Mama Gabrielei1 nu este nemuritoare !

Mama Gabrielei1 nu este nemuritoare ! | Autor: LauraNicole

Link direct la acest mesaj

Mama este prima fiinta asupra careia iti deschizi ochii cand te nasti,cea care te alinta cu vorbe dulci si mangaieri,cea pe care o consideri nemuritoare si vesnic prezenta ,langa tine !Dar vine un moment cand fiinta asta se imbolnaveste si atunci toata lumea ta se naruie .

Acum lumea Gabrielei noastre s-a naruit .Si-a pierdut tatal cu un an in urma ,mama ei e bolnava grav,are Parkinson si este posibil ca sa-si urmeze sotul .Ca orice copil care-si iubeste parintii,Gabriela incearca sa gaseasca orice solutie pentru a-si salbva mama iar in momentul de fata singura solutie cu 75% posibilitati este un neurostimulator ,operatie care poate fi facuta numai la Viena si costa 50 000 Euro:

http://www.ninds.nih.gov/disorders/deep_brain_stimulation/deep_brain_stimulation.htm

Ceea ce scrie cineva despre acest stimulator :

“-Aparatu' de dimensiuni relativ mici (mai mic decit un pachet de tigari) este "asezat" sub piele undeva mai sus de inima.

-Undeva in crestetu' capului s'au facut 2 perforatii in os si s'au introdus 2 electrozi adinc in creier pina in zona vizata (cea care produce boala). Gasirea pozitiei optime a durat aproximativ 10 ore. Sunt situatii cind dureaza si mai mult.

-De la acesti electrozi pe sub piele prin spatele urechii si pe git se trag niste extensii pina la neurostimulator.

-device'ul in sine se programeaza de catre doctor cu ajutorul unui tehnician medtronic prin remote control. Uneori sunt necesare vizite periodice la neurochirurg pt. readjustari.

-Nu se renunta la medicatie si nici boala

Nu se renunta la medicatie si nici boala nu dispare, dar calitativ viata de zi cu zi se imbunatateste vizibil. Odata la 5-6 ani neurostimulatoru' se inlocuieste pt. ca se consuma bateria, dar electrozii si extensiile ramin aceleasi.”

Gabriela isi face probleme ca “ceilalti “ o vor acuza ca vrea sa stranga bani perntru o femeie batrana dar…e mama ei ! Daca ar fi vorba de mama mea as fi facut la fel si anul trecut am fost sfasiata cand mama mea a fost suspecta de cancer desi niciodata nu am avut o relatie prea buna cu ea .Asa ca vreau sa fac tot posibilul sa imi ajut prietena mai ales ca se afla intr-o situatie delicate acum si are nevoie de tot sprijinul din lume:e graviduta .

Cei care doresc sa o ajute pot dona banuti in conturile (BCR ) :

RO33RNCB0259082751970001 contul in lei

RO80RNCB0762082751970001 contul in valuta

A deschis aceste conturi la insistenta mea si tot la insistenta mea a fost de accord sa deschidem acest topic .In caz ca nu se strang toti banii necesari operatiei sau va fi prea tarziu pentru mama ei , Gabriela doreste ca toti banii care se aduna sa fie donate altui caz la dorinta moderatorilor/administratorilor acestui forum.Multumesc !

Actele au fost trimise la moderatori/admini pentru aprobare .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Receptionate actele si informatiile necesare aprobarii.
Va doresc multa sanatate si succes!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc mult de tot,Marius!

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multa sanatate, sper sa se stranga suma necesara!

BCR-ul este printre bancile care percepe comision si la depunerea de numerar la ghiseu, nu se poate da si un cont la o alta banca?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Kid,Gabi abia si-a facut cont la banca asta dar am sa-i sugerez .Care crezi tu ca e mai buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Receptionate actele si informatiile necesare aprobarii.
Va doresc multa sanatate si succes!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Multumim!

Gabriela
8+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gabi sunt alaturi de tine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Gabriela,cum se mai simte mama ta?Ceva stiri de la ultima problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Gabriela,cum se mai simte mama ta?Ceva stiri de la ultima problema?

sa spunem ca inca face bine.Cel putin atat timp cat inca poate ajunge la baie,da, e bine.
sanatate iti dorim si tie !

Gabriela
9+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput