Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ioana.......ce frumos povestesti
Ma apuca de emotii....ce as mai vrea sa traiesc si eu momentele astea inca o data
Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana super pozele , printesa e super frumoasa si sa stii ca seamna cu Razvan.Eu o sa tin mereu minte primele lui poze, mai ales cat era de roscovan de la icter.
Toanca ce ma impresionaezi.Ai sa vezi ca ai sa le traiesti iar, punem pariu?

Mergi la inceput

Ioana, am vazut pozele....ce frumoasa e mitica!!!
Irina, sunt dispusa sa pun pariu ca la cum il stiu pe Victor sigur castig pariul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si Hristos s a inaltat...eu imi beau cafeaua la pc ca m a trezit Bianca ca nu si gasea cheile si daca le am vazut pe undevace bine dormeambineinteles ca erau la locul obisnuit dar ....dragostea de

aseara am inrosit oua si acum sa pun drobul la cuptor...azi avem Comisie Metodica(cica)si fiecare aduce cate ceva

Papan doarme...ochiul il mai are nitel rosu dar e spre bine...de ureche nu s a plans dar in schimb tuseste ...il apuca o tuse seaca si l tine vreo juma de ora...musai sa merg la dr

Ioana frumos povestesti...e sdperba pitica taRazvan e ok??gata bubele??
Dmellii ce faci draga mea? ce fac puii tai...povesteste ne si noua cum se inteleg fratii
Toanca eu zic sa l bati pe sot l;a cap pana cedeaza.....sau nu i zice nik si fa i o surprizao sa ai suferinta asta in suflet tot timpul si e pacat
Silvi oau ce cadou ai primit,superr sa l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el
Andiaroro sper ca ti a trecut migrena...cat despre Alexandremare iubaret va fi
Giova...ce o face ??i o place pe acolo??
Beesunt aici daca ai ceva nelamuriri in legatura cu examenul de Titularizare adevarul ca s ar parea ca asta e ultimul tren asa ca bafta multa eu una asa as pleca...pai cu salariul astasi inveti toata viata ba pt un grad ba pt un curs
Maraki ai parasit corabia????mai zi ne si tu ceva
Oachi???tu cum te descurci??
PAula tu esti ocupata cred ...sper ca s bine sanatosi pitici
pup toate fetele

Mergi la inceput

Salutare.
Ce liniste pe aici..........
Cosmi, eu insist dar ma lovesc tot timpul ca de un zid.
Iar de surpriza...nu imi pot asuma acest ris.
Stiu si sunt constienta de faptul ca suferinta asta o sa o am in suflet tot timpul .....
Bine ca papan e mai bine cu ochiul...
Deci domnisoara e indragostita
Silvi, sa porti sanatoasa ceasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara si Hristos s-a inaltat!
Ce faceti fetelor, ce e cu linistea asta?
Eu acasa cu baietii, asta micu cum face ochi vrea mincare, mai rau e cind il doare burtica ca vrea non-stop tzitzi, nu stie sa stea singurel in patut.
Noi am luat azi DVD-ul cu Soldatelul de plumb si se uita Razvan in nestire. N-am gasit primul voulm, cel cu Ratusca cea urita, dar sigur il gasim saptamina viitoare la tirgul de carte.
Felicitari Ioana pt printesa, sa va traiasca si nopti cit mai linistite.

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 35+ S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

salutare fetele...

noi avem de duminica VARICELA!!! ups...duminica a inceput eruptia, avea numai 6 bubite, dar pina azi i-au iesit cred citeva sute. nici nu am puterea sa le numar. are pe tot corpul, si in cap, si pe mucoase a avut ca 2 zile nu a vrut sa manince nimic, decit a baut muulte lichide. acum maninca, unele bubite au facut coji. vreau sa va intreb, cum se vindeca? si daca i-ati dat cu ceva pe copii in afara de pasta mentolata, ca deja mor cite portii am consumat.

a...vericela a luat-o de la gradi, din clasa de 29 doar 12 erau luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Oana, asa te inteleg cu tzitzilitul. Eu mor incet ca asta mica e tare mancacioasa dar din cauza de icter (cred) ia somn instant si suge putin, ii trebuie sa suga la 1 ora-1 ora jumate,se duce lapticul proaspat peste ala nedigerat si o doare burtica....cercul vicios.
Am inceput sa mananc mai cu grija ca ma gandeam ca poate o afecteaza si mancarea (desi folclorul spune ca al doilea bebel nu are colici daca a avut primul)si as baga ceva fructe dar nu stiu care sunt ok in alaptat. A, faza horror de dimineata, ii shimb pampi si vad sange pe scutec in zona buricului. Bai frate, astia sunt cretini cu clamele lor, i-au lasat 5 cm de buric prins cu o clama la capat si cum s-a tot frichinit si l-a prins intre piciorus si burtica si cred ca a tras cam tare de el ca i-a curs si sange si a durut-o ca asa urla saraca la schimbat pampersul....
Acum astept vreo ora ca doar ce a mancat, sa o schimb si sa-i dau iar sa pape si sper sa doarma pana dimineata....baita eu n-am avut curaj sa-i fac azi dupa faza cu buricul! Si asa sunt cam stresata de cum arata treaba pe acolo si de cate roi o pansez ma gandesc daca e ok sa arate asa!
Eu cred nu am retinut dar cum il cheama pe prichindelul vostru??!
Merg sa mai citesc in spate sa vad ce ceas a primit Silvia!
Multumim mult de aprecieri si comentariile din drops.
Pupici si o noapte buna tuturor!

Edit: Any, noi tocmai am scapat de varicela ca sa zic asa....in sensul ca de alataieri nu a mai erupt nici o bubita desi nu sunt toate cu coaja macar nu au aparut unele noi. Doar mixtura mentolata i-a dat si mama lui Razvan si Nurofen seara ca sa nu fie fff agitat ca se supraincalzesc peste noapte si au tendinta de a se scarpina sau foi mult si isi sparg/rup bubitele. Poti sa-i mai dai Aerius (Asa a zis dr de familie) daca crezi ca ajuta sa treaca mai usor peste mancarimi (eu nu i-am dat). Noia m avut norocul ca Razvan nu s-a scarpinat deloc, i-am tot explicat ca ii raman semne si nu o sa mai fie asa baietel frumossi a fost fff cooperant, dar eu cred ca nici nu l-au mancat asa tare (eu am facut varicela la 14 ani si tot nu m-am putut stapani sa nu ma scarpin pe ici pe colo).
Sanatate multa frumoasei tale si intra mai des
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Any cu calamina ati incercat? La noi a mers, dar tot a prins vreo 2 bubite, i-au ramas vreo 2 semne, insa nu se vad prea tare.
Ioana pe al mic il cheama Cosmin Andrei (fara legatura cu cel al Teolindei pe care am observat ca il cheama la fel); au fost singurele nume la care am fost de acord amindoi.
Ai mei plozi dorm, iar eu nu am somn. Am dormit azi la prinz cu amindoi de la 3 jumate la 7, noroc de mama ca m-a sunat, altfel mai dormeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu ca acum am terminat de adunat dupa musafiri.
Ioana incep cu tine sa te felicit pt bebelina, un ingeras de fata frumoasa foc si tu radiezi mamico, ma bucur ca ati scapat cu bine si va vedeti acasuta, adaptare usoara .
Any nu stiu ce sa iti zic exact ca si Alain a inceput de azi cu bube nu stim inca ce e , pediatru care la vazut a zis ca nu se pronunta inca, poate e varicela sau ceva viral nedeterminat ca are vreo 7-8 pustule cu flictena mica in centru. In seara asta a facut si ceva febra parca vad ca maine e ciucur de bube..ne-a dat reteta cu Cyteluim Aderme crema e si lotiune care merge in multe eczeme si boli inclusiv varicela vad http://www.beauty-experts.com/htm/produit/produit.asp?id_produit=571 iti dau link sa vezi despre ce e vb si Eusine aqueuse ceva solutie rosie care cica usuca f reede bubitele, maine i le scot. Nu stiu daca se gasesc si in Ro dar eu cred ca le poti gasi dupa substanta de baza, sanatate si sper sa te ajute inf de la mine.
Revin eu maine, noutati nu avem in afara de bubele lui Alain

Mergi la inceput