ma refer strict la astea doua.
copilul meu a dormit in patutul lui de cand l-am adus acasa. in continuare doarme de la 22 la 8. cand am incercat sa-l luam cu noi in pat se trezea de fiecare data cand ne miscam plus ca eu amorteam ingrozitor. asta inseamna ca va creste sa fie mai putin independent sau mai putin sanatos decat copiii care dorm cu parintii in pat? nu cred, sincer...
nu vreau sa te superi pe mine. imi exprim un punct de vedere pe care ar fi trebuit sa-l postez la articolul respectiv dar nu se mai incarca pagina
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
x_ggg spune:
Neata!!!!
Ne-am trezit si noi definitiv pe la 7 fara un sfert, dupa ce toata noaptea m-a tzocait...deja am o saptamana de cand ma suge zi si noapte foarte des, am zis ca sa regleze productia, dar vad ca nu ii ajunge ...mai bag pana duminica ceai si galafor, sper sa nu apelez la LP prea curand...
Kemsy, marea majoritate a doctorilor zic NU premergatorului, dr nostru ortoped la fel ne-a zis (noi am facut 10 zile de kinetoterapie si masaj pentru ca avea talpitele strambe). Noi am primit un premergator cadou, si, desi spuneam ca nu o sa il pun neam, uite ca il pun in fiecare zi cate un pic...a dat de gust, ii place si mai apuc si eu sa fac una-alta
Ioana, ai dreptate cu co-sleeping, dar tu esti o norocoasa ca doarme Carol noaptea. Daca ar fi sa se trezeasca din ora in ora, crede-ma ca l-ai fi luat cu tine in pat imediat numai sa apuci sa mai atipesti cate o juma de ora. Eu sunt PRO dormitului in patut al copilului, din pacate nu am aplicat si in cazul meu, si nu cred ca voi putea pana la intarcare. L-am mai pus sa doarma in patut prima tura de noapte, 2-3 ore,nu pare deranjat, dar dupa aia, din comoditatea mea, recunosc, l-am luat cu mine. O sa vad ce o sa fac mai incolo, e greu si cu el in pat, tati doarme la picioare, nu cred ca are rost sa mai spun ca eu si tati nu ne-am mai intalnit la o ...sueta, de cand l-am conceput pe Rares...
Raluk, citesc blogul...tare simpatica e fatzuca lui Alex cand ia contact cu suculetul . De-acu, tot inainte, sper sa fie un mancacios.
Va pup.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Buna dimineata dragele mele! Poftiti la proaspata si aburinda.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monikus spune:
Buna dimineata tuturor,
Sper ca sunteti bine, sanatosi cu totii si ca v-ati simtit tare bine de 1 mai. Nu am reusit sa citesc inca nimic din urma dar va las niste poze de la munte si unele mai recente din luna a 6 a si luna a 7 a. Promit sa citesc cate ceva din urma sa vizionez pozici minunate si sa revin cand voi mai putea. E foarte greu sa mai scriu pt ca de cand e frumos afara suntem mai mereu afara pt ca acolo suntenm mai potoliti asa. In casa facem show. In rest, situatia la noi nu s-a schimbat prea mult, nici in rau nici in bine. Tot dormim foarte putin, tot mancat cam prost dar cel putin nu mai plangem atat de rau si socializam frumos cu toata lumea care vorbeste cu noi. Afara suntem numai un zambet. Bine, mai varsam niste lacrimi de crocodil cand vrem numai in brate dar ne trece repede daca ne ia mami in bratuca. Cam atat as putea sa va spun despre noi.
AAAA la munte mi s-a parut foarte greu cu el. Nu prea a vrut sa manance iar de dormit doar asa reprize mici pe afara. Noaptea a fost un calvar. Cred ca am trezit tot hotelul. Sper sa peste 1,5 luni va fi mai bine pt ca atunci plecam la bulgari.
AAAA si inca ceva ieri am fost sa ii fac pasaport celui mic. A fost o adevarata provocare. Am intrat la dl politist si pe Rares l-a apucat foamea in asa hal incat nu am putut sa ii facem poza asa ca, ne-am dus afara, am hranit copilul si apoi am revenit. E adevarat ca am stat la coada vreo 3 ore asa. A fost nasol dar bine ca a trecut si peste 2 saptamani suntem smecheri cu pasaport din acela electronic. Nimeni din casa nu mai are. Al meu e expirat dar merg cu buletinul iar al sotului e din acela vechi asa ca, Rares is the boss.
