Prietene la bine si la greu - 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

'Neatza! Incep mesajul la 10.08. Sa vedem daca reusesc sa-l termin pana la amiaza, ca sa mai fie valabil salutul.

Andre, ce raportezi tu acolo!! Sper ca din alea 10 ore, macar vreo 5 ai dormit si pentru mine.
Mai, nu stiu ce are Timi al meu, dar de vreo saptamana imi cam lumineza noptile. Desi nu am schimbat nimic in alimentatia mea si nici nu am inceput diversificarea lui (nici macar nu a gustat ceva nou), a inceput sa faca kk doar o data pe zi. Drept pentru care noaptea o tine tot in scrematuri si frinchineli care duc la plans. I-am dat ceai de marar de la Hipp, de care ii dadeam pe vremea colicilor. Dejaba! Mai nou, cand il aud cum se screme, ii apas ambele picioruse pe burtica si asa scoate cateva gaze. Adoarme o ora cel mult, si se repeta show-ul (cu sau fara gaze).
Daca il vad ca se tot maraie, il mufez la papa. Trage de doua-trei ori si adoarme vreo 10 minute. Iar mai trage de 5 ori, iar 15 minute somn. Si uite-asa am ajuns eu zombie de tot.
Maine dimineata la prima ora o sun pe dr. neonatolog sa imi spuna ce sa-i fac, ca eu nu mai rezist in ritmul asta. De la ce are gazele astea pacatoase?
Azi-noapte am inceput sa plang cu el in brate ca nu mai stiam ce sa-i fac. S-a trezit sotul si l-a luat. Nici nu stiu ce i-a facut de l-a adormit, ca eram terminata.

Referitor la domnii rusi: stiu ca una din fetele de la Iasi (dymomo sau ionela, nu mai retin exact) spunea ca s-a luptat cu ei. Ceva droguri ati folosit? De care? Eu eu ma cocosez de durere si nu stiu ce sa iau. Iar de sunat dr. acum duminica pt atata lucru, mi-e rusine.

coque, "nu stiu altii cum sunt, dar eu..." nu i-am vorbit copilului nici pe silabe, nici in cuvinte simple si scurte, nici repetate, nici nu am rostit o singura data macar: mama; doar mami(hai la mami, schimba mami pampersul, mergem la plimbare cu mami, etc...). Asa cum ziceai ca faci si tu, asa ii vorbesc si eu foarte mult, ii explic tot ce fac, ce e in jurul lui, ii descriu obiectele. Toata ziua. Eu lucrez la computer iar el se joaca in centrul de activitati. Daca trebuie sa ma concentrez mai mult, i-l pun pe Pavarotti sau Placido Domingo sau trioul lor. Poate acolo o fi auzit: MAMMA

lauradi si raluci la soare i-ati lasat pe bebei in piciorusele goale, sau la umbra? Daca i-ati dat cu crema, la cat timp ati repetat operatiunea? Timi e foarte deschis la ten si parca mi-e teama sa-l las la soare chiar si cu crema pe el. De fapt...ce va mai ramane pe el, pentru ca locul cu cea mai multa crema va fi cu siguranta GURA.

Am vrut sa mai scriu, dar Timi a inceput sa tipe deja. Se chinuie de jumate de ora sa adoarma.

Urez si eu in acompaniament de maraieli :

LA MULTI ANI celui mai mare flacau al nostru: DAVID ANDREI!

LA MULTI ANI pentru DAVIDUTZU de Dana.

LA MULTI ANI pentru Santi care are jumate de an si doi zimtisori.

Multa sanatate bebeilor si mamicilor lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

daca'mi spui si despre ce link e vorba ... bautura asta
(daca e vb de poze cu Sabi le gasesti la semnatura, daca e vorba de tabele sunt pe mailul comun) scuze ca's asa de in dimineata asta

As dori sa ma uit si eu pe tabele. Cum pot accesa mailul comun? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

A adormit kinderu, asa ca am revenit, pana nu uit ce-am mai vrut sa zic. Cu rusii astia am si eu un cui acum: sotul spune ca s-ar putea ca ora de topaiala de vineri seara, la aerobic, sa fi grabit venirea lor. E posibil asa ceva oare?

Asa. Sa nu uitati, fetelor, mamici de sarbatoriti tot unnu si unu ca asteptam cinstea.

alinutza_24, ce grasunica ai tu acolo! Te asteptam sa mai scrii cand poti.

Licuriciu
, ma bucur ca pana la urma ai biruit zmau al mare si ati iesit la padure. Frumoasa broscuta-breloc. Asteptam poze cu Michellin bronzata.

Diana, interesant ce spui tu acolo cu diversificarea. Insa am o intrebare: daca bebe e satul dupa san, va mai gusta acele cateva lingurite de mancare dupa? Sau lasam sa mai treaca o ora asa, si dupa aia venim cu alimentele? Cum ar veni...intre mesele de lapte sa le dam si altceva? Scuze daca ai mai explicat asta. Neuronul meu obosit nu mai da nici un randament.
Apropo de diversificare: va rog, lamuriti-ma si pe mine, voi amestecati legume cu fructe? Nu ma refer la mar si morcov. Ci la o combinatie, spre ex: mar, cartof si dovlecel. Pentru mine ii un mare caaaahhhh numai sa ma gandesc la mar amestecat cu cartof fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello!
Dozz ai PM
revin imediat si cu putintica recuperare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_baniAndre frumoasa premiera, de cand astept si eu. Sa inteleg ca mica italianca este incantata de D? . tot inainte.
Nu, nu, tocmai spuneam ca supa cu fulgii de orez o scuipa, insa azi am fost mai smechera, pe langa supa si fulgii de orez am prestat un morcov in beibikuk, am amestecat tot, a iesit un semi lichid pe care daca ar fi fost dupa ea l-ar fi ras tot, erau 180 ml. Am lasat-o 50 de ml si apoi am bagat laptic. Acu nu stiu, ori cu morcovel e mai crema asta, ori marea D functioneaza pe malul marii, in casa ba. Vad si maine. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Smara As vrea sa iti pot raspunde ce poti lua la rusi, dar nu alaptez, nu stiu ce e permis. Sigur te va ajuta una din fete. Nu stiu nici daca sportul favorizeaza venirea rusilor, teoretic nu ar avea de ce, practic la mine e ceas elvetian de la 6 saptamani de dupa nastere. Cu dormitul, mie imi era jena sa zic, dar pitica mea cam asa doarme, minim 8 ore, in care se trezeste o data ca ii pica suzeta. Asa doarme d ela 2 luni jumate. Ieri a adormit foarte devreme, probabil pentru ca am tinut-o toata ziua la mare, iar eu in loc sa stau pe bancuta sau sa-mi hranesc familia am zis "va descurcati" si hop cu ea. Asa am apucat 10 ore, ceea ce va doresc si voua. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Offff, ca nu ma lasa oamenii asta mici si mari de la mine din casa sa placintesc nimicuta
andre bravo pt noaptea cea luuuunga
mitzi iertare, dar am inceput cu raspunsul la mesajele dela pagina 10 incolo, si sarisem deja peste mesajul tau si al Avei. promit sa nu se mai repete familia Pisicosu'
smara nu stiu ce sa le faci la rusi, baga un paracetamol
gata, mi-a expirat permisia, la multi ani capitanului nostru David, dintzosului scump Santi si lui David de dana.n (pe care n-am mai vazut-o demultisor si ne e dor de ea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
Mai, nu stiu ce are Timi al meu, dar de vreo saptamana imi cam lumineza noptile. Desi nu am schimbat nimic in alimentatia mea si nici nu am inceput diversificarea lui (nici macar nu a gustat ceva nou), a inceput sa faca kk doar o data pe zi. Drept pentru care noaptea o tine tot in scrematuri si frinchineli care duc la plans. I-am dat ceai de marar de la Hipp, de care ii dadeam pe vremea colicilor. Dejaba! Mai nou, cand il aud cum se screme, ii apas ambele picioruse pe burtica si asa scoate cateva gaze. Adoarme o ora cel mult, si se repeta show-ul (cu sau fara gaze).
Daca il vad ca se tot maraie, il mufez la papa. Trage de doua-trei ori si adoarme vreo 10 minute. Iar mai trage de 5 ori, iar 15 minute somn. Si uite-asa am ajuns eu zombie de tot.
Maine dimineata la prima ora o sun pe dr. neonatolog sa imi spuna ce sa-i fac, ca eu nu mai rezist in ritmul asta. De la ce are gazele astea pacatoase?
Azi-noapte am inceput sa plang cu el in brate ca nu mai stiam ce sa-i fac. S-a trezit sotul si l-a luat. Nici nu stiu ce i-a facut de l-a adormit, ca eram terminata.

Referitor la domnii rusi: stiu ca una din fetele de la Iasi (dymomo sau ionela, nu mai retin exact) spunea ca s-a luptat cu ei. Ceva droguri ati folosit? De care? Eu eu ma cocosez de durere si nu stiu ce sa iau. Iar de sunat dr. acum duminica pt atata lucru, mi-e rusine.

iubitzica, noi ne luptam cu asta de la 2 luni, atunci ca si acum desi am bagat in el toate siroapele pamantului, a trecut de la sine, asa cred eu pt ca i-am tot dat minuni si cand am oprit si-a revenit. acum scremica este ok, dat 14 zile infacol si debridat, acum de 5 zile dat lass baby, o sa-l opresc si pe asta sa vad efectul.
la voi pare mai nasol mai ales noaptea, si renus facea la fel, dar bagam suzeta si adormea si ne frichineam pe rand eu si soatza la 1 ora sa infundam suzeta. acum doarme pana dimineata la 5-6 fara screamat (mastergpefrunte) si face si caca zilnic (pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor pt sfaturi si ajutor)

pt burtica poate niste nospa sa mearga

va pup, inca petrecem

SA TRAIASCA FULGIMEA printre ei unul special

lilos - vin cu poze pe maine ca acum gradinarim, multam de linkul cu plasa

legat de crema l-am dat ieri doar odata, dar asta dupa ce s-a bronzat nitel, pe maini nu l-am dat oricum e negru

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari si de la noi,

eu am fost plecata din localitate la o nunta, acum am ajuns acasa, nu am citit nimik din urma de vineri seara...dar vreau sa va multumim pentru urari si sa transmitem la randul nostru la multi ani pentru fulgusorii si mamicile care s-au sarbatorit ieri si azi

mucosii au stat cu bunicile din dotare, i-am gasit bine , dragos cum m-a vazut a inceput sa rada si sa povesteasca de mama focului, eva nu a reactionat la inceput, ma studia parca nu ma vazuse pana atunci ( era dupa somn, dar, totusi, ma steptam la un pic mai multa atentie )
ma apuc sa citesc in urma cat mai dorm mucosii...apoi papa, baie si poate la noapte sa ajung la zi

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Eu sunt cea mai ghinionoista, dupa ce ca nu reusesc sa intru prea des, am scris si eu o placintica frumusica si ca prin miracol am pierdut tot, imi vine sa ma zgarii pe ochi.

Am sa incerc sa recapitulez din ce-mi mai aduc aminte si anume LMA celor trei fulgusori, Smaranditza la mine-i a 3-a luna cu musafiri nepoftiti(RUSII), Dozz bine ai venit printre noi, Lumi cam acelasi lucru l-am facut si eu de 1 mai, numai ca energie nu mai am, Andre te "invidiez" ptr. cele 10 ore de somn, noi cel mai mult dormim 3 ore, tzitzi si apoi iar somn, apropo ce marca de cereale ai luat?

Trimit si revin ca una bucata baietel a devenit plangacios.

Mergi la inceput