Pufuleti ian-feb 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

acum am vazut si mesajul lui baly...
la mine a mai functionat o perioada cu silicoane. dar... se invatase puturos, io eram cu sanii plini mereu si el manca... nimic cu suc de limba. si crestea in acelasi ritm.
am mai incercat acum vreo 2 sapt sa il pun la san, de curiozitate! molfaie sfarcul ala de silicon, rade la mine, crede ca ne jucam si cam atat. am trecut inapoi la pompa, am zis mersi ca e valabila macar treaba asta, ma multumesc sa am laptic pt exclusiv pt moment, ura, si la gara! oare cat o sa reusesc? sunt curioasa ca o matza...

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

La multe lunite bebeilor de "1" si "2"

Eu-s in butoi azi...asa cum va spuneam mai saptamina trecuta cred ca incet incet ajungem la biberon 100%. De ieri dimineata cind s-a inecat in timp ce papa nu mai vrea tzitza. Pur si simplu urla cind il apropii de sin.

Daca cumva ia sinul se enerveaza ca nu curge deodata ca la biberon. Odata ce incepe sa vina laptele, vine prea repede si se ineaca si iarasi nu e bine. Odata trecuta si faza asta curge prea incet...si iar nu e bine.

Azi noapte a fost prima noapte cind a trebuit sa-l pacalesc sa pape la sin. A mincat dormind si numai culcat linga mine. Daca am incercat sa-l tin in brate in pozitie de papa la sin a inceput sa plinga.

Asa ca se pare ca voi face echipa cu Plateea si voi mulge lapticul si i-l voi da cu biberonul, desi tare as fi vrut sa mearga alaptatul normal la sin. Nu stiu ce sa incerc si sa dea rezultate.

Am pus cateva poze de ieri cu Adrian.

Pupi.

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

Baly si eu am aceeasi problema cu laptele prea mult. Am pus la semnatura o poza cu pozitia de alaptat recomandata de dna Culcer (am fost la ea ca deja mai aveam putin sa ajung la balamuc) si acum e mai bine, mult mai bine pot sa zic!

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

M-am gindit si la sfircurile alea de silicoane.

A folosit cineva? Ma gindesc ca poate sunt bune pt etapa incare vine laptele ca nebunul de-l ineaca.

Stie cineva cum se pot sterge din pozele de pe webshots? as mai sterge din pozele din albumul meu ca-s mult prea multe, dar m-am tot plimbat eu pe acolo in speranta za gasesc o optiune de a sterge poza cu poza, dar nu am gasit nimic. Am dat doar peste optiunea de a sterge un album intreg

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:

A folosit cineva? Ma gindesc ca poate sunt bune pt etapa incare vine laptele ca nebunul de-l ineaca.

Stie cineva cum se pot sterge din pozele de pe webshots? as mai sterge din pozele din albumul meu ca-s mult prea multe, dar m-am tot plimbat eu pe acolo in speranta za gasesc o optiune de a sterge poza cu poza, dar nu am gasit nimic. Am dat doar peste optiunea de a sterge un album intreg

Eu am folosit, ca sa o pacalesc sa ai sanul din nou dupa bibe (am avut mastita si o sapt i-am dat cu bibe LM) si din cauza de sani sangerande...dar sa stii ca din pacate la alea mai in valuri vine laptele ca se strange in alveola aia si curge tot odata...

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Da, era bine sa fi stiut semnele de care vorbeste Catalutza mai sus acum cateva zile: Andrei se arcuia de spate saracul si plangea mama-mama! De fapt incerca sa-i explice tutei ca NU IMI E FOAME, CUCOANA!!!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:

Eu am alaptat doar cu mameloane de silicon pentru ca nu are Andrei de ce sa apuce. Marca: Avent. Utilitate: 100%!!! Fara ele, pompam de zor!

Mergi la inceput

Cu sacul de dormit eu am gasit astazi la Miniblu unul subtirel (cica era ultimul ).

Am pus poza la semnatura (ultima)

Mergi la inceput

Tocmai l-am hranit la sin in pozitia 'Catalutza' si in plus l-am luat la primul scincet cind s-a trezit.

Plateea, Catalutza, Ratusca mersi pt raspunsuri. Ete ca-s la al 3 lea si tot sunt probleme. La fete nu m-am confruntat cu asa ceva. Ele ar fi stat cu orele la sin fara sa se plictiseasca sa molfaie sinul in gol.

Mergi la inceput

Plateea uite aici am inceput sa povestesc despre pb lu' Adi:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148369&whichpage=21

Pe scurt: s-a nascut cu 'intestine malrotation' si a fost operat cind avea o saptamina.

Mergi la inceput

Citat:

Tocmai l-am hranit la sin in pozitia 'Catalutza' si in plus l-am luat la primul scincet cind s-a trezit.

Plateea, Catalutza, Ratusca mersi pt raspunsuri. Ete ca-s la al 3 lea si tot sunt probleme. La fete nu m-am confruntat cu asa ceva. Ele ar fi stat cu orele la sin fara sa se plictiseasca sa molfaie sinul in gol.

Si cum a fost a mers? POzitia e ideal de incercat noaptea ca atunci e mai "maleabil" aluatul

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput