Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)
Raspunsuri - Pagina 10

Panseluta spune:
De MACA stiam si eu ca e bun, dar nu pt fetele care au endo. Cica ar fi estrogenic. Asa citisem tot pe aici, mai demult, cand se discutase pe tema "naturiste". Deci, nu stiu ce sa zic... eu una i-am dat numai sotului sa ia.

alina06st spune:
Bravo aditza! Ai reusit!!!!!
Ma bucur tare mult pt tine si sa fie numai bine in continuare!!!
Ceva special luna asta? Sau asa a vrut Dumnezeu?

aditzaC spune:
panseluta
alina nimik special ....o minune ca sa zic asa ...Braul Maicii Domnului a facut minuni , uleiul de la SF Nectarie ...
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

crisis81 spune:
Hai sa va zic ce fac eu cand intru aici sa citesc.... ma apuc cu prima pagina, cu povesti de succes si , apoi merg mai departe, citesc vesti bune, vesti noi si iar
. E tare sarcina asta. Sunt o plangacioasa. Si pe cat inaintez mai mult in sarcina pe atat imi dau seama cat de mult o iubesc pe Teo si cat de speciala este pentru mine.
Felicitari Aditza! Felicitari tuturor gravidutelor! Si felicitari tuturor viitoarelor gravidute pentru ca reusesc sa-si pastreze optimismul!
Gasiti poze noi la semnatura. pentru toate!
Cris mami de Teodora si

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

aditzaC spune:
cris multumesc frumos , si tie sa iti ajute d-zeu sa ai un bebe sanatos...mumoase pozicile
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

lalely07 spune:
Nu stiu daca mesajele mele apar pe site..pt ca atunci cd intru din nou nu le mai vad..
Poate nu stiu sa postez aici un msg..
Totusi vreau sa va intreb si daca vedeti mesajul meu va rog sa-mi raspundeti:in timpul injectiilor trebuie tinut regimul alimentar ?eu am tinut regimul..dar trebuie sa recunosc ca mai mananc cate ceva dulce sau laptic ..
va multumesc

Boo spune:
lalely07 mesajele apar cu intarziere fiind membru nou. mi se pare ca primele 10 sunt moderate si apar greu, dar scrie repede cateva si pe urma vii in timp real.
Acum legat de intrebare, eu una nu am tinut cine stie ce regim. Banuiesc ca te referi la tratamentul cu Diphereline, nu ? Poate fetele sunt mai in masura sa-ti raspunda, eu nu am fost prea constiincioasa

anidaz spune:
Fetelor toate daca vreti si mai ales cele care o cunoasteti pe Noname ,are nevoie de rugaciunile noastre ,a nascut azi la 23 de saptamani doua fetite ,una de 420 grame si una de 510 care inca traiesc ,dar sansele sunt minime ,de aceea vrem sa facem o rugaciune de grup ,la o ora anume care va fi anuntata aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152119
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

lalely07 spune:
Multumesc Boo!
Acum vad unul dintre mesaje pe site.
Primul mesaj postat pe site era cu povestea mea...se pare ca inca nu a aparut..daca nu apare voi rescrie totul..
Ma bucur ca existati si ca alaturi de voi pot descoperi lucruri noi si pot invata de la voi cum ati luptat cu aceasta boala...

lalely07 spune:
Da ma refer la injectiile care iti induc menopauza artificiala.
Eu nu am facut Diphereline ci ZOLADEX..dar ca si efecte sunt aceleasi.
Eram curioasa daca regimul trebuie urmat strict si in perioada injectiilor atunci cd practic nu ai CM.
Am tot citit pe aici pe site dar nu sunt sigura daca am inteles corect adica daca trebuie tinut sau nu