Prietene la bine si la greu - 8
Raspunsuri - Pagina 13
dankutza spune:
Samabata am avut mirul copilului. Mama a venit sa ma ajute doar vreo or ajumate doua. Cand s-a intors acasa, le sparsese casa. Le-a luat absoult tot ce era de valaore din casa. Taote hainele erau in mijlocul casei. Politie, amprente!
AI mei nu au mai venit la mir. Stateam ca prostii noi doi cu nasii si parintii nasilor. Va dati seama ce zi am avut.
Mama nu se stie daca scapa de a doua operatie.
Nu mai pot! Simt ca cedez nervos!
Vreau sa va intreb daca ma puteti ajuta, cu cineva mare prin politie, minister de justitei, ca sa pistoneze sa nu arunce dosarul intr-un colt.
Mi-e fica sa mai dorm in casa. Ai mei sunt la pamant! SI noi la fel! SImt ca cedez nervos. Mi-e frica!
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami
www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez
laviniablaga spune:
Dankutza, tare proaste vestile pe care ni le dai! Eu din pacate nu cunosc pe nimeni in politie...dar sa speram ca situatia se va rezolva in mod favorabil.
LMA sarbatoritilor de azi
David de Miany
Santi de Monis
David de DanaN
eu sunt extrem de bolnava...m-am pricopsit cu o indigestie cat casa dupa nunta!
Lidia74 spune:
LAURAIRINA, LAURADI, GRIGORETINA
LUMIRICHARD frumos mottoul de la semnatura ta
DORIS, SMARANDITZA ma bucur ca bebeii au zis primul lor ”mama”.
IONELA bine ca ti-ai luat rochie...ai scapat de un stres.
Auzi...parca iti si vad pampoanele(de majoreta of course
Citat: |
citat din mesajul lui DIANAR Acu stau pe tron si citesc forumul. |
Hi hi....
DANKUTZA tare rau imi pare de necazul cu ai tai. Da cum sa le sparga casa? Au lasat din greseala usa deschisa?
LAVINIA bea otet de mere. Ajuta mult la indigestie. Doua lingurite la un pahar cu apa.
many_bani spune:
Dankutza, sunt momente dificile dar trebuie sa te intaresti ptr. a merge mai departe.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
multumim de urari!
uram si noi [b]David & David
noi acum am ajuns acasa, toata ziua am fost afara, sper sa intru cat mai curand sa vad ce faceti
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Andrecluj spune:
Doris Plasmon am luat, asta ne-a recomandat pediatra, dar ii pun putin de tot, mai mult morvocel si peste cateva zile cartofi. Dankutza Trimite-mi Pm cu numele mamei tale sau cu numele pe care a fost facut dosarul. Si noi acum am intrat in casa, fiica-mea afara uita si de foame, trecuse ora de masa cu o ora intreaga, noi mancam incghetata si-mi era teama ca ne vede si-si aduce aminte ca ii e foame, cand colo facea abdomene sa se ridice in fundic sa vada lumea. Cum am intrat in casa cum a inceput sa urle de foame. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
laviniablaga spune:
uitati aici ceva poze noi:6luni
lidia, iti multumesc pentru pontul cu oetul de mere....am luat...sa vad ce efect are! sunt rupta...
laurairina13 spune:
Dankutza, trebuie sa fii tare , e greu, dar ai si pitica de care trebuie sa ai grija, si ea simte nelinistea ta! Te pup, sper sa reuseasca Andre sa te ajute cumva!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
lili_a spune:
sinteti cam lenese doamnelor!
dankutza imi pare rau sa aud de vestile proaste, incearca sa fii tare pt ai tai si pt Pinky
lidiuta
raluci am avut o seara de lupta la baioneta cu constipatia, zici ca e bun lass baby asta? minutele de negrisor ale lui Bubu
monisu vreau tort! inca o data sarbatoritul
licuriciu imi place sa te vad in permisie si seara pe la noi
RamoC unde esti? ne e dor de tine
Ma retrag in glorie, va doresc o noapte odihnitoare
smaranditza spune:
Dankutza, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Sper sa se gaseasca si pedepseasca vinovatii cat mai repede.
Stiu ca e greu, dar incearca sa fii tare! Pentru mama ta, care are nevoie de sustinere si ajutor si pentru Pinky, care simte toate trairile tale.