Pufuleti ian-feb 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
cris.dogarel spune:
BUBU BU, CRIS MARIO multumim de tratatie. sa traiasca puii!
LOREX, he, he, ce oboseala faina
MAMIDEPUIUTI, RUXITA cum procedati cu sacul de dormit? eu am, dar ma uit la el, ca am incercat sa il pun, dar s-a trezit cand ii bagam mainile/trageam fermoar. e cam gros sa ii dau sa suga in el, ca sa o pun direct apoi..
btw, la mine deja s-au facut 25 grade la etaj, de ieri. ii dau o pijama fara sosete, body. o invelesc stil infashat lejer (adica paturica e pe romb pusa, trag lateralele peste manutze, piept)... cum faceti? ana de pe la 25 de grade nu se mai invelea
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Andre_lina spune:
cris, tudor doarme in sac de la 2 sapt.
acum doarme in body maneca scurta + salopeta subtire, si sac fara sosete fara caciula.
am mai multi saci, cumparati din sarcina, subtirei, iarna ii puneam si o paturica peste, acum doar cu el.
eu dupa baie il toaletez, imbrac, bag in sac, pun la san, adoarme asa, il pun in patut, si nani pana dimineata, ceea ce iti doresc si tie!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
cum suna "bag in sac" hahahhaaa
ma pregatesc sa ies in parc cu patriotus si bunica lui. camera noastra e dezastru, am multe de calcat, ca ieri am spalat iar tot ce mi-a stat in cale... asa ca pe seara incing atmosfera cu noul meu fier de calcat... oricum nu vreau sa o egalez pe crismario.. nici nu as putea!
aa... btw, tudor a dormit pana la 9, si de 40 min doarme din nou in patut, dupa o gura de aer in gradina noastra si un san plin in balansoar!
va pupam, o zi frumoasa si linistita, cu bebei cumintei si sanatosi!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina cris, tudor doarme in sac de la 2 sapt. acum doarme in body maneca scurta + salopeta subtire, si sac fara sosete fara caciula. am mai multi saci, cumparati din sarcina, subtirei, iarna ii puneam si o paturica peste, acum doar cu el. eu dupa baie il toaletez, imbrac, bag in sac, pun la san, adoarme asa, il pun in patut, si nani pana dimineata, ceea ce iti doresc si tie! ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
idem...alex de la bun inceput doarme in sac
primul sac il poti vedea la poze[undeva unde-s hainutele luate in sarcina,ca sacul e mostenit de la radu ]
editez sa subliniez ca sacii trebuie sa fie subtiri[ai mei sunt ca si paturitele de copii,daca nu chiar mai subtiri],ca altfel transpira copilul si e
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui catalutza81 offff mah fetelor, v-am zis ca baiatul meu a plecat la vama cu motorul. nu i-a dat unul prioritate in Constanta si a intrat in el. M-a sunat ca e bine, merge la spital sa ii faca analizele de rutina, motorul praf si el cu moralu' la pamant. Cica a cazut pe parbrizul aluia si il cam doare mana... nu pot sa imi revin, neam somn in noaptea asta...m-a trezit instant...va tin la curent. Catalutza mami de Irina poze Irina |
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ce ghinion.....................mai bine statea cu voi acasa.........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mamidepuiuti spune:
cuscra...spune-ne cum e cu noua pozitie de nu ne lua cu alte cele...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti cuscra...spune-ne cum e cu noua pozitie de nu ne lua cu alte cele... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Da da vrem sa stim!!!!
Catalutza mami de Irina
poze Irina
ratusca_mica spune:
Buna dimineata (daca mai e dimineata...).
Iar am disparut ca magaru'n ceata, ma faulteaza astia de la serviciu de ma dor gleznele!
Ma bag sa citesc si eu una alta pe aici, ca am ramas pe la capitolul 46 !
Vestea buna, ca nu am apucat sa mai intru de cand am fost la doctor cu Andrei este ca: ma-sa e mama locca!!! Copilul luase vreo 600 grame in 2 saptamani conform cantarului de la doctor si singura lui problema era ca maica-sa incerca sa il hraneasca la 2-3 ore, ca si cum era inca bebelus! De cand am trecut la program de 4 ore pauza intre mese, baga Andreiutzu' papica de zici ca n-a mai vazut pana acuma asa ceva! 150-200 ml, cam asa. Deci, toate bune si frumoase, am facut niste falcute sa ne traiasca!
A, si am realizat in acest wkend ca bebele meu seamana cu taica-miu!
Va pup!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui amiss_zip Punem si noi aici cateva poze sa ne cunoasteti. bebe Simon aici. In poze apare Simi si la masaj cu doamna kinetoterapeut. Tomaca si Simon a avut contractura la cap dar si pe partea stanga a corpului si acum, prin masaj suntem gigea. Poate sa isi intoarca capul foarte bine pe ambele parti pana sa dea cu obrazul de cearsaf (pe spate stand). Noi am facut si masaj la picioruse pentru ca labele picioruselor erau orientate catre exterior. Am purtat si inca mai purtam atelute de gips la picioare. Acum totul merge spre foarte bine. A purtat atelute de la 3 saptamani pana acum si de-acuma inca o luna sigur le va mai purta. 20 de ore din 24 la inceput, iar acum doar seara... Amiss |
ce frumosi sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi place tare mult poza unde doarme cu fetita...........ioi ce draguti sunt.doamneeeeeeeeeeeeee
sorrrrrryyyyyy de problemutze.sper sa se rezolve cat mai repede............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
miremia spune:
La multe lunite pufosilor de astazi!
Catalutza, am vazut accidentul la Tv Neptun. Era un fiat? Vazut si moto.
Mirela fericita de Mara Ioana