""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 15
selen80 spune:
am repotat si eu un succes in batalia cu legumele azi 
se pare ca legumele facute la abur au gust mai bun, ca altfel nu-mi explic.....sau i-a placut uleiul de masline, ca pana acum nu puneam...oricum, a papat cat ii pusesem prima data (nu mult, stiind ca nu mananca), si inca jumate pe atat...cam 150 gr dupa ochi....eram in extaz dupa, a fost o masa linistita, fara plansete, fara cantecele, fara maraieli, deschidea pur si simplu gurita dupa mai mult 
Alex sper sa-i dai de cap, asta sa fie explicatia si sa nu mai vomite Zeinuca
Iulika sunt pozele la semnatura, ultimele din albumul luna 8 si albumul luna 9 sunt noi 
si legat de mailul acela, prima data m-am gandit la voi cand l-am citit ![]()
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
mamideandrei spune:
iulika, selen, cata sunteti niste dragute pt comentariile de pe picasa, dar intradevar in doi e distractie mare, mai ales cum e la ei o diferenta mica (10 luni). uite ei ne lumineaza viata si ne dau putere sa mergem mai departe ...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
moni_iulia spune:
Buna!
Se vede ca a venit in sfarsit primavara cea mult asteptata ca tare pustiu e pe aici!![]()
Noi suntem bine,Tudor papa f bine,e vesel,jucaus... si in cateva zile ne mutam la tara la bunici unde o sa va ducem dorul.
La noi in apartament nu-i de trait fara AC sau geam deschis(dimineata erau 27 de grade
) iar acol(la 50km de B) e alt aer si multa iarba,nisip curat.....O sa-mi fie asa greu...Eu "imi cresteam copilul dupa internet" iar acum o sa trebuiasca sa ma descurc cu capraru si babele
dar,o sa fie si frumos si sanatos pt Tudor.Precis o sa mai ajungem si prin capitala si o sa intru atunci sa va povestesc despre noi.Mai "vorbim" zilele astea.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii 
Romania
- The land of choice
selen80 spune:
A German tourist arrives at a French airport.
The immigration officer asks him: - Occupation?
The German promptly replies: - No, no, just visiting! ![]()
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
x_ggg spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 A German tourist arrives at a French airport. The immigration officer asks him: - Occupation? The German promptly replies: - No, no, just visiting! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Super tare!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de
Rares-Costin : 4 oct 2009Poze RARES
Povestea nasterii
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 A German tourist arrives at a French airport. The immigration officer asks him: - Occupation? The German promptly replies: - No, no, just visiting! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |

Lali,mami
+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Iulika29 spune:
Gata am gasit pozutele cu Ebruska ce abronzatå..e o frumoaså!
Si ii sta bine si in tinuta sport.

Cåtålina am gasit pozutele cu Rares..e un frumos si ce imi place cum se cearta el cu tine cand l-ai pus la nani.
..Ce distractie acolo in parc.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Fete dragi, am scris pe blog despre prima noastra zi de diversificare. Am trimis si pe mail adresa, dar o scriu si aici, ca nu e secreta
: http://alexcreste.blogspot.com/
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
kemsy spune:
Buna si de la noi!
Multumesc de comentariile la foto 
Am vazut si eu pe Zeina
,pe Irinel
, Iris si Patrik
, Andrei
-toti niste dulci si frumosi!
Cristina, superbe pozele, si tu esti slaba!!Mai bine acceptai covrigul
.
La multi ani dovleceilor aniversati azi!!!mamideandrei, condoleante!
Selen, eu las legumele la abur 30 minute.
Noi azi am luat certificatul de nastere de la consulat!Uffaa, am scapat si de asta.![]()
BB a papat azi cartof cu morcov si pastarnac, si carnita de pui+ulei masline+parmezan ras-cam 100 g, si ii era foame cica
L-am pus si la san dupa, si a mai mancat si de acolo...
Ma gandesc sa ii cumpar premergator, sau tarc...mereu mi se pare ca se plictiseste
. Ce ziceti, merita? (stiu ca nu se recomanda premergator, dar pt 30 min pe zi poate nu o fi bai)

Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
Selen ce carut aveti, ala verzuliu din poze?E usor?
Ebru e o adevarata d-soara, mi se pare schimbata.
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris