Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....dar ce i linistea pe aici??

sunt la cafea si cu ochi in laptop...incerc sa mi fac curaj sa ma apuc de operatiunea ,,monstrul,,curta ca avem musafiri...vine tata socru cu cei mai buni prieteni al lui gabi..de o data face sotul 35 de ani...doamne ca nu mi vine sa cred ca au trecut aniisuntem de 18 ani impreuna ...daca nu ar fi copiii as zice ca subtem de catva timp

Giova drum bun si distractie placuta...pt curajul tau sa pleci la un drum asa lung cu copiii
Silvi si eu sunt disperata dupa Neveste disperatee pe Prima tv .........pup pe Alain sper sa nu faca scarlatina
Dmelli...ia pune poze cu gogsica daca de scris nu o faci
Ioana cred ca e o fericita

off ca ma striga papanmai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina merci de laude sa va distrati frumos, vai 18 ani impreuna ?
Giova e pe drum oare ? au plecat deja?
Fetelor vreu sa ma laud ca am facut si eu SUSHI tare frumos mi-au iesit sa intrati macar sa le vedeti daca nu av tenteaza sa incercati. Am mai bucatarit eu dar de astia sunt mandra .
Deseara avem invitati si gatesc bucatarie asiatica, merg sa ma pun imediat pe treaba. Alain e mai ok cred ac nu e scarlatina totusi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ioana, sa-ti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si norocoasa si voi la fel pe langa copilasii vostri.
Cosmi, distractie placuta! Sa te bucuri inca multi ani alaturi se sotul tau!Wow 35 de ani si o domnisoara mare ca Bianca. Wow, sotul meu zice ca am facut tarziu copiii. Dar, mai conteaza?
Giova, sa aveti o calatorie de vis!
Silvi, bagat ochiul la sushi. Tb sa incerc! Tot ce gatesti tu imi face cu ochiul. Tb sa cumpar si eu ingrediente. Dragonul Rosu ziceai tu parca? Tb sa-l informez pe gurmandul familiei. Ca e atat de pretentios de zici ca mamica lui nu l-a servit niciodata cu mancare romaneasca.....Io-s mai cu arabesti, ca-s mai sarace in ingrediente, dar bogate-n condimente. Azi le fac lipii ca le plac cu orice. Sanatate lui Alain. te cred ca esti necajita cu el. LA noi febra din senin e deja la ordinea zilei. Saptamana trecuta doar Razvi, a facut asa un 39 "de control" cred ca luni. Deci, nici macar nu se pune la socoteala.
Ali, sanatate copiilor. Bubite, brrrr.

Mergi la inceput

salutare gagici....dau o cafea

eu is franta cu atati musafiri dar ne am simtit ok mai ales ca au fost si ceva surprize

Bianca e la scoala ...maine are teza asa ca are cev a de repetat
Stefan la gradinita bine sanatos

voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Io tot cu bebeii sunt in capOare ce fac Ioana si Sonia? Sa va mai spun ca in ac zi, dar la "fix" 1O ore mai tarziu s-a nascut Juan, baietelul prietenilor nostrii portughezi si ca sa fie tacamul complet am mai descoperit niste pozulici in ton cu ce povestesc eu pe aici http://www.de-azi.ro/nascuti-in-6-mai/.
Altfel, n-am mai aparut ca am avut o migrena cumpliiita-cred ca mi s-a tras de la o injectie cu o substanat de contrast pt o analiza si in + am mai avut si interdictie la alaptat 48 de h, asa ca am si intarcat madmoazeaua care a urlaaaat(fix ce-mi lipsea mie la durerea aia de cap)...ma rog, nu prevazusem sa o intarc(chiar daca terenul era cumva pregatit ca ii dadeam doar dim si seara de ceva timp), dar mi-am dat seama ca as perturba-o si mai tare incercand sa-i dau dum seara (daca mai era ceva) dupa ce vineri si sambata o refuzasem si abai se obisnuise cu ideea...
Alexandru primeste declaratii la scoala de la Melody: Alexandre, eu te iubesc! la care el a raspuns SUUUpercooolll si a pupat-o ...l-am trebat de ce a pupat-o...pai nu tr sa pupi persoana care-ti spune ca te iubeste.pana si corinne (educatoarea) a zis ca e f amabil din partea mea ca am pupat-o pt asta...melody e tare simpatica si are un tatic, care canta la chitara intr-o formatia de jazz ( un african cu parul impletit pana la brau-asata inca n-am apucat sa-i spun lui Cristi-cred ca o sa faca o moaca, cand o sa auda)

Mergi la inceput

neata gagici...eu cu papan acasa ca i suspect de conhunctivita

azi fac 14 ani de casnicie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello.
Cosmi, La Multi Ani!!!
Nasol cu conjunctivita.... a avut si Matei si am avut si eu de la ea...asa ca stiu cum e; de durut nu doare, dar e enervanta senzatia si in plus trebuie sa stai toata ziua buna ziua sa pui picaturi si crema in ochi
Noi nu prea avem noutati...am fost duminica la circ, iar Matei a fost extraordinar de incantat de spectacol...aplauda de mama - mama.
In rest, gradi si servici

Mergi la inceput

Heloo doamnelor ce mai faceti?
Cosmina incep cu tine, fericire doamna si tot ce va doriti sa imbatraniti frumos si fericiti impreuna Sanatate lui papan i-ai pus ceva, lui Alain Tobrex ii mergea de minune.
Ana sa depasiti cu bine perioada cu intarcatul, pupici azi mi-a venit ceasul de care vb cu tine mapun pe cautata garderoba
Bee ce ma bucur cand te mai vad , rara apari in zona. Lasa-ma ca eu numai e Alain il am si face cat trei e iar racit, eu nu stiu cand mai scapa si eu cand scap s aismt cumva ca am copil mare ... rusine sa imi fie ca ma plang.
Fetelor trebuie sa imi laud sotul, ma si infunda rasul in acelasi timp. Daca va zic ce cadou mi-a facut,asa fara motiv si in luna in care chiar nu stam bine cu banii dar erau reduceri mari ...ce sa faci. Mi-a luat un ceas cu bratara suflata cu aur si incadrat de vreo 15 diamante mici de tot, daca nu ar fi certoficatul de autenticitate nic nu as stii trebuei sa recunosc ca e super si daca de obicei fac gura mare ca strica banii acumam tacut chitic chiar daca si- luat si el un ceas sa nu ii stric obiceiul.
E in concediu saptamana asa si acum ma pregatesc sa ies cu el sa imi reuperez ceva colet de la 3 suisses ca mi l-au livrat in celalat capat de oras ca numai acolo au reusi...
In rest va mai dau o reteta usoara si buna : Aripioare de pui la cuptor cu legume aromate si va doresc o zi buna, revin eu mai pe seara.

