Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Bun venit LAlexandra !

Iata m-am tinut de cuvint si le-am trimis un mesaj luuung si intortochiat fetelor de la noua odisee (marca mmea, sa le doara capul si pe ele, nu numai pe voi de stilul meu de scris :)))
Dupa ce am postat, am vazut ca sint doar 4 gravidute, abia sint la primul capitol - ce m-a induiosat chestia asta, acum incep si ele, acusi se pling de greturi, somn, pete maronii, analize aiurea samd.. dragutele de ele! (drept pt care am dayt copy si paste pt odiseea cealalta, mai bogata de gravidute in primul trimestru :))

Ioi, ce dor mi-e de burtica mea, mai vreau !!! (dar gata, ajunge, I know...)

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

sa va traiasca minunile si viata sa va fie o bucurie fara de sfarsit!
da,ne plangem si suntem paranoice din orice,chiar si din poftele prea dese.
Sa dea Dumnezeu sa ne "intalnim" cu bine si sanatate!

Gabriela
8+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

FETELE, multumim mult de aprecieri si de primirea calduroasa.
VLADIMIRESCU, am citit ce le-ai scris fetelor la odiseea cealalta. Foarte frumos...si eu am avut sangerari la 2 luni, nu asa abundente, slava Domnului...si de atunci, frate, pat, odihna...si atat...si iata-ma cu printisorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Gabriella1 - multumim pt mesaj !
De fapt mesajul meu nu e o "predare de stafeta", pt ca vad ca se obisnuieste ca "stafeta" sa fie inminata odiseei urmatoare, ceea ce noi am facut - am "dat-o" celor care acum incep sa nasca, in mai si iunie.
Eu am vrut in mod special sa va scriu voua, pt ca unele dintre voi se vor intilni cu probleme asemanatoare mie, si am tinut sa va zic povestea mea, ca cele care vor avea probleme cu singerari si contractii sa fie optimiste caci ssint sanse f f mari ca totul sa se termine cu bine, ca in cazul meu :))
Va imbratisez pe toate si sa aveti parte de multa fericire in lunile astea - daca voi sinteti fericite, asa e si bebelusul in burtica voastra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Am vazut si noi pozici de bebei, toti gingasi...ma gandeam acum...trebuie sa ma apuc sa-i caut o gagica la feciorul meu

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Vladi da si aici sa vad ce ai scris. sau da link, ca nu stiu unde sa caut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Gabyhila, tu alta treaba n-ai? :)) Please nu-ti pierde timpul, nu e nimic deosebit, am povestit (cam sec, ca sa fiu sincera, ca n-am fost in the mood pt scris) cum am avut niste hemoragii f nasoale la 6 saptamini si am crezut ca l-am pierdut pe Floricica, si ca de fapt totul a fost bine dupa aia si acum Floricica papa tzitzi multumit... Si ca multe alte fete care acum au copilasi voiosi au avut singerari, contractii etc si au trecut prin momente de disperare. Le-am scris asta ca sa stie ca, daca unele din ele or sa pateasca ceva, sa nu se panicheze asa cum am facut eu, cind am crezut ca totul s-a sfirsit - ca eu nu stiam cum e cu singerarile in sarcina, nu auzisem de asa cevapina sa mi se intimple mie... (de altfel, chiar cu citeva ziel inainte ma alaturasem voua la odisee, cam sceptica de felul meu, ca nu ma omoram deloc dupa forumeala, mi se parea pierdere de timp :)))

bordeancavio - esti bine, da? cam rarut pe aici... sper ca esti doar ocupata sa fii mamica perfecta!

ellanik - madam', cam exagerezi cu chiulul

nikole - totul bine in paradis, la voi? sa ne povestesti o data cum e in Brazilia, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Gabriella1 - multumim pt mesaj !
De fapt mesajul meu nu e o "predare de stafeta", pt ca vad ca se obisnuieste ca "stafeta" sa fie inminata odiseei urmatoare, ceea ce noi am facut - am "dat-o" celor care acum incep sa nasca, in mai si iunie.
Eu am vrut in mod special sa va scriu voua, pt ca unele dintre voi se vor intilni cu probleme asemanatoare mie, si am tinut sa va zic povestea mea, ca cele care vor avea probleme cu singerari si contractii sa fie optimiste caci ssint sanse f f mari ca totul sa se termine cu bine, ca in cazul meu :))
Va imbratisez pe toate si sa aveti parte de multa fericire in lunile astea - daca voi sinteti fericite, asa e si bebelusul in burtica voastra!!

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

multumim inca o data!
io devin paranoica atunci cand nu mi-e rau,cand nu ma inteapa/doare nimic si-mi vine sa zburd. atunci incepe aventura "uitatu' in chiloti' .Adevarul e ca nu mai sunt o tinerica....la 39 de ani,ehe ,babette in regula!bb arata ca un ratoi ,pe poza de la echo .da' e al meu,si mi-e tare drag.of,n-am cuvinte sa spun ce simt!

Gabriela
8+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyD spune:

Bine v-am gasit fetelor....ce emotii am avut....ca va pierdusem
Sa avem un an frumos si fara griji pt noi si bebeii nostri!!!

http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#

Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!!
acum am venit si noi de la o lungaaaaa plimbarica!!!!
am fost sa papam cu nasa si dupa la o cafenea(terasa), ca e asa o vreme frumoasa aici
acum , pt ca ne-a ragait tati, trecem la tzitzi nr 2 si dupa poate mai lenevim 20 min pe veranda.

MIHAELAGROSAN pfff, ce fete frumoase ai tu acoloo.sa va traiasca.
am vz ca o cureti pe cea mica cu vata inmuiata in apitza si eu la fel fac....servetelele umede le fol rareori, decat afara.

revin mai incolo...ca ma cheama fiimea

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

[URL=http://home-and-garden.webshots.com/photo/2100022860101524852KwgDMq][/URL]

Mergi la inceput