V-am pupat si va urez tutror toate cele bune si sa ne auzim curand cu bine. O saptamana excelenta.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Buna dimineata tuturor, Sper ca sunteti bine, sanatosi cu totii si ca v-ati simtit tare bine de 1 mai. Nu am reusit sa citesc inca nimic din urma dar va las niste poze de la munte si unele mai recente din luna a 6 a si luna a 7 a. Promit sa citesc cate ceva din urma sa vizionez pozici minunate si sa revin cand voi mai putea. E foarte greu sa mai scriu pt ca de cand e frumos afara suntem mai mereu afara pt ca acolo suntenm mai potoliti asa. In casa facem show. In rest, situatia la noi nu s-a schimbat prea mult, nici in rau nici in bine. Tot dormim foarte putin, tot mancat cam prost dar cel putin nu mai plangem atat de rau si socializam frumos cu toata lumea care vorbeste cu noi. Afara suntem numai un zambet. Bine, mai varsam niste lacrimi de crocodil cand vrem numai in brate dar ne trece repede daca ne ia mami in bratuca. Cam atat as putea sa va spun despre noi. AAAA la munte mi s-a parut foarte greu cu el. Nu prea a vrut sa manance iar de dormit doar asa reprize mici pe afara. Noaptea a fost un calvar. Cred ca am trezit tot hotelul. Sper sa peste 1,5 luni va fi mai bine pt ca atunci plecam la bulgari. AAAA si inca ceva ieri am fost sa ii fac pasaport celui mic. A fost o adevarata provocare. Am intrat la dl politist si pe Rares l-a apucat foamea in asa hal incat nu am putut sa ii facem poza asa ca, ne-am dus afara, am hranit copilul si apoi am revenit. E adevarat ca am stat la coada vreo 3 ore asa. A fost nasol dar bine ca a trecut si peste 2 saptamani suntem smecheri cu pasaport din acela electronic. Nimeni din casa nu mai are. Al meu e expirat dar merg cu buletinul iar al sotului e din acela vechi asa ca, Rares is the boss. V-am pupat si va urez tutror toate cele bune si sa ne auzim curand cu bine. O saptamana excelenta. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Neata, Monikus! Imi pare rau ca Rares a fost "obosit" la munte, pana mergeti la mare mai creste si va avea mai multa ocupatie cu tati, cu nisipul... ma bucur sa aud ca ii place afara, asta e bine. Am vazut pozicile, dar zau ca din poze pare cel mai cuminte din lume
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Monikus sa va fie de bine plimbarea, Rares este un scump!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
selen80 spune:
neatza!
multumim de cafea, Alex
Kemsy carutul e de la Bertoni, dar eu nu-s incantata...noua ne e deajuns avand in vedere ca umblam mai mult prin curte, dar daca as umbla prin oras as lua altul....pt ca nu "urca" usor deloc trotuarele, nu se ridica partea din fata cand apesi pe partea din spate, ttrebuie cumva sa-ti iei avant ca s-o ridici e mai greu de explicat...asa ca si greutate e usor, dar la manevrat imi placea mai mult celalalt..nu merge nici manevrat cu o singura mana...
am vazut ca are si Monikus la fel, si Danuta1979, poate ele au alta parere...al meu e si mai vechi, ca e tot primit de la nasi poate e versiune mai veche si cele mai noi sunt mai bune....
Iulika pupam Brucelinu sa-i treaca uracioasa de dermatita
Monikus ma bucur ca Rares nu mai plange atat si tin pumnii sa fie mai bine la bulgari
Ioanna eu n-am citit articolul, dar imi dau seama cam din ce ai spus tu despre ce e vorba...nici noi n-am dormit nici o noapte cu Ebru in pat, mai dorm eu cand suntem in deplasare si am dormit in prima noapte cu ea acasa, ca plangea si nu stiam s-o linistesc [;I] nici eu nu sunt de acord cu dormitul impreuna, DECAT IN CAZURI EXCEPTIONALE, cand nu se poate altfel, cum este cazul Ralukai, sau cum povesteste Catalina....
fug ca trebuie sa adorm un pitic care s-a trezit la 6.47
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
La mine mandra se trezeste la 6:30, dar eu sunt fericita ca asa avem 5 mese pe zi si papa si ea cat de cat, dar adoarme la loc imediat dupa masa, adica pe la 8. Sunt singura nebuna care este fericita de ora matinala de trezire a cupilului din dotare?
Si eu sunt de acord cu Ioanna desi nu am citit articolul, am inteles despre ce este vorba, si la fel ca Selen scot din discutie cazurile in care e mult prea greu altfel. Mandra mea a dormit intotdeauna la ea in patutz si asta ptr ca ea nu se trezea decat de 2 ori pe noapte in primele 2 luni, apoi nici o trezire...ma rog, mai exista scapari, dar nu pentru papa. Cand va creste se va alinta si sunt sigura ca va veni si la noi in pat, dar e bine sa stie ca fiecare e cu locul lui...asta este parerea mea, na, fiecare cu piticul lui.
App de carucioare stiti ca eu aveam pata pusa pe al meu, rau de tot, asa ca l-am vandut. Cea mai proasta afacere din viata mea, am luat jumate' din banii care i-am dat pe el, desi era ca nou, nu avea nici o urma de uzura sau ceva, dar de cand l-am luat pe asta mic de la Hauk, mi-am dat seama ca nu voi mai umbla in veci cu celalalt, desi imi porpusesem sa le folosesc pe amandoua, sau mai exact pe cel mic doar in concedii si deplasari, dar observand usurinta de manevrare mi-am dat seama cat de proasta am putut fi pentru ca m-am grabit cand l-am luat pe celalalt. Acum sunt buna de dat sfaturi.