Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Asa, am schimbat si semnatura si va pun si niste poze cu iubitele mele.
http://picasaweb.google.com/AlinGrosan/Angela#
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

ce frumuseti ai acolo !!!
sa va traiasca , sa fie sanatoase si fericite !!!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Pentru ca intram intr-o noua etapa, am adaugat noi fotografii la semnatura!!!

Mami de Radu Alexandru
poze
prima baita si prima plimbare

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

ce familiuta frumoasa !!
sa va bucurati de prichindel !!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru si eu pe fuga sa o rog pe Vladi sa imi zica ce a luat pentru puroi in gat. Am facut si eu si ma doare de mor si pe langa durerea groaznica mi-a iesit si o afta care ma incurca de mor.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Buna, fetelor.
Sunt o proaspata mamica, din 15 aprilie, de baietel, Alessandro. V-am descoperit foarte tarziu, v-am urmarit insa de atunci, dar am zis sa intru in randul vostru cand incepeti noua odisee, asta daca binevoiti sa ne primiti in randul vostru. V-am citit, cat am reusit si am gasit sfaturi utile aici.
VA DORIM O ZI BUNA SI SA AVEM 365 ZILE SANATOASE SI PLINE DE BUCURIE!
Vaam.

Mami de Printisor

Bun venit, mamica si printisor !!
Asteptam sa ne cunoastem mai bine...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Alexandra - bine ai venit. Ce par are bb
Am vazut si poze cu Mara . Rebiana sa-ti traiasca. Vad ca e ca Bebelunici , lunga si subtirica

Noi am ramas acasa pt ca m-a lovit oboseala. Acum vrem sa iesim pe afara dupa ce papa Maya

I-a uitati ce ochi colorati avem

http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaRebecca#5466216218154703554

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

e o fetita speciala , ce mai
Sanatoasa sa fie ca frumoasa nu mai incape indoiala tu sa ai incredere ca asa va fi...o sa treceti cu bine si peste patute...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Noi ne-am incapatanat azi si nu i-am dat decat o data completare...ce sa fac , statea agata de san de 3 ore...adevarul e ca eu rezist cam greu psihic, imi doresc tare mult sa treg peste pregul asata. la alex la 8 sapt am intrerupt alaptatu; si nu as vrea sa se intample si acum....
Am mai facut si ceva treaba prin casa ca doar statul in pat ma deprima...
Se aduna ceva laptic dar putin si incet. Azi mi-a schimbat doctorul antibioticul, sa vedem daca are efect benefic...Sper !!!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Oana, sa te faci bine..!!! nu prea am sfaturi, ca uite eu am ajuns la antibiotic...sper sa nu fie si cazul tau, chair daca nu alptezi mai bine eviti, aca ai trecut si asa prin multe...
Si pt tot ceea ce ai facut si faci pt noi, multe si
te admir sincer !!!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANA - Pentru gat poti lua Bioparox. Este bun si nu afecteaza alatarea, asa daca mai alaptezi, fireste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

oanaiacovita, bacauanca mea :)) ...
Pt puroi in git am dat cu spray Bioparox, de 4 ori pe zi (are antibiotic). Vitamina C mult, paracetamol pt durere, gargara cu apa si sare, gargara cu ceai de musetel (nu chiar oparit, doar fierbinte, nu trebuie sa te friga, atentie!), Hexoralette si Strepsills. Pt durere e f bun Tantum Verde, cred ca are ceva anestezina...
Laringita asta ... e epidemie, multa lume are. Daca ragusesti, incearca sa nu mai vorbesti, sau f putin, soptit, ca e periculos pt corzile vocale.
Asta am luat eu, dar sa stii ca nu mi-a trecut de data asta prea repede... (am mai facut de 2 ori cind eram insarcinata, acelasi tratament a dat rezultate mai repede).
Dar pt ca nu alaptezi, poti sa iei si antibiotice mai zdravene. Parerea mea e, ca daca ai puroi, atunci e musai de antibiotic, nu mai lalaim cu homeopatele... Nu de alta, dar trebuie sa fii sanatoasa, sa nu dai copilului microbi. In locul tau eu as lua un exudat faringian si as cere antibiograma, apoi as lua antibioticul care a iesit la rezultat...
Sa stii ca, desi teoretic ii dau lui Floricica anticorpi prin lapte si - tot teoretic - e ferit de bolile pe care le fac eu mai ales, parca a inceput sa tuseasca si sa aiba niste muci, nu prea rau, dar cred ca totusi l-a atins boala mea... Asa ca ai grija, incearca sa nu vorbesti peste el, nu-l pupa pe fata si miini... stii tu, paza buna trece primejdia rea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lui vladi i.a trecut cu tigari si cafea :))))

sanatate multa oana

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput