Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Ela nu gasesc,l-am sters probabil
cauta la burtici din PITESTI
SAU mamici cu bb din PITESTI

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 10 zile ,posibil si 5 zile,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Fetele care stiu sa faca modificari pe prima pagina : Andrada era in 38 +, iar bb s-a nascut cu 52 cm.

Crissy ce bine ca ai fost incantata de spital si de dr.

Nana sa stapaniti sanatosi camera si sa va fie de mare folos la filmarea iubiricei

De sughitat bb-ii mei sughita de vreo 2-3 ori pe zi fiecare, cateva minute bune in sir.
Dar e bine Ale sa sughite ca astfel se pregatesc pt respiratia extrauterina.

Referitor la coboratul burticii, stiu cazuri care nu le-a coborat deloc, nici inainte de nastere si au nascut la 39-40.
Mie mi-a coborat demult, de la 31 sapt tot asa arata, deci puteam naste de 3 ori daca era dupa cum zice regula.

Aly felicitari pt. 32 +

Cristina felicitari pt. 39 +
Bebele tau nu e grabit ca si ceilalti de la odiseea noastra, ca pe prima pagina pana acum nu avem nici un bb mai mare de 38 +.

Vero e normala faza cu secretia - substanta activa se absoarbe la nivelul mucoasei, iar tot excipientul curge inapoi.
Putea macar sa iti dea ceva ovule cu clotrimazol cu alta denumire comerciala, dar care sa fie gelatinoase si era mult mai usor de manipulat.
Dar nu mai conteaza acum, important e efectul.

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Multumim fetelor de aprecieri. Fetele nu mai urla nici noaptea nici ziua decat daca le este foame sau trebuie schimbate. Ele mananca cam maxim la 3 ore. Noaptea am facut deja un program cu Silviu, pana la 2.30-3 sta el, eu dorm de la 10-11 la 2.30-3 si de la 3 intru eu pe tura, dar e mult mai bine, nu mai sunt pe 7 carari. Sunt fericita ca noaptea mananca si apoi se culca, uneori mai vor sa fie leganate sau plimbate prin casa, dar adorm repede. Alexandra a venit ieri de la mama si acum a luat-o soacra-mea in primire, deci nu prea sta pe acasa. Ea e fericita, eu mai trista ca nu mai am atata timp si pentru ea, dar asta e o sa treaca si perioada asta. Ieri si azi am avut la birou niste zile absolut infernale, bine ca se termina o data perioada asta cu early booking si terminam circul. Vor incepe si ofertele speciale, dar sper sa mai treaca ceva vreme, sa ne mai tragem si noi sufletul.

Sorana nasol ce povestesti tu acolo cu CMU. Eu as fi maturat cu ei pe jos si nu le plateam nici banii ceruti. La mine la Euroclinic a fost ok, nu ma plang, poate au mai fost unele mici aspecte, dar Silviu e rau de felul lor asa ca daca a fost cazul s-a mai infipt in ele.

revin ca e un balamuc de nedescris aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna, dragelor!
Va pup pe toate, dar nu va suparati pe mine daca nu mai stiu care ce a scris.
Oricum, sa incep cu inceputul:
Felicitari, Andrada! Bine ai venit, Dominic!
HAI ANISKA!!! NASTERE USOARA!
Carla si mazarichi - bine ati venit acasa! Tranzitie usoara, fara colici! Sa aveti zile senine, nopti linistite si sa lasati amintirile urate in urma!
Sabina - ce bine ca functioneaza Infacolul, va mai trageti si voi sufletul!
Rosanne - sa va traiasca printesa frumusica si va aduca numai bucurii!
Vero (buzoianca de-a mea, ai?) Cred ca eu eram aia cu dezinfectatul hainelor, doar ca o faceam cu un produs trimis de nasa-mea din Italia - Napisan. La noi nu stiu sa se gaseasca.
In rest, nu mai tin minte ...
Felicitari burticilor cu vesti bune de la eco, bafta celor care urmeaza la eco/nastere.
Aaa, Nana - Luca nu a coborat pana la final. L-am "angajat" eu cu cateva impinsaturi in pat, pana sa ma mute pe masa de nasteri.
Daca nu mai revin azi, un weekend fain va doresc, sa va tihneasca ziua de 1 mai, nu abuzati de gratare !

Anca 34+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetele care va pricepeti la schimbari pe prima pagina, va rog sa-mi schimbati si mie spitalul si dr-ul - Medlife, dr. Caliopia Gavril Parfene

Am uitat sa va spun, azi e ultima zi la munca De luni am 4 zile de concediu de odihna si dupa aia prenatal!

Cris, wow, 39, felicitari!!! Sa pui pozele alea, sa vedem si noi burtik!

Gabriela, ce bine ar fi sa fie cum spune neonatologul tau cu vaccinul, si intr-o luna sa-l avem si in Bucuresti! Tare as vrea sa-l fac din spital sa scap de o grija...

Eu astazi plec la munte cu sotiorul, are concurs de offroad in weekend, undeva prin Rasnov, cred ca o sa iasa dragutz, drumul ma cam sperie ca am inteles ca e destul de stricat cel care leaga Predealul de Bran... Zguduitul asta cam face rau, nu?

Cristina, fericita 33+ cu Patricia

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Crissy ai grija cu offroadul ca nu e de gluma. cand eram gravida cu alexandra, mama isi construia casa, ne-am dus sa o vedem,evident ca nici drum nu era, niste gropi oribile, apoi am avut contractii de am zis ca nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Acuma am vorbit la telefon cu un magazin on line, si marti imi ajunge www.marketonline.ro/camere-video/camera-video-sony-handycam-hdr-cx305e" target="_blank">camera video pentru iubiricea mica !!! O ochisem intai la Altex, insa am gasit-o pe net si imi iese mai ieftina cu 400 de lei, cu transport cu tot! Cred ca o sa-i fac mii si milioane de filmulete piticutei! Abia astept !

Nana 37+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3sau mai putin ?!

Ei Nana, exact modelul asta il ochisem si eu insa sincer mai speram la ceva reduceri. Am spus ca incerc sa vad si pe emag ce oferte au... mai ales ca pentru camera am alocat numai 2000 lei. Ai referinte bune pentru modelul asta? Ai discutat cu cineva in domeniu? Ca eu nu am reusit sa fac nici unele, in legatura cu videocam-ul. Daca stii mai multe si daca ti-ai fundamentat decizia comparind sau discutind, spune-mi te rog si mie. Tot ce stiu este ca tehnologia Full HD este cea a prezentului si viitorului deocamdata - compatibila mai ales TV-urilor cu aceeasi tehnologie!

Marlena (Mary)36+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Nana
daca ai putea sa ma ajuti cu info unde e spitalul de copii din Szeghet
trimit pe cineva care e sofer de tir si nu prea are timp de cautat,din cauza diagramei pe care trebuie sa o respecte,si ar mai fi o problema ca ajunge seara ora 20 ,21 in S.....,si cum ar trebui sa procedeze,reteta are

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei

Sper ca nu crezi ca din spital se poate cumpara contra-cost ca din farmacie. Daca ai aranjat cu cineva de acolo e ok, dar daca nu, nici nu o sa il bage in seama pe dl asta pe care vrei sa il trimiti.

Eu am vb cu o farmacista din Ungaria si mi-a zis ca intr-adevar in farmacii nu se gaseste acest vaccin, iar daca vrei sa-l procuri din spital trebuie sa inchei la noi in tara o asigurare medicala suplimentara pt. strainatate, si pe baza acestei asigurari iti vor face vaccinul in spital la ei, dar bineinteles e obligatoriu sa mergi cu copilul sa il injecteze acolo, altfel ei nu iti dau vaccinul sa il scoti din spital.

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

rocsy si eu le am ciufulit un pic pe motate cand am intrat
Aniska cred ca se pregateste...

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Decat sa le amorteasca mainile ca si noua , mai bine le smotocim putin !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 19 de zile si apare !

Referitor la miini amortite: vi se intimpla si voua sa nu le simtiti de amortite ce-s? Eu daca dau cu ele de marginea patului nu le simt, numai aud "bang, bang" - fac precum niste bucati de lemn... iar a doua zi dor de numa' - probabil consecinta batailor pe care la iau noaptea, bietele de ele!

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ooo rocsy pai atunci iti spun dupa acum distractie placuta
asa am avut noi anul trecut...3 nunti...1 botez la care am fost nasi plus cununia noastra

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Multumesc !
Nu vom sta prea mult ! M-am invatat minte de la primele 2 care le-am avut in aceeasi zi acum 2 saptamani , unde ne-am simtit bine nu pot sa zic ... problema e ca am stat in pat 2 zile dupa aceea .
Ma duc in curte sa imi spionez sotul la treaba ... la spalat de covoare .

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 19 de zile si apare !

Si al meu sot face diverse: pune stoluri la inaltime, mai ascunde cabluri, etc... ce bine e sa fim rasfatate... macar acum!:)

AMR 3 saptamini

Mergi la inceput