Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi_2005 spune:
Giova acum ma uitam din 17 mai sunt eu la dieta asta ca am scris si aici la fete vai ce dusa sunt cam putin am slabit
Giova spune:
vai greu trece ziua asta.....si mai am inca mult din ea. Silvia azi mi s epare cel mai greu, in restul zilelor e boierime. Cred ca nici nu ma gandesc la ziua de apa...nu as rezista clar, in plus nu pot sa-i dau copilului sa suga apa goala.
Am cautat si eu ceaiuri, dar sunt interzis ein sarcina. acum mi-am luat ceva pt. echilibru si armonie, de la DM. Contine: mere, hibiscus, macese, melisa,coaja de portocala, sfecla rosie de zahar, mure, boabe de soc, nuci de cola.
gata, mergem sa ne imbracam si sa luam copil de la gradi.
pe urma vin sa-mi fac o salata. I-am facut lui Clau gratare cu cartofi prajiti si i-am furat 2 cartofi. mama ce as mai fi mancat si eu.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Cosmi...tu ai ceva cu mine si eu cu tastele; nu vor sa scrie 28 iunie
Giova, ba da au si instructori acolo, insa pentru moment trebuie sa merg eu cu el pentru ca ii este frica de apa; trebuie mai intai sa-i inving frica de apa si pe urma o sa pot sa-l dau la instructor; ma bucur ca macar asa intra in apa decat deloc...
Oricum seara pica lat de oboseala
cosmi1975 spune:
Toanca am cu tine....glumesc
o astept pe Bianca as dam o fuga pana in piata sa luam cate ceva
Giova spune:
Iuliana am inteles. oricum vine vara si sunt mai mult in concediu instructorii, poate pana la toamna reusesti sa-l faci sa stea in apa fara tine.
Cosmi ce stii de proiexctul cu gr. pregatitoare la scoala?
spor la cumparat legume si fructe.
Noi am venit direct acasa, mai fac cate ceva pe aici, pana la ora 18 cand vine si Clau si iesim in oras.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Giova vezi nu pacatui prin oras fa-ti salate de castraveti+rosii+ ridichi+ceapa verde azi. La ziau de apa poti manca supe de legume tu care alaptezi, o sa fie ok . Eu rezist f bine, m-am obisnuitc u fructele deja nu mi-e foame dupa ele am bagat un bol mare de salaat de fructe la pranz si sunt ok deseara mananc salata de legume.
Cosmina au paarut legumele bune la piata ?
cosmi1975 spune:
Giova deocamdata asteptam sa vedem daca trece noua lege a educatiei...daca va trece grupa pregatitoare o vom face la scoala...eu si asa aveam de gand sa l dau pe Stefan la 6 si 7 luni la scoalaca sa intre tot la invatatoarea Biancai care i superr
SILVI ce legume bune????nik nik ...doar caepa si usturoi si aia pe cale de diparitievai ca am luat niste capsuni carae arata bestial dar nu gustoase deloc
am pus ficatei la cuptor si s au facut repede...ce bine ca nu mai stropesc toata bucataria de ulei
area papan o poezie la serbareofff
silvi_2005 spune:
Fetelor sa ma laud cu ce minunatie de sarmalute in varza chinezeasca de vara am facut eu : http://bucataria-sylviei.ro/sarmalute-de-vara-in-varza-chinezeasca.html
Cosmi aiurea eu ma si gandeam ca ai un cos cu legume proaspete
cosmi1975 spune:
salutare gagici.....dau un ceai ca de la cafea nu mai dorm la noaptegata exameneleeeee
m am uitat la sarbatoriti si urez cu intarziere Bumbitaaaa sanatate alaturi de cei dragi si La multi ani
am terminat cat de cat curatenia ...de mancare am pregatit ardei si dovlecei umpluti ,ciorbitza mai aveam...si acu hodinescar tb sa ma duc la nanii ca diseara iesim in oras...doar ne am invatat