Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu sunt prinsa cu de toate dar pana acum am rezolvat ce era mai important

copiii mei sunt bine fiecare cu ,,serviciul ,,lui...am fost la o super petrecere si a facut papanul meu showhabar nu aveam ce stie baitul meu sa faca....danseaza hip-hopsi se tavaleste in toate partile,directiile ...am ramas masca Bianca e de vina

Dia imi pare nespus de rau pt pierderea ta...capul sus si vino langa noi aici
Oana deci sunteti trupa completasa traiasca bebe mic si sa fie cumintel...cat despre tine
Giova super fain ca v ati hotarat asa brusc...asa facem si noimare grija ca cumnatamea n aramas deloc placut impresionata..prea multa securitate care ii dadea o stare de disconfort
Paula si noi suntem in chefuri mari in week-end....tot sotul se sarbatoreste care face o frumoasa varsta
Maraki f bine ca nu are baiatul pb cu dantura...si noi la scoala avem o colaborare cu colgate si mereu trimit meddici sa rezolve pb copiilor
Ioana hai ca mai e putintel si scapi
Silviii????unde esti???

azi avem iar inspectie..o colega are gradul asa ca iar e de treaba...abia astept vacantaaaaaaa

pup toate mamicile si toti spiridusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza intrasi sa va spun ca Ioana se interna aseara ca avea deja dilatatie 3 si spera sa nasca nopatea.Era la cumparaturi ieri seara.Deci pana una alta sper sa fii inteles bine ca era pe graba mare sa apuce sa isi ia ce era mai important , dc aflu ceva incerc sa va scriu.
Va pupic pe toate.

Irina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

DIANA tare rau imi pare pentru voi; orice ti-as spune nu te-ar consola...Noi suntem cu tine si poate te consoleaza printesa ta frumoasa, o sa iti lumineze ea perioadda asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana sarcina usoara sa ai facem galerie sa auzim ca ai scapat cu bine
Giova super vacanta imi place tare mult hotelul, dincolo de faptul ca as avea eu un stress cu Egiptul e minunat . Sper sa ajungem si noi doi odata fara Alain sa pot vizita . Sunt nebuni cei de la Baneasa nu am auzit de asa tarife, mereu cand am lasat masina la aeroport mai mult de 7-8 euro pe zi nu am lasat.
Cosmi sa iti traiasca dansatorul, tare faza as fi vrut sa il vad.
Irina multumim ca ai intrat sa ne spui, voi cum sunteti ?
Paula sa iti traiasca sotul.
Eu nu am ce sa va zic bun de mine, stau si zac in vizuina de cateva zile. Am facut iar amigdalita urat de tot si trebuie sa iau antib ...de la care cu stomacul meu sunt ca otravita...si nu vb plastic. In rest m-am taiat la indexul de la mana dreapta, m-am ars la bratul stang am o dunga de toata frumusetea de la cuptor care greu o sa se vindece....sunt zombi cred ca de la viroza asta. La noi e frig tare dau ar incalzire de ieri ca sunt 2 grade dimineata ....eu o sa ma tarasc sa duc copilul la scoala si inapoi acasa in pat. Noroc ca a avut JP 2 zile libere si a stat el cu Alain ca eu eram varza sper macar sa nu se raceasca iar si piticul. Asta a fost motivul absentei cand reusesc mai bag eu nasul ca dincolo de toate astea sunt bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Stiri de ultima ora : a pierdut dopul , dilatatie 4, deci vine Sonia!!!!!!
Hai Ioana!
Eu plec acum sa imi depun dosarul pt indemnizatie deci nu stiu cand ma intorc, insa dc reusesc scriu.
Silvia....bine, ce sa zic si eu?

Irina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Oachi, felicitari! Sa-ti traiasca bebelul.
Ioana nastere usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Oachi felicitari! Sa fie sanatos si norocos! Si voi fericiti cu totii!
Ioana, nastere usoara, sa nu te chinuie Sonia prea mult. Ne gandim la voi!
Paula, distractie placuta in week-end. Si sa-ti traiasca sotul.
fetele si copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Saluatere dragelor, multumesc din suflet pentru urari

Noi suntem bine, Iarina cu varicela sau mai bine spus pe trecute :D iar Ianis si-a spart capul acum vreo 2 saptamani acum e ok l-au reparat la spital cu 3 copcii :D ...era Iarina terminatoare dar Ianis e campionul campionilor la prostiiiii....

Sanatate multa tuturor si sper sa mai intru ca oi fi si eu mai libera:D dupa ce o duc pe Iaia la gradi iar ca nu am loc de astia la calc , ca unul e cu jocuri cu masini si alta cu puzzle de ma tampesc.

O zi frumoasa tuturor si muuuulti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ioana sa ai parte de o nastere usoara si sa fie Sonia o fetita rapida si cuminte

Oachi
felicitari pentru fecior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

OACHI, FELICITARI MAMICO, SA FIE SANATOS BAIATUL!!
Ioana, Doamne Ajuta. Eu sper sa fi nascut deja.
Silvia, mult ai tras in ultimul timp. Mai tot timpul ai fost racita. Nu cred ca e cazul sa-ti dau sfaturi, sigur ai luat tu ceva ptr. imunitate. Si eu am fost mult pe antibiotic, acum iar am facut o infectie urinara si se pare ca nu scap fara nici acum.
maraki, e bine ca nu are pb. Angelos cu dintisorii, e greu cu ei acum la stomatolog.
Giova, mai aveti putin si in concediu cu voi. Ce sa faci cu copilasii, au si ei zile proaste. Ieri a marait Tudor de ne-a zapacit, nu dormise la gradi.
Cosmi si Paula sa va traiasca sotiorii si sa fie sanatosi!!Deci Stefan e mare dansator.
Noi am fost in weekend la Tasnad, seara la terasa a tras si Tudor niste dansuri, asa haios era. In piscina si-a facut de cap, atat a stropit de ne-a zapacit.

Mergi la inceput