Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Felicitari mamici!!!
Bun venit pe lume bb-ilor ! sanatate si mult noroc!
Andrada si la odiseea asta mi-ai luat-o inainte

Burtici CUM va distrati de 1 MAI? :)

Io sunt disperata, nu am timp de nascut, tre sa rezolv problemutza cu mucii celui mare, e plin de muci si nu reusim sa scapam de ei,de vreo 2 luni
mi-a trecut prin minte ca poate fi alergic, numi dau seama la ce ...si sunt furioasa pe pediatra lui ca nu i-a trecut prin minte sa ma trimita sa investigam si asta....i-a una 2 i-ar scrie antibiotic , am folosit si din asta si nu ne-a ajutat :(
asa ca sapt viitoare avem alte planuri

programarea la ceza ar fi prin 10 mai , vedem excat marti

Yoyoyo 38 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Felicitari Anisca!!! Sa fiti sanatoase, recuperare rapida tie si bebelina sa fie papacioasa si necolicoasa!

Arturica, ce relaxanta e atmosfera la voi cu Sabina! Sa dea Dumnezeu sa fie mereu asa!Cami statea si 45 min. la san!Nu-ti inchipui ca manca tot acest timp:ba se juca ba mai adormea...
Mananci si cirese, capsuni?! Eu parca tin minte ca mancasem zmeura si facuse alergie!

Fetelor ce ati facut azi, cum v-ati distrat? Ca eu am spalat toata ziua!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cris09, am scris pe aici ca si pe mine ma dor sfarcurile. AM inceput sa ma dau cu Garmastan dar nu prea se amelioreaza situatia. Nu inteleg nici eu de ce ma dor, caci nici nu sunt la prima sarcina si nici la primul alaptat. Acum ca esti deja in sapt. 39, poti incerca sa masezi cate putin sfarcurile cu un prosop dupa fiecare dus. S-ar putea sa te doara putin cand vei alapta (nu vreau sa te sperii), dar asta trece! Sa incerci sa-l pui pe Sebi de la inceput corect la san, ca sa nu te apuce doar de sfarc, dar de toata areola. Sper sa fie totul bine, si sa treaca durerile astea.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Felicitari Aniska
Multa sanatate tie si fetitei si sa auzim numai de bine

Bia

Bia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Dragele mele,

Felicitari mamici Andrada si Anamaria de floricele nou-venite pe lume Dominik si Melissa. Sa fiti binecuvantati, sanatosi, norocosi, mamicilor sa va refaceti repede.
Am citit mai pe sarite din cauza programului introdus de Evelyne, dar gasiti pe e-mailul comun, in Drafts, cateva cuvinte despre noi si fotografii: eu inainte de sarcina, in timpul operatiei si apoi bebitza.
Enjoy.

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata,
e clar, se intampla ceva, e luna plina, sau ce??
Si eu tot in "odiseea" de ZOMBIE ! De la 1 noaptea la 5 NU a dormit; mama lor de luminite si lumini de pe strada si lampa de veghe si ..of, pe toate le-a studiat Sabina de zici ca avea de facut referat pe ele, cu deadline dimineata.
A mancat la 1 ora jumate, a studiat luminile, a sughitat, a atipit pe mine. Nu, nu a plans insa nici eu nu am putut dormi. Daca o lasam in patut ghici ce facea? Se frichinea si se miauna/scheuna de era musai sa o iau de acolo ca ii trezea pe baieti, 3 la numar!

Si ce credeti ca face Madam' acum? DOARME. Dar ce doarme! Si eu ce fac? Picotesc. Ca eu ziua daca nu am liniste totala nu pot sa dorm.

Oricum, avem si o veste buna, Philip a pierdut si el primul dintisor!!! Asa ca azi-noapte a venit zana Maseluta, i l-a luat si i-a lasat bani si o diploma!

Rocsy, ba nasii o iau insa nasii vin cu cateva zile inainte de botez si comanda dureaza 2 saptamani; si vrem sa fim gata cu toate. Azi merge sotul sa vada o manastire poate facem acolo botezul.

Lauriciu, si eu tot in pat, cu fata langa (cum ziceam, trage la aghioase) si tot cu baietii raciti.

Nati, capsuni mananc, la fel si fragi si mure. Cirese as devora un camion intreg de-as avea insa inca nu au reaparut. Insa le pandesc cu interes maxim.
Colici nu are (mai se schimonoseste ea din cand in cand insa rar; nici azi-noapte nu s-a plans de ceva, nu sa chircit, etc; nu ii dau nimic ptr colici)

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

bine ai revenit MURICA..... sper ca esti bine....
vreau sa spun ca de EVELYNE este superba...
sa fie sanatoasa si sa va faca vietile frumoase !!!
eu vreau sa va spun ca tocmai am avut un concert dr sughituri pe 2 voci...eu si bebika.........foarte tare faza
acum mes si pozele de la MURICA sunt in imbox trimise de mine..nu am putut vedea pozele si a trebuit sa le trimit la mine si inapoi la burtici...
cum merge 1 mai...?
va distrati?
eu am spalat.....
mai am de calcat, dar nu ma lasa burtik...am niste mici dureri jos...o minunatie....
MURICA.. am vazut ca alaptezi cu protectoare avent...cum stiu ce masura imi trebuie...eu am sfarcuri invizibile....

MARIA SUPER FERICITA 36 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

wow ARTU...tot zombi....mai am putin si o sa facem clubul ZOMBI...
dar oare vede ceva sabinuta ta?adica, am auzit ca la inceput nu disting decat lumini....sau asta a atras-o de fapt?

MARIA SUPER FERICITA 36 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Maribell,

pe protectoare scrie 15 si le-a acceptat din prima clipa. Initial am folosit de la Medela, mai mici, dar imi raneau mamelonul si moasa din spital mi-a spus ca acest Avent e bun. Am si de la Tigex, dar sunt moi si scartaie in gura la Evelyne

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari Aniska!!!
Bun venit pe Lume Melissa!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput