Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
asteropipan spune:
salutare!!!!!!!!!!!!
GABYHILLA si ELLANIK veniti aici fetelor. va asteptam cu drag.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
ninocikap spune:
aparem si noi ,.. un pic din ceata...
multumim tuturor de urari, n-am apucat sa o facem la timpul lor.
noi ne chinuim cu un icter prelungit,din cauza caruia rarea doarme foarte mult.. si nu se alimenteaza cum trebuie. de vreo 2 zele a inceput sa mai stea si el treaz peste zi si parca sa manance mai bine, desi mananca doar de la un san, si eu trebuie sa ma mulg.. oare se regleaza treaba asta si daca bb mananca doar un san la o masa..? ca eu la alex manca din amandoi, si nu stiu ce sa fac acum.
am ajuns la doctor pentru ca martea trecuta, la o saptamana de la nastere am descoperit ca are o galma, o umflatura pe partea stanga laterala a capului. doctora la care am fost zice ca este ori un lipom, ori e calcifiat osul mai mult pe portiunea aceea ... dar ca oricum nu e nimic grav.. sa stam linistiti.. ca se va resoarbe.. dar e cam greu sa stau linistita..
am vazut ca exista o ecografie transfontanelara .. oare la acest tip de ecografie m-ar lamuri si ce are rares la cap? ca doctora la care am fost eu zice ca s-ar vedea la radiogafie, dar ca e prea mic si sa avem rabdare, nu mi-a zis ca as putea face vreo eco, am cautat eu upa pe net.
daca cineva stie sa imi dea vreo lamurire, as fi recunoscatoare..
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 40+
honeybaby spune:
Miria - eu ma gandeam la cheltuielile nasilor
Roxana - grasunica Silvana. Maya la 54 de cm avea 3600.
CU CE COMPARIE ZBURATI VOI? mA INTERESEAZA SI PE MINE NISTE BILETE IEFTINE DE AVION PT SPANIA ( ops caps apasat din greseala)
Buna vestea cu TBC-ul. Ma infiintez in magazine sapt asta ca nu are bebelunici hainute de iesit afara si nu poate sa iasa asa oricum..
Jeni - asa aveam si eu de gand sa dorm cu ea in primele luni. De cate ori am dormit cu ea in camera ??? Pana acum niciodata... vin dor s-o alapez si fug in dormitor la sot.
Asta mai mult pt ca aici in canapea mereu sunt 4 perne, salteaua de joaca etc.... In primele zile am fost prea abosita sa le strang si daca am vazut ca e bine si singura nu vad rostul sa dorm aici
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Nino - nu-i problema ca mananca doar de la un san, la masa urmatoare ii dai din celalalt.
Eu asa fac de cand s-a nascut, o singura data i-am dat "supliment" si din al doilea, si a varsat tot ce a mancat in plus, haplea mic.
Iar chestia cu golitul sanului... nu m-am stresat niciodata cu asta . Mananca cat mananca, daca vrea iar peste 2h, asta e.
Ba uneori noaptea, de chiauna ce sunt, nu ma mai apuc sa ma sucesc sa alternez sanii, ii dau tot din cel care e "pe pozitie". Foarte rar, e adevarat, dar mi s-a mai intamplat.
Umflatura aia nu e un hematom? Da, se resoarbe, dar e bine de urmarit, din cate stiu eu.
Nu stiu daca iti mai amintesti, a avut si Irina unul la nastere, destul de urat.
Imi spunea dr neonato acum, la externarea lui Iris, ca aproape toti bebelusii din zilele alea (mai putin a mea) au avut cate o galma (hematom) la nastere, a fost o "generatie" care s-a chinuit mai mult la nastere.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Evamika - ai nascut prin cezariana?
Ca daca nu, poti sa faci al doilea bb la interval de 1 an, fara probleme.
Irina de-abia invata sa mearga cand eu eram in 8 luni deja, avem poze cu ea in parc, tinuta de tati in ham, si eu balansandu-ma in urma lor.
Numai ca e greu, e ca si cum ai avea gemeni, pe bune. Eu asa am vrut, diferenta mica, chiar deschisesem un topic pe aici, daca pot sa raman insarcinata in timp ce alaptez, si fara menstruatie.
Si la prichindei de martie-aprilie 2005 suntem 3 mamici cu pitici cu diferente asa mici (hi hi, ale mele sunt cele mai apropiate), din care una nascuse prin cezariana, si la ea a fost un accident.
Stiu ca i-a fost mai greu, dar a reusit sa duca sarcina la capat fara probleme.
andira spune:
Miria, Ioana - si noi am avut o noapte de pomina, pisicile mari s-au culcat la ora 2 noaptea.
A fost o chitaiala de nu se poate, la un moment dat m-am dus la ele si le-am spus ca daca nu vor sa doarma n-au decat, sa faca ce vor, dar eu ma duc sa ma culc, ca mi-e somn.
Le-am lasat la ele in camera sa se joace, si in grija lui tati. Asta pe la 1.
Azi dimineata mi-a zis ca "au cazut" de-abia la 2 .
Ioana - tu ma intrebai daca alaptez. Da, alaptez, si crede-ma ca mananc de toate. Am bagat si un kg de capsuni cand am gasit, ca imi plac de mor, si am prea putin parte de ele, daca le gasesti asa putin in timpul anului.
N-am baut acidulat, cam asta e singura restrictie, ca oricum apa o beau plata, iar Fanta, Cola etc le-am cam taiat de pe lista de mult timp. Am scapat foarte rar in timpul sarcinii, cred ca de maxim 3 ori, si atunci sticle de 0,5l.
Cred ca tine de bb.
ninocikap spune:
andira problema mea cu mancatul la un san ...e ca trebuie sa stau sa ma mulg , inca se strange laptic prea mult. si nu e prea placut la 1-2 noaptea in loc sa dorm ... da asta e. supliment nu i-am dat deloc, nici nu am in casa, mama nebuna sper doar sa se regleze sanii, sa nu mai fie nevoie sa ma mulg.
si doctora mi-a zis ca are galma la cap din cauza nasterii grele... cred ca capatat-o pe contractiile finale pe care nu m-au lasat sa imping, desi eu il simteam ca deja e iesit un pic, o sa mai urmaresc... sper sa inceapa sa se retraga. tot din cauza nasterii a avut si o pata rosie pe ochisor, acum a ramas doar o dungulitza.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 40+
miria_cristina spune:
DENISA - Cheltuielile nasilor sunt pe:
- lumanare
- trusou
- taxa biserica
- cadou fin (optional)
- ce se cere la biserica: prosoape, sapun, ulei, vin...
andira spune:
Nino - nu te mai mulge, nu are nici un rost, se regleaza lactatia cu timpul, de la sine.
Te mulgi pt ca iti curg sanii? Asta e, pune-ti tampoane si ai rabdare . Singura data cand am folosit pompa acum a fost in noaptea cand facusem febra laptelui si aveam senzatia ca mi se infunda canalele, ca incepuse sa ma doara sanul drept. In rest, nada.
So, pune mana si dormi linistita .
Deci e hematom. Acum, nu ca vreau sa te sperii, dar dr de familie mi-a zis la controlul 4 luni ca bine ca nu a ramas cu urmari, de la hematomul ala. Asta acum 5 ani.
In schimb, dr neonato le asigura pe mamicile care s-au externat in acelasi timp cu mine si ale caror bebelusi aveau hematoame, ca nu e absolut nici o problema, si ca se rezolva in timp.
Eu zic sa mai ceri niste pareri.
asteropipan spune:
vz poze cu bebeii...unii mai frumosi ca altii
avem o odisee plina de copii frumosi si sanatosi
ELLANIK sa va traiasca micul crestin. la fiitu ma bag si eu cu zestre (sac,gaby )ca e frumos foc si se vede de la o posta ca e plin de smecherii dar sa stii ca pe fiimea nu o las sa plece de aici, asa ca il facem pe fiitu grec
referitor la mancare....eu am obs ca fiimea face kk cu mucus cand eu beau sucuri naturale la cutie , din comert sau daca beau fanta de lamaie,in general orice bautura carbogazoasa.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d