Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ia.ti tampoane pt sani si le schimbi mai des

miria si eu am slabit tot pe atat in prima luna, restul e greu de dat jos si avand in vedere ca nu mananc decat putin cat sa nu lesin de foame!
cate kg ai acum? inaltime?

azi ma duc la cumparaturi, sper sa mi se lipeasca rochita pt silvana de mana , eu chiar daca sunt ca porcu tot imi iau o rochie pe care am vazut.o la mango

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

neata.Bun gasit in casa noua
MIRIA,ROXANA,ceva nu inteleg din postarile voastre.Miria parca spunea ca il hraneste pe bebe cu laptele din biberon ramas de la masa precedenta.Imi cer scuze daca am inteles gresit.Fetelor,daca copilul nu papa tot din biberon restul laptelui se arunca.Laptele preparat se pastreaza la temperatura camerei maxim o ora si la frigider 24 de ore.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Stai si lamureste-ma!

De ce nu pot incalzi apa pentru lapte la microunde?

Mai, si eu in prima saptamana am incalzit si laptele ca n-am stiut. Plus ca am sterilizat la microunde biberoane PET, deastea obisnuite adica.

Sper sa nu-i fi facut vreun rau micutului ca m-a luat cu cald.

Tu zici ca la Ivam ai folosit toate tipurile de biberoane dar fara sa le bagi in microunde. Asta nu cred ca-i rau, eu ziceam daca le bagi in el, oare cum o fi.

Ca n-am auzit pana acum discutii pe tema asta ca sa fiu mai bine informata. Credeam ca imi cumpar sterilizator si bag in el orice, dar vad ca-i complicat si nu toate se preteaza sa fie sterilizate in el.

Referitor la kg, am acuma 73kg, iar inaltimea este de 170 cm. Dar la mine asta nu prea conteaza pentru ca am osatura mica si tot grasa sunt si la 60 kg.
Trebuie sa scad sub 60kg daca vreau sa arat si sa ma simt bine.

Mergi la inceput

VLADI - Tu ce ai sterilizat in aparatul pentru microunde? Ce tip de biberoane?

Hai, dati-mi subiect de analizat ca tocmai ce stateam linistita un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki pe cutia mea de lapte scrie sa nu se pastreze la frigider deloc, pt ca se pierd vitamine
eu il incalzesc in curd de maxim jumatate de ora, in timpul cat da aerul afara si se raceste ...si asta nu mereu, eu nu tin laptele mai mult de atat, in nici.un caz da la o masa la alta, e vorba de aceeasi masa

miria apa nu se poate incalzi la microunde din acelasi motiv : substanta aia B
eu la ivan am incalzit la microunde in biberoane normale pt ca pe vremea aia nu se stia de Bfree :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

roxana..ok..am inteles mai bine acum,...si eu ii pregatesc la fiecare masa laptele..mi se pare mai sigur asa,,,nici nu m-am uitat pe cutie daca se poate pastra la frigider sau nu.Am interpretat gresit ce ati vb.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - iau tampoane cu mine dar tot nu-mi place.trebuie sa caut un loc unde sa le schimb ca nu sa le schimb oriunde. Daca incep sa curga in 5 min e plin tamponul.
Oare cand se regleaza si ele sa nu mai curga chiar asa de des?
Va asteptam la caruciorit in Herastrau.
Si eu eram fan vaporasul cand eram mica

Miria - bibele sunt BPAfree dar eu oricum nu le folosesc. Decat cand ma mulgeam. Acum nici asta nu mai fac ca au rotinetul stricat ale mele milke si curg ele cat sa nu pocneasca

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Miria, calmeaza-te, draga, orice plastic ai fi bagat la microunde nu a produs atitea toxine incit sa pateasca ceva copilul... Probleme pot aparea (daca apar) la folosinta indelungata...
Eu am sterilizat biberoane Chicco din aleda inclinate aveam si tetine din cauciuc natural. Am bagat o data din greseala si para de la pompita de muci (Chicco alba, cauciuc) si s-a topit :)) Deci trebuie sa te uiti pe indicatiile biberoanelor etc sa vezi daca se sterilizeaza la microunde sau nu.
Dar iti dau un sfat: mai las-o incolo de sterilizare :) Cind ai biberon sau orice chestie noua, spala f f bine cu detergent vase, apoi sterilizeaza. Dupa aia, pt ca doar bebelul tau foloseste biberoanele nu si altii (ca la spital), doar spala-le cu un detergent de vase antibacterian (Pur, sint mai multe) si clateste f bine. Eu foloseam un scurgator de vase numai pt chestiile copilului, se parat de toate, il tineam si pe el perfect curat si acoperit cu un prosop de bucatarie perfect curat. Si nu mai sterilizam nimic, le lasam acolo in scurgator doar acoperite si gata. Nu ai ce microbi sa-i dai in acest fel, sa fim seriosi cu sterlizarea... Hai sa zicem poate o data la 1-2 saptamini le mai tragi o sterilizare, de control, dar zau nu e cazul, stai linistita. Parerea mea :))

Mergi la inceput

NIBI NIKI - Eu fac mai mult laptic pe care il bea la o masa. Doar ca acea masa este compusa din 2-3 etape, ca nu il papa imediat pe tot. Oricum, lapticul este pastrat maxim o ora din momentul prepararii. Ce ramane, dar nu se prea intampla, il arunc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Pe mine m-au apucat gandurile de acte de caritate.
Am gasit din siteul lui Dianami un altul: www.knit-a-square.com pe scurt e vorba de o societate de caritate din Africa de Sud care promoveaza crosetarea unui patrat pe care ei le impreuneaza in paturi. Donatiile ajung la copii. Fetelor ne apucam de crosetat?

http://www.knit-a-square.com/

Mergi la inceput