*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

POZE MAI FRUMOASE CU BUZELE

Din Jessica Alba te facusi Kylie Minogue Veeeeryyyy niceee

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kya, eu sa nu te mai aud ca te intrebi de ce slabesti, da? Zana cu cine a stat cat tu ai prestat mingii lungi si mingii scurte? Hmmm, eu n-am nimic cu duminica dimineata voastra, eu am cu a mea .Capisci?

Noi parca mai bine un pic, dupa ce azi noapte mai aveam putin si chemam salvarea. Atat a tusit si s-a inecat cu mucii aia pana a ragusit si respira greu si cu sunete Am stat numai cu mana pe el si cu urechea ciulita, nu stiu cum intr-un final am adormit si dimineata in sfarsit s-a trezit mai bine. A si mancat ceva azi, parca i s-au luminat ochii si parca are o stare generala mai buna. Doamne ajuta!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

POZE MAI FRUMOASE CU BUZELE
very secsi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani Alexandra Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,fericire si noroc alaturi de familia ta! Cami Sa-ti traiasca fata Frumos tort, frumoasa sarbatorita.

Am vazut buze frumoase ale unei mamici frumoase care are 2 minuni

Sanatate Dudel, sanatate Olga.

Kya sportiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Va multumsec din suflet si va pup. nu am niciun raspuns, dr e rezervat. am doi noduli la san din care unul de la 17 ani pt care am facut nici nu mai stiu cate tratamente, toti dr au zis ca se rezolva dupa ce alaptez, iata ca nu-i asa. acum, mi=a mai aparut unul, mai agresiv decat primul, isi schimba forma... marti ma duc la un endocrinolog si mai fac eco sau mamografie la un alt dr. ironia sortii: cand mi-a aparut primul nodul la 17 ani, dr. de familie mi-a dat trimitere la oncologie... intre timp au mai fost noduli si la celalalt sani, insa toti au raspuns cum trebuie la tratament. acum vom vedea. sunt putin speriata, incerc sa ma bucur cat pot de tot timpul, de familie, ieri ne-am plimbat o gramada cu hidrobicicleta, e prima oara cand ma plimb, mie mi-e frica de apa, de data asta am zis daca vrea Mihnea trebuie sa fac asta. sotul mi-a zis ca el este optimist ca, si daca ar fi ceva grav tot s-ar rezolva cumva.
asteptand astazi la rand la magazin sa cumpar ce aveam (precizez ca erau numai lucruri sanatoase, gen peste, fructe muuulte, doar painea era mai ne-sanatoasa) aud o dna din spate cum ii povestea unei prietene ca o doare stomacul, ca ii e rau, ca nu poate manca, dar ca nu se lasa de fumat. ma uit in spate, arata intradevar rau. cand sa iesim pe usa, Mihnea vede doua masinarii care, daca introduci moneda de 50 de bani iti o mingiuta/ bomboana sua guma, nu's ce e. Mihnea se orpeste acolo si zice ca vrea minge. la care vine din spate tanti slabanoaga si bolnava si-i zice copilului: haide, haide, mergi, nu sunt bune alea, si-asa esti cam grasut. mi s-a intunecat privirea instantaneu si i-am spus ca el vrea minge nu bobo. si eu chiar aveam sacosele pline cu fructe dupa ce ca era slaba, bolnava, fumatoare (nu intelegeti gresit, si eu fumez) mai era si surda, ii zice copilului ca e gras. este, asa e, e un pic mai durduliu, va jur ca acum mananca un mar. seara, in general, mananca foarte putin.ma rog...
voiam sa va mai povestsesc,dar a venit Mihnea la mine, m-a luat in brate si a zis cu un glas asa frumos: mama. bai, si zisesem ca nu mai plang... acu' zice ca-mi aduce bobo sa nu mai plang. bbo sunt strugurii sau capsunele.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Irina, sanatate multa si ai incredere in Dumnezeu osafiebine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helouuuuu!
La multi ani, Alexandra, sa cresti mare!
Doamne, ce domnisoara frumoasa, ce rochita si ce toort cum zice Stef, "Hanna Patana"
E o dulce si Aiurelul mic la fel

Am vazut si sepsi Ursulica , eu am vazut pe viu

Viooo, super pozele, ti-am trimis cererea pe FB

Noi am fost azi la gratarel, pe Vacaresti, suuuper tare! am ales un loc mai retras, la umbra, am pus doua paturici, jucarii pentru copii, am papat acolo si am lenevit, apoi am venit acasa si am bagat somnic
Sper sa se incarce si pozele sa ne vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Astazi am mers la Muzeul Tehnic (iar) si am vizitat si ultimul etaj (nu apucasem data trecuta). Va arat si poze, este fain rau muzeul!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Poze de ieri si azi
http://www.facebook.com/album.php?aid=12578&id=100000694887697&l=6588076edc

Marina, multa, multa sanatate!!!!

Nico, unde ai pus poze de la zoo?? sa vaz si eu

Mimo, of, saracul Dudel ce-i pe capul lui...nasoala raceala a facut...sanatate multa

Kya, sa-ti fie de bine alergatura

Ma duc sa ma usuc la par, sa pregatesc hainute de gradi, de serviciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vineee, vine, Oana. Pe alea le-am scos, dar mai pun si le arat iar :).

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)

Mergi la inceput