Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ioanaa28, bravo tie, mamica stoica ! Acuma, daca tu chiar crezi ca e lapte f f putin si infometezi copilul... nu e bai daca ii dai si ceva supliment, cu conditia sa mai pompezi /mulgi ca sa nu scada productia... Sau pur si simplu alapteaza cit de des poti / cere, daca bineinteles nu te dor sinii... Tin pumnii sa treci cu bine peste episodul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, da asa e :))) Ba am mai bagat si cite o bere si am mincat numai prostii: brinza Brie, salam crud cu mult piper si din astea...
M-am abtinut insa sa zic asta, ca biata Oana vorbea serios :))

Mi-a venit ieri coletul din Franta de la DPAM, sint f incintata! Am facut comanda miercuri pe site-ul lor si a venit in 2 zile! Transportul a costat 30 eur, dar pt ca am cumparat de 160 eur s-a amortizat... La un calcul sumar a reiesit ca, daca cumpar mai mult, ma costa cu tot cu transport usor mai ieftin ca in Romania, unde preturile sint cam cu 30% mai mari, in medie... Plus ca aici niciodata nu gasesc masura care trebuie la modelele care-mi plac, iar pe site rar se intimpla... Am facut deci garderoba lui Floricica pt 3-6 luni (ca de la 2 luni nu cred ca mai intram in alea mici :)): 8 bodyuri si 3 salopete, o jacheta si 2 palarioare de soare, plus o "learning carpet redusa 50%, foarte frumoasa, plus 2 pijamale si 3 maiouri lui Vladimir - asa ca mi se pare ok suma cheltuita! Si sint f frumoase, cu inscriptii haioase, niste culori superbe... De acum asa cumpar, nu mai pierd vremea nici prin mall-uri... Va recomand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ioana, Miria, Vladi, Roxi multumesc.

Vladi incerc cu homeopate intai, nu ma arunc la antibiotic ca nu stiu cum reactioneaza stomacul, ficatul si pancreasul meu. Maine merg la farmacie si imi iau spray din ala si am in casa Trachisan si tot sug la el, mi-am facut acum ceai de musetel si vedem pana luni cum sunt si merg la dra de fam. Multumesc inca o data pentru sfaturi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Noi ne-am incapatanat azi si nu i-am dat decat o data completare...ce sa fac , statea agata de san de 3 ore...adevarul e ca eu rezist cam greu psihic, imi doresc tare mult sa treg peste pregul asata. la alex la 8 sapt am intrerupt alaptatu; si nu as vrea sa se intample si acum....
Am mai facut si ceva treaba prin casa ca doar statul in pat ma deprima...
Se aduna ceva laptic dar putin si incet. Azi mi-a schimbat doctorul antibioticul, sa vedem daca are efect benefic...Sper !!!

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Eu imi mai fac cate un pliculet de www.musetel.ro/prospect.php?id=1105" target="_blank">ceai pt stimularea lactatiei de la Fares . Pe prospect scrie 3-4 pliculete/zi.Pt mine e de-ajuns unul, la inceput imi facusem 3 pliculete si imi curgea laptele, ca Justina nu se trezea sa o alaptez. De altfel doarme si acum cate 3-4 h legate ziua.
Sper sa te ajute si pe tine, sa nu pierzi laptele.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bun gasit mamici de iepurasi!

Sa avem un an minunat plin de zimbete, cuceriri minunate ale bebelusilor si mai ales de mlta sanatate!!!

Va imbratisez cu drag!!!

Oana, multumim pentru mesajul frumos de predare a stafetei burticilor cu flori de liliac!!! Sanatate multa!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Bine v-am gasit in casuta noua!

OANA emotionanta predare a stafetei, mie chiar mi-au dat lacrimile citind trairile frumoasei perioade cu burtica, pe care le-ai descris atat de bine! MULTUMIM pentru tot ce ai facut pentru noi!

Fetelor, nu am timp prea mult, Albert imi ocupa tot timpul.
Ideea este ca maine facem 2 luni, luna aceasta am crescut cam 1,300 kg, vedem marti la bilantul de la doctor.
Ma topesc de dragul lui, in special cand imi zambeste si rade cu gura pana la urechi. Sper sa-mi fac timp sa mai pun si eu ceva poze noi, stiu ca sunt restanta!

Am vazut bebei superbi, suntem binecuvantate cu bebei sanatosi si frumosi! Sa ne traiasca!

Va pup!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multe lunite si anisori, iepurasilor: Luca Alexandru, Iuria Natalia (pt cele 2 luni) si Eric Mihai si Luana (pt prima luna)!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Oana superb mesajul tau de predarea stafetei!! Si eu vreau sa iti multumesc pt ca ai avut grija de odiseea noastra.
Fetelor, sper ca si aici sa ne simtim la fel de apropiate ca si la odisee si sa ne sustinem cu sfaturi si vorbe bune.
Ioana de urari. Azi chiar l-am serbat pe bebe, cu tort yamy yamy..2 regrete am avut: unu: ca nu am gasit lumanarica cu nr "1" - daca va vine sa credeti erau la vanzare toate cifrele mai putin cifra 1 si doi ca exact cand am pus tortul pe masa si am aprins o lumanarica pe care o aveam prin casa, bebe dormea dus, si oricat l-am luat cu incetisorul, nu am reusit sa il trezim ca sa ii facem poze
Imi pare rau ca nu am reusit sa intru mai des, asa ca am cam pierdut sirul evenimentelor, dar am avut o saptamana tare colicoasa . Recunosc sincer, ca au fost zile cand am plans cot la cot cu bebe, cand il vedeam cat suferea si cum ma privea cu ochisorii plini de lacrimi.
Fetelor, care picati in butoiul cu depresie..sunati-o pe Gabyhilla!! Are fata asta un dar de a te remonta de nu am vazut!!.
Eu de 2 zile am inceut sa ii dau debridat lu bebe (asa cum mi-au explicat Gaby si Ioana fota), cate 1ml de 2 ori pe zi, si deja se vad efectele. Il mai doare si pe el burtica de la gaze, dar nu a mai avut crize de alea de urlat ore in sir (joi eram si eu si sotul, si parintii mei si faceam cu schimbul cu plimbatul bebeului prin casa si incercat tot ce ne treceam prin cap sa ii mai amelioram din dureri)

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Annya - frumoase pozele . Tu imi pari schimbata acum dupa ce ai nascut, parca mai tanara si mai frumoasa.

Gaby am vazut floriciunile tale. Frumos sa ai o curte asa mare cu balansoar ( si motor)

Asa am petrecut noi azi.
A fost relazant dar pe seara m-a enervat sotul cat sa compenseze, asa ca s-a ales praful.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Acum mi-a adormit pruncul...in final. Noi avem asa o chestie...sta multe ore treaz, nu plange decat daca i se face foame intre timp, dar sta si cate 4-5 ore treaz si eventual asa intre doarme vreo juma de ora. Azi cand am fost afara, la fel statea treaz si se uita cu ochi mari. Voi ati patit asa?, e normal?
Se vede ca e primul...poate sunt eu mai chiauna de cap, dar eu stiam ca ei dorm mai mult...al meu zici ca vrea sa doboare vreun record, ceva.

Mami de Printisor

Mergi la inceput