*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)
Raspunsuri - Pagina 3
bitza037 spune:
Simo, te-ai bagat la baie deja???sdaca nu si citesti, pune 2 kg de sare de muraturi in apa si stai acolo 20 min
Nicoleta spune:
Ursulico, nu pot vedea filmul... ce seamana Ursuletul cel mai mic cu tine!
Bubu, exploatati copilul ma?
Simo, baiat de gashca Matei, de-asta il place Sam. Lasa ca s-or mai intalni ei!
Maine mergem la Zoo! Cu prietenii nostri! Sper sa fie vremea buna!
Somn usor!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Ursulico, nu pot vedea filmul... ce seamana Ursuletul cel mai mic cu tine! Bubu, exploatati copilul ma? Simo, baiat de gashca Matei, de-asta il place Sam. Lasa ca s-or mai intalni ei! Maine mergem la Zoo! Cu prietenii nostri! Sper sa fie vremea buna! Somn usor! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D) |
Asa e, seamana cu mine.
uite aici filmuletul: http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ad76a234fbec5a91d04c9b
Bubu, m-am tatuat
Nicoleta spune:
Fain, fain! A durut?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Fain, fain! A durut? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D) |
NU!
Edit: arata mult mai bine in realitate.
ramo_cata spune:
ursuletule arati super ..iar baietii tai sunt superbi ..vladuzt iti este leit iar albert e un dulce
luny eu nu pot sa vad filmuletele tale
bubu 4 feluri ce ai gatit?deja imi e edit: am vazut ce bunatati ai bucatarit
noi maine o sa mergem la padure de dimineata,adica pe la ora 11 apoi pe seara o sa facem un gratarel acasa...ca sa poata si baietii sa bea ceva...
m-as bucura tare mult daca o puteti ajuta pe cleme doamne ajuta sa apara oferte...
zoze nu ai nici o veste despre marina?
edit:naty
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
bitza037 spune:
ursule, arata super-besti buzele, eu ma gandeam(dar sa le vina randul financiar vorbind) sa-mi tatuez sprencenele.....le-am vazut si pe ale tale...sunt perfecte...le-ai facut si pe alea????si la buze, ma gandeam , dar eram reticenta pana sa le vad pe ale tale....
a da, si mezinul este leit tu.....si eu cand l-am vazut,exact asta am zis....Domane ce frumosi sunt amandoi!!!!
da, si eu m-as bucura tare daca am resui sa o ajutam pe Cleme....
ramo_cata spune:
bu-huu-huu bitza nu ai somn?
eu mi-am facut baie,mi-am facut manichiura ,pedichiura ,m-am pensat nitelush ,m-am cremuit si acum ma indrept catre patutz...va si noapte buna..sper ca maine sa aud vesti bune despre bolnaviorii crengutei
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mihutza11 spune:
La multi ani Vio! safii sanatoasa, iubita si fericita!
Marina Doamne ajuta sa fie bine!
Ursulica tu aveai si inainte buze sepsi, acum nu mai spun.. si da, Ursuletul mic e copia ta si un grasan ..
offca nici mie nu imi merg filmuletele.. desi am instalat si re-instalat flash-ul lu' peste.. degeaba..
Mimo imi pare rau de probleme.. dar Doamne ajuta la inca 17 ani fericiti si de acum inainte.. daca nu mai multi chiar ..
Simo ma bucur sa aud de Micu!
Bubule in primul rand dupa ce termini serialul sa cauti si filmul PB.. va explica perioada lipsa de la final, ca s-a terminat asa cam brusc.. si la cererea fanilor au facut cica acel film..
apoi eu ma uit acum la: Flashforward, V si The Tudors-am vazut ca il dau si pe Procinema pe asta.. toate inca se desfasoara, ca sa zic asa..
aaa.. sa nu uit de Grey si Private Practice - e cu Addison Montgomerry din Grey, are episoade mai bune si are episoade mai trase de par.. deci nu pot sa spun ca e chiar za best..
astept sa reinceapa si Lie to me, dar inca nu am vazut sa anunte nimic..
Producatorii de la The Tudors, mai pregatesc un serial din asta asa mai de epoca... abia il astept si pe ala, dar mai dureaza..
apropo de Lost, mereu zic sa ma apuc de el.. dar nu am tragere frate.. nu stiu de ce.. si cand zice si Bubu ca nu se compara cu PB, chiar ca nici atat nu imi mai vine ..
seara inainte de nani mai bag un alt serial din UK Shameless- gen: comedie-drama.. sunt multe serii (vreo 8 pana acum), dar e mai altfel.. cu actori deloc comerciali, e f realist, insa are o "buba"- vorbesc aia cu un accent din ala specific, scotian sau de care o fi, si mereu ma chinui sa inteleg ce au spus, nici subtitrare n-am.. acum dupa 4 serii pot sa spun totusi ca ii inteleg mai bine , dar nu ma las de el ca imi place, asa cum e..
hai ca m-am lungit cu serialele cat o zi de post.. ma duc sa-mi spal vasele..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
luny spune:
buna dimi, muncesc cu 'drag si spor'
Ramo, la mine se vede..http://family.webshots.com/video/3048911540102928442fzUjXD
..azi o duc pe sor-mea la aeroport, in sfarsit pleaca sper sa nu prinda ceva gen uragane, sa se mute de tot acolo..
va las cafea..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!