Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:
bun venit alesandra! v.am vazut pozele cu bebe tare frumusel :)
annya ce mare a crescut si al tau! si tu ai asa o fata frumoasa
iei laptele incalzit in parc sau apa in termos si.l faci pe loc?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
annya9 spune:
Multumesc mult Dayanara!!! Iau apa calda in termos si il fac pe loc. Numai lapticul meu daca este il iau incalzit.
Mami de Radu Alexandru
poze
prima baita si prima plimbare
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
honeybaby spune:
Alexandra - bine ai venit. Ce par are bb
Am vazut si poze cu Mara . Rebiana sa-ti traiasca. Vad ca e ca Bebelunici , lunga si subtirica
Noi am ramas acasa pt ca m-a lovit oboseala. Acum vrem sa iesim pe afara dupa ce papa Maya
I-a uitati ce ochi colorati avem
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaRebecca#5466216218154703554
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
DENISA - Ce frumoasa fetica ai!
De fapt toate pozele cu bebei pe care le-am vazut astazi mi-au placut. Au fost asa multe de nu enumar ca sa nu uit pe nimeni, dar fiecare are personalitatea lui, desi ai crede ca seamana la varsta asta intre ei.
miria_cristina spune:
Am zis sa nu amintesc pe nimeni ca sa nu nedreptatesc pe careva, dar ANNYA - Radiati amandoi!
Ramy77 spune:
Bun gasit fete dragi in casa noua!
OANA, multumim ca ne-ai facut trecerea de la odisee la bebelusi, ce ne-am face fara tine? Uite un buchet de pentru tine mamica eroina!
Sa dea Dumnezeu sa avem 365 de zile pline de bucurii din partea bebelusilor nostri, sa creasca toti sanatosi, ca frumosi sunt!
ANNYA, superbe pozele
ALEXANDRA, bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca feciorul,tare dragalas e...
DENISA,frumoase culori!
Va , sa aveti un 1 Mai superb, mergem la plimbarica.
Poze Briana.
Delia13 spune:
Salutare la toate mamicile! Nu puteam sa ratez inaugurarea la noua odisee. Bineinteles ca si eu m-am emotionat, intr-adevar au trecut f repede cele 9 luni si acum avem in brate comorile noastre.
Sa ne ajute DUMNEZEU sa trecem cu bine cele 365 zile.
Alexandra bine ai venit.
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR
dayanara spune:
denisa ce papuci haiosi are maya :)) si e tare tare dulcica
abia astept sa.i pun si eu cercei silvanei, cand va implini 3 luni ii fac gauri aici
annya si laptele ii iei in dosificador din ala special? cand faci lapte praf cu apa din termos?
am terminat de spalat geamurile :)))) eu am un fix (si un mobil :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
atb spune:
Roxana, tu ai ce ai cu geamurile... Nici azi de 1 mai nu lasi harnicia la o parte? Vazut poze cu Silvana cea scumpa, pupam bulanashele ei!
Mihaelagrosan, am vazut si pozele cu comorile tale, ce frumoase sunt amandoua! Bine ca ati scapat cu bine de infectie! Poate ne vedem pe undeva la plimbare cu carucioarele si cu Oana, sa dezbatem si problema vaccinului. Eu am vorbit despre vaccin cu nasul nostru care merge saptamanal in Ungaria, cand aflu ceva va dau de veste, momentan nu promit nimic.
Babyangel, cunostinta ta din Austria a mai gasit vaccinul? ca n-am avut net cateva zile si n-am mai citit din urma daca ai mai scris sau nu despre asta.
Am vazut-s si pe Annya cea radioasa, cu sotul mandru de un asa bebel scumpel!
O pupitesc si pe Maia Rebecca printesa cu ochisorii ei de poveste!
Ochisori mari si frumosi am vazut si la Alessandro de LAlexandra careia ii urez bun venit la noua odisee!!
S-a trezit Nicholas asa ca ne pregatim sa mergem in parc la ratuste, sa se dea cu tati cu barca pe lac, poate facem poze sa ne vedeti. Pupam gashca!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
vladimirescu spune:
Bun venit LAlexandra !
Iata m-am tinut de cuvint si le-am trimis un mesaj luuung si intortochiat fetelor de la noua odisee (marca mmea, sa le doara capul si pe ele, nu numai pe voi de stilul meu de scris :)))
Dupa ce am postat, am vazut ca sint doar 4 gravidute, abia sint la primul capitol - ce m-a induiosat chestia asta, acum incep si ele, acusi se pling de greturi, somn, pete maronii, analize aiurea samd.. dragutele de ele! (drept pt care am dayt copy si paste pt odiseea cealalta, mai bogata de gravidute in primul trimestru :))
Ioi, ce dor mi-e de burtica mea, mai vreau !!! (dar gata, ajunge, I know...)