Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)
Raspunsuri - Pagina 4
Panseluta spune:
irina_d15 ai un medic excelent, sa-ti traiasca! daca asa a zis tipa, atunci esti sigur pe maini bune! Inseamna ca se gandeste la tine, la ce e mai bun pt tine. Mergi pe mana ei ca e bine.Eu una asa as face.
Eu tot la municipal m-am operat prima oara si imi aduc aminte, cand m-am dus la medic la consult, mi-a zis: nu te operez pana nu te vede mai intai un imagist. Si desi aveam niste poze la mine, facute la alt cabinet, unde se vedea clar ca am un chist mare, dr. m-a trimis la un echografist f.bun. M-am intors cu pozele in dinti si atunci mi-a zis tipul, da, e cazul sa te operez. Inainte fusesem la alt medic care din start mi-a spus "pe masa cu tine". E, va dati seama pe cine am ales, nu?
Si Irina, nu iti fie frica, gandeste daca poti asa: chisturile alea nu au ce cauta acolo si tb scoase! Nu iti fac nici un bine ca sunt acolo. Eu asa am gandit si a fost ok. Intre timp m-am mai operat de 2 ori si de fiecare data am gandit la fel.Si sa stii ca ei te pun pe masa cu un singur scop: sa te faca bine! Deci vor lupta si isi vor da toata silinta, mai ales la o femeie tanara ca tine. Stiu ei foarte bine sa cantareasca aceste lucruri.
mult succes
Panseluta spune:
Ellyshor mult succes si tie si mersi de felicitari. Momentan nu sunt prea bine, zac in pat cu o viroza intestinala, ieri am crezut ca dau coltul, azi sunt mai ok, stomacul s-a mai linistit.
Cat despe OP, tocmai era sa sar in sus ca te opereaza la un chist asa de mic! apoi am citit ca e intern. mult succes!
aditzaC spune:
didi imi dau seama ce febra musculara ai daca ai dansat toata noaptea , asa patesc si eu cand merg la petreceri , ma bucur ca te-ai simtit mai bine
irina draga mea tu tb sa faci asa cum simti , daca simti atunci eu zic ca este f bine si fa asa cum iti dicteaza inima . SI eu tot la municipal m-am operat , tot cu recomandare de medic ( pe pile ) , am fost f incantata s-a purtat extraordinar cu mine . Daca nu sunt indiscreta imi poti spune cum se numeste dr ?
ma bucur ca iei naturale , e f bine . Iti tin pumnii si sa vii cu vesti bune
panseluta ..imi pare rau ca nu te simti ok
elishor ....offf si tu cu chistulete ? ce sa zic sunt fffffff mici , esti sigura ca tb operatie ??
pupici
irina_d15 spune:
Aditza, ti-am trimis pm cu numele doamnei doctor. Nu e un secret, dar inca nu pot sa o recomand sau nu, pana nu se consuma toata treaba la mine.
irina_d15 spune:
Panseluta, multumesc tare mult pentru gandurile bune. Incerc si eu sa-mi fac curaj. Inca nu stiu cand ma operez, totul depinde de valoarea CA-ului de pe 10 mai.
Bellaiza spune:
Buna! Acum doi ani aproape, mai exact, pe 1 iulie , dr Niculescu- un medic de exceptie, dupa parera mea, medicul meu de vreo 11 ani- m-a operat laparoscopic de chist ovarian. CA= 47,03. Eu il rugasem sa imi faca operatie clasica, eram innebunita de spaima, dar, desi mi-a spus ca face exact cum decid eu, mi-a spus ca dansul asa ar proceda + un examen histopatologic in timpul operatiei. A fost o decizie foarte buna, cea mai buna, pentru care ii voi multumi mereu.
Ce sa spun, dureri nu am avut decat un episod, dar zdravan, de m-a imbracat sotul vreo trei zile. Pentru ca durerea era plasata in sold am ajuns la reumatolog, alt medic deosebit, care dupa ce mi-a facut toate investigatiile posibile pe specialitatea dansei mi-a recomandat RMN unde s-a vazut chistul...urat, nu mare, dar urat...
Acum sunt o mamica fericita, cum nu se poate mai fericita!Imediat dupa operatie am intocmit dosarul pentru adoptie, iar tot ce s-a intamplat a fost o minunata si binecuvantata poveste de viata
Va doresc sanatate si sa va impliniti visul de a deveni mamici!
alina06st spune:
Didi, eu n-am facut tratamentul hormonal. Dupa operatie am urmat doar un tratament naturist, mi-a scris o prietena din America ce recomanda medicii pe acolo pt endo. De asta m-am cam suparat cand am vazut valoarea de la fsh. Dar asta e.
Fetelor, acum as vrea sa iau si eu din nou extract de zmeur si coacaz, dar astea parca influenteaza si ele analizele, nu? As vrea ca la ciclul asta (adica peste vreo 7 zile) sa repet Fsh si prolactina. Cred ca astept pana dupa analize...
Va pup pe toate si bafta celor care va operati!
xdidi spune:
salutare fetelor
Alina urat ce se intampla la tine in ovarele...stiu prin ce treci , dar in timp organismul are tendinta de a se vindeca si se vor normaliza valorile, tu cati ani ai? si oricum nu uita speranta moare ultima
Bea ce mai faci? ce iti face bebelicu? ce repede ai afla ca e baietelpupici multi
Adita poti fi sigura ca febra inca se simte pe ici pe colo, sper sa raman cu zambetul ast si maine dupa ce ies de la eco
va puup pe toate
didi