Mergi la inceput

Nu pot sa cred ce liniste e in zona .
Maraki mi-am amintit de tine cu Micharl Jackson ca a cumparat Jp ceva dvd cu concertele lui si ii e frica lui Alain de el nu ne putem uita . Ce mai faci p eunde umblii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna dragelor!
Am ajuns azi acasa cu Sonia!
In primul rand, felicitari Oana, sa fiti sanatosi si fericiti!
Imi pare rau ca nu am raspuns la tel celor care m-au sunat dar s-a nimerit de fiecare data un moment nepotrivit (sau faceam dus, sau era dr la vizita, sau mancam) plus ca mie abia azi mi-au intrat minutele, asa ca nu am putut suna inapoi.
Asa cum v-a anuntat Irina am nascut in 6 mai la 12.50 o printesa de 3.200 si 52 cm iar primul lucru care l-am spus cand am vazut-o a fost "Doamne, oare cu cine seamana asa urata?!" de se spargeau de ras doctorii si asistentele....Nu exagerez, cand am vazut-o plina de vernix si sange m-am ingrozit, plus ca avea nasul super turtit cum se chinuise pe la iesire zici ca era Morosanu-Moartea din Carpati.
Eu am avut contractii marti noaptea, toata noaptea m-am plimbat prin casa, facut bagajul, epilat etc, dimineata nici urma de contractii. Miercuri seara ii spun totusi lui Cristi sa mergem la dr sa vada cum e treaba, daca nu m-am dilatat de la atatea contractii. Ma vede dr pe la 20.30, beleste niste ochi la mine si cica mergi urgent dupa bagaj ca te internez, ai dilatatie 3, ai dureri?....dureri ioc!
Vin la 22.00, ma internez, nu am nici o contractie, imi dau un Gynipral si 1/2 Diazepam, bag somn ca valiza, ma trezesc astia la 8 dimineata eu tot fara contractii. La control dilatatie 4 cm. Ma duc in salon, ma spal pe dinti, imi schimb pijamaua, cica hai iar sus sa te vad dr pe masa....dilatatie 5. Eu tot fara contractii. Dr meu se cam isterizeaza si ma trimite urgent la clisma si la sala de nasteri sa-mi puna peridurala "pana nu nasti prin lift".
La 10.30 termina nenea ala de montat peridurala (cam nasolut momentul dar a meritat la maxim) si de aici la dolce vita.... Ritmul caridac al bebelusei super, eu imi monitorizam contractiile cu mana pe burta ca de simtit nimik, se supara astia si baga si o perfuzie cu oxitocina si incep cica si contractii(eu habar n-am ca imi bagam la greu anestezic apasand pe butonasul ala). La 12.30 nu am mai bagat deloc anestezic (Asa m-am hotarat eu) si am simtit si eu ceva contractii, lejere, de vara, a aparut dr meu rapid, m-a pus sa imping de 3 ori, m-a taiat si a iesit printesa. A avut cordonul atat de scurt ca nu au putut-o aseza pe masa pt aspiratie, a trebuit sa ma trag eu cu fundul fff jos sa ajunga si ea pe masuta aia pt bebelusi.
A iesit dupa vreo 10 minute placenta si apoi a venit un doctoras tanar (altul deca dr meu) si s-a apucat de brodat.... 30 de minute a cusut ala la mine, credeam ca face goblen ....tot intrebam, "sunt taiata tare?", "nu, aproape deloc!" MA gandeam "si atunci ce pana mea ma tot tineti aici cracita?". A trecut si faza asta si m-au pus la masat burta (urata operatiune, mai ales cand se mai baga si moasa) si atunci am trimis mesajul fetelor. La ora 16.20 m-au dus in salon, au venit mama si Cristi si dupa 3 minute mi-au adus printesa sa o pun la san ca cica deja rasese o portie de lapte si facea un scandal monstru la nou-nascuti. Am pus-o la san, deja venise lapticul (ma rog, colostrul) si a stiut din prima ce trebuie sa faca. Mama si Cristi au plecat sa-l ia pe Razvan de la gradi si urmau sa vina seara, dupa ce ma dezmorteam complet, sa pot sa il vad (trebuia sa ies pe hol ca nu au voie copiii la nou-nascuti). Pe la 19 ma suna mama disperata ca Razvan are ceva bubite....Ii zic "stiu dom'le, avea 2 pe picior de luni, da-i niste Claritine ca poate l-a intepat prin parc vreun paianjen". Vineri ma suna ca are si pe spate, si la putulica....le zic "aduceti-l la clinica sa-l vada pediatra de aici"....verdict:VARICELA!
Sa inebunesc nu alta, eu trebuia sa merg duminica acasa cu fata. Vorbeste pediatra cu dr meu (care e si seful clinicii) si decid sa ma tina cateva zile pana trece perioada contagioasa.
Eu mi-am revenit rapid din amorteala, seara am mers singura la baie dar in noaptea aia am experimentat niste dureri groaznice, m-am tavlit pe jos de durere si am plans ca un copil mic la propriu, asa contractii uterine nici dusmanilor nu le doresc. Calmantele lor n-au avut nici un efect si am crezut ca ma arunc pe geam. Dimineata a fost mai bine si apoi tot mai binisor. Am dat jos doar 8 kg din 19 dar cu 3 mese de restaurant pe zi la ce sa ma astept. Au fost excelente conditiile in clinica, parca m-as intoarce acolo ca acasa e cam galagie. Asa ca nasterea cu peridurala, analize de sange cu coagulare, 6 zile de internare cu cate 3 mese/zi (super mancare), iti dadeau totul de la ei si pt tine si pt copil daca voiai, super lux si curatenie, cabina de dus cu hidromasaj, personal de nota 20 m-au costat 1950 de lei.(e drept ca nasterea si vreo 3 zile de dupa sunt la 50%, jumatate suporta CAS-ul)
Asa ca abia azi mi-am vazut baiatul si am plans de m-am umflat. IAr el si-a vazut azi surioara care "nu mai e in burtica, a iesit si acum sta in cosulet", a pupat-o i-a adus toate jucariile lui, i-a aratat DVD-urile cu Oraselul Lenes si i-a multumit "din toata inima" pentru cadou (o trotineta cu Spiderman)
Acum imi dorm minunile si as merge si eu sa bag ceva somn ca asta mica ma ucide, sta agatata non-stop de san, parca e martisor....si dr de cate ori venea la vizita eu cu prunca la san. Ma gandeam la Brandusa ca spunea ca patutul ei a avut cuie pt toti cei 3 puiuti, prevad aceasi soarta....dar azi imi calc pe inima si musai iau o suzeta ca preama tzitzileste aiurea, ca dupa 2minute adoarme lemn la san.
A scazut 200 de grame si a pus 50 inapoi asa ca azi ne-am externat cu 3050, e bine, super icterica (am cerut si grupa sangvina si ce surpriza....O pozitiv, ca frate-sau....de aici icterul cam aiurea, iar incompatibilitate de grupa cu mama), a doua zi ne-am tras cercei medicinali, e tare vioaie, m-am socat putin cand in a doua zi de la nasatere, pe burtica fiind si-a intors capul de pe o parte pe alta, curioasa si se pare ca e fascinata de Cristi ca il studiaza cu o atentie, mama-mama!
Am pus si ceva poze de aici: http://www.dropshots.com/T_Ioana6#date/2010-05-06/14:32:02
Pupici si va multumesc din suflet de galerie si urari!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si 38+ cuSonia-Alexandra
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput