Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)
Raspunsuri - Pagina 5
andiaroro spune:
Printesa Sonia-Alexandra si-a inscris primul 1O si 3.200 gr in carnetul de bal, astazi la 12.50
Felicitari, Ioana!!!
silvi_2005 spune:
Miha habar nu am ce am de sunt asa bolnavicioasa ca slabita nu-s . Super ca ati ieist in we si al meu sot va avea saptamana viitoare o saptamana libera si o sa ne mai plimbam in zona, departe tare nu sigur ca tocmai am achitat vacanta si nu sunt bani.
Fetelor sa va dau o reteta de minitarte sarate : Mini Quiche le-am facut cu somon si diverse topinguri.
Cosmina ca tu erai fan pizza vezi daca iti place Pizza cu bordura de branza am facut prosciutto e funghi obisnuita doar cu o bordura de branza , tare buna a fost.
Ana eu de cand am vb cu tine tot nu am reusit sa calc dar am aspirat , facut supa chinezeasca si am terminat de adunat acum fug sa calc 30 min ca apoi ies dupa pitic.
maraki spune:
Felicitari Ioana, aveti pereche Bine ai venit pe lume Sonia, sa fii sanatoasa si cu mult noroc in viata printesita dulce
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
Ioanaaaaaaa esti tare ce sa zic te ai descurcat repedeSonia bine ai venit papusica mica
Silvii pb ca ai imunitatea scazuta...ai si tu mai multa grija de tine....cat despre ce minunatii gatesti tufata ai maini de aur
sZABOALI...MAI TRECI PE AICI
d_melli spune:
Sonia bine ai venit pe lume si in gasca spiridusilor!
Ioana refacere rapida (cred ca te simti bine din moment ce la 40 de minute de la nastere dadea mesaje).Te astept nerabdatoare cu povestea insa si cu poze cu noua spiridusa.
Irina 38+ cu
Giova spune:
si eu ieri primisem sms d ela Ioana nu am putut intra sa va anunt. Ma gandeam ca deja au facut-o alte fete.
asadar....
Ioana sa va traiasca mica printesa, sa va bucurati de ea si de Razvan tot restul vietii.
Refacere rapida si mult laptic pt. bebitza!
am ajuns cu bine la Alba, am hranit piticii si la prietena mea la taiat de mot am plecat. am ajuns seara la ora 22:30, l-am luat pe Marco de la ai mei si la cumnata cu noi.
Silvia plecarea e de pe Otopeni, nu Baneasa. preturile sunt nesimtit de mari, noroc ca au fost altii destepti si si-au facut parcari private, cu bani mult mai putini pe langa aeroport.
Ali sa va treaca repede bubitele.
Irina uite asa reusesti sa mai intri si tu. ce face micuta? mario?
va pe toate, merg sa-mi beau cafeaua si sa mai verific bagajele.
Maine dim. la 6 plrcam spre Bucuresti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Azi dau eu cafeaua . Sa va zic ca piticul meu e cu febra 38,5 ? Azi era iesirea la ferma si ieri toata ziua si-a pregatit rucsacum cumparat special pt iesirea asta ...si pe la 7,30 cand i-am masurat temp zicea ca pleaca la ferma acum dorme parca vad ce suparare cand se trezeste. Am sunat sa anunt la scoala si mi-au zis sa fiu atenta ca e scarlatina in scoala sa il urmaresc ....asta ar mai lipsi.
Giova cred ac esti in febra pregatirilor, ai reusit sa cumperi ce trebuia? Vezi fa-ti o lista atenta cu necesarul de medicamente si ia la tine cam tot ec te gandesti ca ai avea nevoie de la medicamente pt febra si alergii pana la cate un antib cu spectru larg pt fiecare ...mai bine sa le ai si sa nu fie nevoie .
Ioana cred ca e cu bebelina la ora asta....vai ce emotii..cand imi amintesc.
Noi stam si hibernam in casa dealtfel si ne uitam la "Neveste disperate" in grup ii place si lui Alain ca asta ma distreaza la culme deja am terminat sez 1 si jumate din 2 in we asta trebuie sa ne ajunga sez 3 ...sa nu va zic ca afost ideea sotului sa le cumpere ca ii plac si lui.
Revin eu in zona sper ca nu sa va zic ca e ciucur de bube Alain ...